LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska konferencija

#KreirajSvojuPriču: Sve o dinamičnom svijetu influencer marketinga

U tijeku su prijave studenata na konferenciju #KreirajSvojuPriču koju organizira HUOJ, a u čijem će se sklopu posjetiteljima približiti iznimno dinamičan i interesantan svijet influencer marketinga primjerima iz prakse i otkriti im što se to doista krije iza Instagram postova.

U tijeku su prijave studenata na konferenciju #KreirajSvojuPriču koju organizira HUOJ, a u čijem će se sklopu posjetiteljima približiti iznimno dinamičan i interesantan svijet influencer marketinga primjerima iz prakse i otkriti im što se to doista krije iza Instagram postova.

Studentska konferencija #KreirajSvojuPriču Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ-a) održat će se u petak, 9. studenoga 2018. godine, od 9:30 do 18:30 u prostoru BIZkoshnice na zagrebačkoj adresi Ilica 71. Posljednjih godina društvene mreže postale su jedan od najvažnijih alata ne samo za komunikaciju već i za promociju. Upravo će zato ovaj događaj okupiti mlade influencere i stručnjake iz korporacijskog sektora koji će kroz predavanja i interaktivne radionice podijeliti stečena znanja i iskustva.

Ove se godine aktivno uključio Foreo Hrvatska kao partner konferencije te će kratko predavanje održati Brand Relationships Manager US/EMEA Ana Marija Petričević Liović, koja je tim povodom izjavila:

– Učenje je kombinacija teorije i prakse, a ako radite u marketingu, osobito onom digitalnom, morate biti spremni učiti svaki dan. Kao kompanija koja iz Hrvatske vodi marketinške kampanje i projekte na globalnoj razini susrećemo se s brojnim izazovima, a jedan od njih svakako je suradnja s influencerima. Upravo zato nam je iznimno drago što imamo priliku studentima približiti vrlo dinamičan i interesantan svijet influencer marketinga primjerima iz prakse i otkriti im što se to doista krije iza Instagram postova.

Osim Forea Hrvatska, u predavanja će se uključiti i direktorica korporativnih komunikacija Dukata Elena Wolsperger Dolezil, direktorica Social odjela u 404 agenciji Martina Gršković, Morana Stričić iz korporativnih komunikacija i PR-a GRAWE Hrvatska, influencerica Maša Zibar, poznatija kao mashinthebauty te Saša Španović iz PET hotela. Kao dodatak predavanjima Viktor Vetturelli iz tvrtke VETTURELLI održat će interaktivnu radionicu o Storytellingu.

U sklopu konferencije dodijelit će se studentska godišnja nagrada Mlada nada u četirima kategorijama: za najbolji seminarski, završni i diplomski rad te komunikacijski plan.

Ulaz je slobodan, ali je broj polaznika ograničen. Stoga je potrebna prijava na adresi info@huoj.hr; pritom je potrebno navesti ime, prezime, naziv sveučilišta ili veleučilišta te smjer i upisanu akademsku godinu. Oni koji neće biti u prilici sudjelovati predavanja će moći pratiti uživo na službenom Instagram profilu HUOJ-a pomoću Instagram Live opcije. 

FOTO: PIXABAY