LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interaktivno predavanje

Konačno saznaj kako oblikovati dobar životopis, motivacijsko pismo ili molbu

U četvrtak, 8. ožujka 2018. u Studentskom centru Zagreb održat će se interaktivno predavanje o pisanju životopisa. Ulaz je slobodan.

U četvrtak, 8. ožujka 2018. u Studentskom centru Zagreb održat će se interaktivno predavanje o pisanju životopisa. Ulaz je slobodan.

Još uvijek nisi siguran/na kako napisati kvalitetan životopis? Želiš na vlastitom primjeru ili primjerima svojih kolega naučiti o najčešćim pogreškama koje studenti prave pri pisanju životopisa, motivacijskih pisama ili molbi? 

Dođi u četvrtak, 8. ožujka 2018. u 17 sati na interaktivno predavanje Kako napisati dobar životopis? Papir trpi svašta. Predavanje će održati mag. psych. Božidar Nikša Tarabić u prostorijama Stabla znanja u Studentskom centru Zagreb (Savska cesta 25), a predavanje je namijenjeno studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih te poslijediplomskih studija. 

Predavanjem će se obuhvatiti tri glavne teme:
1. oblikovanje životopisa i motivacijskih pisama
2. psihološki aspekti u podlozi danih preporuka
3. primjeri i komentari studentskih životopisa, motivacijskih pisama i molbi.

Ako želite da se među primjerima nađe i onaj vaš, svoje životopise i motivacijska pisma možete poslati na bozdar.niksa.tarabic@unizg.hr ili bozidar.niksa.tarabic@gmail.com najkasnije do 5. ožujka 2018. godine Ulaz na predavanje je slobodan.



 

FOTO: FLICKR