Natječaj za stipendije

Kanadsko sveučilište stipendira studente iz inozemstva

Promocija studenata

The University of Winnipeg nudi stipendiju „President's Scholarship“ svim međunarodnim studentima koji se prijavljuju za preddiplomski, diplomski, PACE ili ELP.

The University of Winnipeg državno je sveučilište smješteno u gradu Winnipegu u Kanadi. Sveučilište nudi stipendiju President's Scholarship svim međunarodnim studentima koji se prijavljuju za preddiplomski, diplomski, PACE ili ELP.

Preddiplomski smjerovi koje nudi su oni umjetnosti, poslovne ekonomije, kineziologije i učiteljskog smjera. Osim preddiplomskih, Sveučilište nudi prirodne znanosti, biomedicinu i zdravstvo, društvene znanosti, humanističke znanosti, umjetničko područje i sport.

Sva predavanja održavat će se na engleskom jeziku. Stoga budući studenti koji se prijavljuju za ovu stipendiju moraju dobro poznavati engleski jezik – prema pravilima fakulteta moraju položiti jedan od međunarodnih testova engleskoga jezika kako bi dobili certifikat.

Osim toga, kandidat mora biti strani državljanin i upisati tek prvu godinu preddiplomskog ili diplomskog studija.

Stipendija iznosi između 3500 i 5000 američkih dolara. Rok za prijavu je 2. lipnja 2017, a sve dodatne informacije te kako se točno prijaviti možete pronaći na službenim stranicama sveučilišta na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

KSET inicijacija

KSET inicijacija

KSET-ovci primaju nove članove u svoje redove, pronađite se u sekcijama

Već tradicionalno, na početku nove akademske godine, jedan od većih studentskih udruga u Zagrebu - KSET, prima nove članove. KSET se sastoji od devet različitih sekcija, u kojoj se svaki student, nevažno s kojega je faksa, može naći.

Zajedništvo

Stekni nova iskustva!

Ljetne škole 2014.: edukacija i zabava u jednom!

Upoznajte nove ljude, provedite ljeto u nekoj novoj državi i vratite se kući s dodatnim ECTS bodovima i mnoštvom novog iskustva i novih prijateljstva. Ljetne škole čekaju na vas. Odvažite se i zakoračite u nešto novo.

Milla Jovovich puši cigaretu

Martina Tupek

Imamo po čemu snimati film Horrible bosses 3 (kapitalizam : ja – 1:0)

Kad mi istekne ugovor, Zemlja se neće prestati okretati oko Sunca. Vjerojatno će i dalje padati kiša. A niš`, zapalit ću cigaretu i proći će još jedan dan. Život je lijep. Osim kad nije.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Predstavljanje Programa postakademskoga samozapošljavanja na Sveučilištu u Zagrebu

Riječ je o potpuno novom i inovativnom pristupu u stvaranju, selektiranju i praćenju mladih poduzetnika, koji započinje već upisom studenata na fakultet.

Kazalište

Festival u Savskoj 25

Kritike iz pera studenata i uređenje atrija &TD-a na novom Ganzu

U tijeku su prijave za mlade kazališne kritičare na novom Ganz novom festivalu te za besplatnu radionicu „Atrij je vrt je pozornica je atrij“.