Izbor dekana

Lajoš Žager ponovno izabran za dekana Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Lajoš Žager

Na sjednici Fakultetskog vijeća Ekonomskog fakulteta u Zagrebu 145 članova glasalo je za reizbor profesora Žagera na funkciji dekana.

Fakultetsko vijeće Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagreb u širem sastavu izabralo je prof. dr. sc. Lajoša Žagera za dekana fakulteta za novo mandatno razdoblje od dvije akademske godine, od 2016/17 do  2017/18.

Od ukupno 175 članova Fakultetskog vijeća u širem sastavu, prisutno je bilo 158 članova, od čega je 145 glasalo ZA, 10 PROTIV, dok su tri glasa bila nevažeća.

Prof. dr. sc. Lajoš Žager za dekana Ekonomskog fakulteta u Zagrebu prvi put je izabran 2014. godine

Komentari na članak

Vezani članci

Djed Mraz

Humanitarna akcija

Student Božićnjak već je neko vrijeme na Ekonomskom fakultetu

Kako bi se prikupilo što više prehrambenih i higijenskih potrepština za socijalnu samoposlugu Crvenog križa, na EFZG-u se od 10. do 20. prosinca održava humanitarna akcija Student Božićnjak.

Ulaz

„Poduzetništvo inovacija"

Hrvatska studentska asocijacija otkriva što je potrebno za uspješno pokretanje posla

Svečano otvorenje projekta „Poduzetništvo inovacija“, održat će se 17. ožujka u 10 sati na Ekonomskom fakuletu u Zagrebu. Na događaj stiže ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, dekanat i profesori Ekonomskog fakulteta.

Filozofski fakultet u Zagrebu

Filozofski fakultet u Zagrebu

Dekan Previšić ipak će „samovoljno" odstupiti

Filozofski fakultet tako će u novu akademsku godinu ući bez Studentskog zbora i bez dekana, a izbori će biti ove jeseni.  

svjetski tjedan novca

Panel-rasprava u Svjetskom tjednu novca

Treba li fakultete teretiti za financijsku (ne)pismenost mladih?

Čak se 72% studenata nikada ili vrlo rijetko informira o financijama, a znanja su im poprilično krhka, pokazuju rezultati. Na temu kako fakulteti mogu promijeniti tu sliku, raspravit će profesorica s EFZG-a, predsjednica Štedopisa i predstavnica Ekonomske klinike.

Nova uprava EFZG-a 2018

Sjednica Fakultetskog vijeća

Jurica Pavičić novi je dekan zagrebačkoga Ekonomskog fakulteta

Od 1. listopada 2018. do 30. rujna 2020. mandat dekana EFZG-a obnašat će prof. dr. sc. Jurica Pavičić, a mandate prodekana doc. dr. sc. Božidar Jaković, izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ, prof. dr. sc. Oliver Kesar i prof. dr. sc. Lorena Škuflić.