Udruga Studenti za studente Split

Knjiga žalbi i pohvala ponovno na splitskim fakultetima

"Knjiga žalbi i pohvala"

U Knjigu žalbi i pohvala možete upisati sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova, Sveučilišne knjižnice u Splitu i Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi.

Udruga Studenti za studente Split (S4S) četvrtu godinu organizira projekt Knjiga žalbi i pohvala na splitskim fakultetima.

Ne sviđa vam se način na koji se provodi Bolonja na fakultetu? Ne sviđaju vam se bolonjezi u menzama? Mislite da vas određeni profesor ima na zubu? Nikako da se uspijete izboriti za tjedan pauze između predavanja i početka ispita? Mislite da je nepravedno imati četiri ispita u jednom danu kada i zbog jednoga padate u šok? Smetaju vas tete u Sveučilišnoj ili kolege koji ostave torbu za kompjuterom pa onda odu četiri sata na kampiranje? Zbog čega su školarine toliko visoke? Zašto nema menzi u centru grada? Tko slaže raspored da ste na fakultetu od 8 do 20?

Imate toliko toga na pameti, toliko pritužbi, a ne znate kome se obratiti? Nemajte razloga za brigu, kao i svake godine, S4S je tu za vas! Već četvrtu godinu organiziraju projekt S4S Knjiga žalbi i pohvala na kojem možete na jednom mjestu ostaviti sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova. Imat ćete priliku da vaše žalbe i pohvale upišete i na račun Sveučilišne knjižnice u Splitu te Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi. Od 29. ožujka do 12. travnja pronađite ih na svojim fakultetima i ostavite u Knjizi sve što vam je na duši.

Mislite da se od prošle godine ništa nije promijenilo i da su vaše žalbe uzalud utrošene? Mislite da vas nitko ne čuje? U krivu ste! Odvojite minutu-dvije i napišite sve što vas smeta i S4S će se pobrinuti da se vaš glas čuje! Pokrenite se, ostavite kakvu konstruktivnu kritiku i gledajte kako se problemi rješavaju zajedničkim trudom. Sve pritužbe, pohvale i prijedloge pročitat će vaši dekani, koji iznimno podržavaju ovaj projekt usprkos tome što su svjesni da ćete se možda obrušiti i na njihov rad, ali su, isto tako, svjesni da je jedino otvorenom komunikacijom između studenata i profesora moguće doći do srži problema, odnosno poboljšavanja situacije i podizanja studentskog standarda u Splitu.

Komentari na članak

Vezani članci

Inspire me traži članove

„Inspire Me” konferencija traži nove članove

Postani dio tima koji inspirira mlade diljem Hrvatske

„Inspire Me” predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja s mladima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

razgovor s TEDx sudionicima

Inspirativni govornici u Lisinskom

TEDx konferencija posvećena mladim poduzetnicima i studentima – liderima budućnosti

– Treba promisliti o 2051. kao godini u kojoj će neki među nama biti lideri toga vremena i kako im osigurati plodno tlo za razvoj novih generacija koje dolaze. – poručuju organizatori TEDx konferencije u Zagrebu.

Laboratorij

Zdravstveni sustav

Studenti peticijom traže ozakonjenje magistara medicinsko laboratorijske dijagnostike

– I dok tako, s jedne strane, Hrvatska razmišlja što će ili što neće s visokoobrazovanim građanima, magistri medicinsko laboratorijske dijagnostike imaju priliku zaposliti se u državama članicama EU. – otkriva nam Petra, jedna od pokretačica peticije.

Tatoo konfrencija

Tattoo konvencija

Split će u rujnu ugostiti Tattoo konvenciju

Sve ljubitelje tetovaža i tehnika tetoviranja očekuje Tattoo konvencija u rujnu.

Tribina „S faksa na posao“

Sveučilišni savjetodavni centar Split

Kako do posla saznajte na tribini u Splitu!

Tribina je organizirana s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta.