LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga mladih i Alumni FET Pula

Konferencija "Burza poduzetničkih ideja"

Prijavite se na ovu konferenciju i naučite sve o poduzetništvu!

Prijavite se na ovu konferenciju i naučite sve o poduzetništvu!

Konferencija Burza poduzetničkih ideja završna je konferencija projekta „Burza poduzetničkih ideja”, sufinanciranog od strane Europskog socijalnog fonda. Projekt je započeo 29. prosinca 2014. i traje do 28. listopada 2015. godine Riječ je o jedinstvenom projektu koji se prvi put provodi u Puli. Njegov je cilj osposobljavanje i motiviranje mladih osoba za ulazak u poduzetničke vode. Projekt je pokrenula Udruga mladih i diplomiranih studenata Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Više o njihovom djelovanju možete pročitati na njhovim službenim stranicama.

Završna će se konferencija održati 23. listopada 2015. godine na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”, u dvorani Pula (prizemlje zgrade) s početkom u 11:00. Ulaz na konferenciju je besplatan.

Prijava sudionika na konferenciju traje od 10:00 do 11:00, a budući da se očekuje velik broj uzvanika, dođite nešto ranije kako biste zauzeli svoje mjesto.

Glavna tema konferencije je poticanje mladih na ulazak u poduzetništvo. Paralelno će se održati i 8. sajam poslova, a na samo otvaranje konferencije i sajma doći će i ministar Mirando Mrsic.

 

Konferencija Burza poduzetničkih ideja; FOTO: Udruga mladih i Alumni FET Pula
 

FOTO: UDRUGA MLADIH I ALUMNI FET PULA