Savjetovanje u CINAZ-u

Koraci do američkog iskustva za studente

New York City

Zašto doživjeti Ameriku kroz „Work and Travel” program, otkrit će ti prošlogodišnji polaznik ove srijede u udruzi CINAZ.

I ti si jedan od onih koji svaku godinu razmišljaju o odlasku u Ameriku, ali na kraju uvijek odustaneš, ostaviš sve za sljedeće ljeto, a nema još puno studentskih ljeta ispred tebe? Odvaži se i otisni na najveću studentsku avanturu poznatu kao Work and Travel USA.

5 razloga zašto doživjeti Ameriku kroz ovaj program:

  • Živiš u Americi 4 do 5 mjeseci – dovoljno vremena da obiđeš državu, uroniš u srž kulture i običaja, i budeš Amerikanac barem jedno ljeto.
  • Zarađuješ novac – dovoljno za pokrivanje životnih troškova, putovanja i shoppinga u SAD-u; uštedjet ćeš i za džeparac u sljedećoj akademskoj godini.
  • Najlakši način do vize za SAD – podrška američke kompanije (CIEE), program u okviru kojeg sudjeluješ osmislio je i utemeljio američki State Department.
  • Upoznat ćeš ljude iz cijelog svijeta te stvoriti dugoročna poznanstva i prijateljstva.
  • Obogatit ćeš svoj životopis neprocjenjivim iskustvom rada u stranoj zemlji, i to jednoj od najjačih ekonomija svijeta, što budući poslodavci uvelike vrednuju i cijene. Usput ćeš poboljšati i usavršiti razinu engleskog jezika.

Dodatne informacije dobit ćeš u udruzi CINAZ, gdje će Intergalov prošlogodišnji polaznik Work and travel USA programa odgovarati na pitanja zainteresiranih, savjetovati o načinima prijave i mogućnostima iskustava u inozemstvu te odgovarati na mnoga druga pitanja. Savjetovanje počinje u srijedu, 6. prosinca 2017. u 16:30, a traje do 18 sati u prostoriji kluba mladih KLOOZ, na adresi Trg Petra Zoranića 1. 

Komentari na članak

Vezani članci

CINAZ logo

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Razbistrite svoj um "shiatsu" i "DO IN" vježbama u CINAZ-u

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Marita Juričić upoznaje zainteresirane s raznim vještinama tradicionalnih medicina te načinima njihove praktične primjene u svakodnevnom životu.

Kristofer Kolumbo

Na današnji dan

Kolumbo otkrio Ameriku

Kolumbo je predvodio ukupno četiri ekspedicije na putu za Novi svijet.

Što je to toksična veza i kako s njome izaći na kraj?

Pomoć studentima

Psihičko zlostavljanje u vezi – kome se obratiti?

Što napraviti ako ponašanje partnera u ljubavnoj vezi prijeđe granicu? Kome se obratiti ako shvatite da ste žrtva psihičkog zlostavljanja? Kao student imate pravo na više mogućnosti.

Dijana Fudurić

Programi „Work and Travel“ i „Au pair“

Nezaboravna iskustva s razmjene u SAD-u: „Čeka vas avantura života!“

Saznali smo iz prve ruke kako je izgledao život mladih koji su boravili u SAD-u u sklopu programa „Work and Travel“ i „Au pair“. S nama su podijelili doživljaje s putovanja i otkrili zašto će to iskustvo pamtiti do kraja života.

A. Miller

Na današnji dan

Rođen Arthur Miller

Na današnji dan, prije točno stotinu godina, rođen je poznati američki dramski pisac i esejist.