Udruga Studenti za studente Split

Knjiga žalbi i pohvala ponovno na splitskim fakultetima

"Knjiga žalbi i pohvala"

U Knjigu žalbi i pohvala možete upisati sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova, Sveučilišne knjižnice u Splitu i Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi.

Udruga Studenti za studente Split (S4S) četvrtu godinu organizira projekt Knjiga žalbi i pohvala na splitskim fakultetima.

Ne sviđa vam se način na koji se provodi Bolonja na fakultetu? Ne sviđaju vam se bolonjezi u menzama? Mislite da vas određeni profesor ima na zubu? Nikako da se uspijete izboriti za tjedan pauze između predavanja i početka ispita? Mislite da je nepravedno imati četiri ispita u jednom danu kada i zbog jednoga padate u šok? Smetaju vas tete u Sveučilišnoj ili kolege koji ostave torbu za kompjuterom pa onda odu četiri sata na kampiranje? Zbog čega su školarine toliko visoke? Zašto nema menzi u centru grada? Tko slaže raspored da ste na fakultetu od 8 do 20?

Imate toliko toga na pameti, toliko pritužbi, a ne znate kome se obratiti? Nemajte razloga za brigu, kao i svake godine, S4S je tu za vas! Već četvrtu godinu organiziraju projekt S4S Knjiga žalbi i pohvala na kojem možete na jednom mjestu ostaviti sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova. Imat ćete priliku da vaše žalbe i pohvale upišete i na račun Sveučilišne knjižnice u Splitu te Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi. Od 29. ožujka do 12. travnja pronađite ih na svojim fakultetima i ostavite u Knjizi sve što vam je na duši.

Mislite da se od prošle godine ništa nije promijenilo i da su vaše žalbe uzalud utrošene? Mislite da vas nitko ne čuje? U krivu ste! Odvojite minutu-dvije i napišite sve što vas smeta i S4S će se pobrinuti da se vaš glas čuje! Pokrenite se, ostavite kakvu konstruktivnu kritiku i gledajte kako se problemi rješavaju zajedničkim trudom. Sve pritužbe, pohvale i prijedloge pročitat će vaši dekani, koji iznimno podržavaju ovaj projekt usprkos tome što su svjesni da ćete se možda obrušiti i na njihov rad, ali su, isto tako, svjesni da je jedino otvorenom komunikacijom između studenata i profesora moguće doći do srži problema, odnosno poboljšavanja situacije i podizanja studentskog standarda u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

žena sjedi

Projekt na EFZG-u

Susret studenata ekonomije s potencijalnim poslodavcima na „Business Matchmakeru”

Studentima završnih godina ekonomskih usmjerenja otvorena je izvrsna prilika da se predstave pred ukupno 20 potencijalnih poslodavaca te da razviju svoje vještine samoprezentacije koje će im itekako koristiti prilikom potrage za praksom, pripravništvom ili poslom.

Erasmusovci pronašli blago u Zadru

CINAZ-ove aktivnosti

Erasmusovci pronašli blago u Zadru

U suradnji sa zadarskim ogrankom ESN-a, udruga CINAZ organizirala je "Treasure Hunt" za tridesetak stranih studenata. Oni su se upoznali s važnim lokacijama u Zadru rješavajući zanimljive zagonetke i promovirajući studentsku mobilnost.

https://pixabay.com/en/bustos-filsofia-aristotle-756620/

Simpozij "Mediteranski korijeni filozofije"

Na simpoziju u Splitu raspravljat će se o povijesnim i aktualnim temama i događajima

Jedanaesti put zaredom Hrvatsko filozofsko društvo te Odsjek za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu organiziraju trodnevni simpozij pod nazivom "Mediteranski korijeni filozofije".

Ilustracija - stipendija

Program stipendiranja Global Korea za 2017. godinu

Studenti diplomskih studija mogu uz stipendiju studirati u Republici Koreji

U sklopu programa stipendiranja Global Korea za 2017. godinu dodjeljuju se dvije stipendije studentima diplomskih studija, i to jedna državljaninu Republike Hrvatske, a druga državljaninu Bosne i Hercegovine.

Zgrada fakulteta

Razvoj i usavršavanje

Jesenskim kongresom EESTEC uključuje zagrebačke studente u europske tokove

ESSTEC Zagreb organizator je drugog Jesenskog kongresa. Pružena mu je prilika da Hrvatsku predstavi kao mjesto gdje se rađa napredak i prosperitet.