Savjetovanje u CINAZ-u

Koraci do američkog iskustva za studente

New York City

Zašto doživjeti Ameriku kroz „Work and Travel” program, otkrit će ti prošlogodišnji polaznik ove srijede u udruzi CINAZ.

I ti si jedan od onih koji svaku godinu razmišljaju o odlasku u Ameriku, ali na kraju uvijek odustaneš, ostaviš sve za sljedeće ljeto, a nema još puno studentskih ljeta ispred tebe? Odvaži se i otisni na najveću studentsku avanturu poznatu kao Work and Travel USA.

5 razloga zašto doživjeti Ameriku kroz ovaj program:

  • Živiš u Americi 4 do 5 mjeseci – dovoljno vremena da obiđeš državu, uroniš u srž kulture i običaja, i budeš Amerikanac barem jedno ljeto.
  • Zarađuješ novac – dovoljno za pokrivanje životnih troškova, putovanja i shoppinga u SAD-u; uštedjet ćeš i za džeparac u sljedećoj akademskoj godini.
  • Najlakši način do vize za SAD – podrška američke kompanije (CIEE), program u okviru kojeg sudjeluješ osmislio je i utemeljio američki State Department.
  • Upoznat ćeš ljude iz cijelog svijeta te stvoriti dugoročna poznanstva i prijateljstva.
  • Obogatit ćeš svoj životopis neprocjenjivim iskustvom rada u stranoj zemlji, i to jednoj od najjačih ekonomija svijeta, što budući poslodavci uvelike vrednuju i cijene. Usput ćeš poboljšati i usavršiti razinu engleskog jezika.

Dodatne informacije dobit ćeš u udruzi CINAZ, gdje će Intergalov prošlogodišnji polaznik Work and travel USA programa odgovarati na pitanja zainteresiranih, savjetovati o načinima prijave i mogućnostima iskustava u inozemstvu te odgovarati na mnoga druga pitanja. Savjetovanje počinje u srijedu, 6. prosinca 2017. u 16:30, a traje do 18 sati u prostoriji kluba mladih KLOOZ, na adresi Trg Petra Zoranića 1. 

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica pisanja eseja u Klubu mladih Klooz

Klub mladih KLOOZ

Besplatno savladajte vještine pisanja u Udruzi CINAZ

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu pisanja eseja u Udruzi CINAZ. Prijaviti se možete do 8. ožujka.

Zaljubljivanje-ljubavni par

Varanje u vezi moglo bi biti rezultat hormonalne rekacije

Otkriven razlog zašto ljudi varaju u vezama

Američki „Journal of Experimental Psychology“ donosi rezultate istraživanja Sveučilišta Harvard i Texas koji tvrde kako je varanje u ljubavnim vezama posljedica hormonalne reakcije testosterona i kortizola.

CA 2015

Copa America: skupina C

VIDEO: Brazil, Kolumbija i Peru prošli u četvrtfinale

Kolumbijci nisu našli načina da pobijede Peru, a Brazil je bez Neymara uspio svladati Venezuelu.

Kupovina Aljaske

Najbolja transakcija prošlog tisućljeća

Aljaska postala američko vlasništvo

Na današnji dan 1867., Carska Rusija prodala je Aljasku Sjedinjenim Američkim Državama za 7,2 milijuna dolara.

Mobilne aplikacije

Istraživanje u SAD-u

Korisnici po prvi puta više koriste mobilne aplikacije nego što gledaju televiziju

Aplikacije su se pojavile tek 2008. godine, a već šest godina kasnije su uspjele postati dio naše svakodnevnice te je njihova upotreba prerasla televiziju.