Natječaj za stipendije

Kanadsko sveučilište stipendira studente iz inozemstva

Promocija studenata

The University of Winnipeg nudi stipendiju „President's Scholarship“ svim međunarodnim studentima koji se prijavljuju za preddiplomski, diplomski, PACE ili ELP.

The University of Winnipeg državno je sveučilište smješteno u gradu Winnipegu u Kanadi. Sveučilište nudi stipendiju President's Scholarship svim međunarodnim studentima koji se prijavljuju za preddiplomski, diplomski, PACE ili ELP.

Preddiplomski smjerovi koje nudi su oni umjetnosti, poslovne ekonomije, kineziologije i učiteljskog smjera. Osim preddiplomskih, Sveučilište nudi prirodne znanosti, biomedicinu i zdravstvo, društvene znanosti, humanističke znanosti, umjetničko područje i sport.

Sva predavanja održavat će se na engleskom jeziku. Stoga budući studenti koji se prijavljuju za ovu stipendiju moraju dobro poznavati engleski jezik – prema pravilima fakulteta moraju položiti jedan od međunarodnih testova engleskoga jezika kako bi dobili certifikat.

Osim toga, kandidat mora biti strani državljanin i upisati tek prvu godinu preddiplomskog ili diplomskog studija.

Stipendija iznosi između 3500 i 5000 američkih dolara. Rok za prijavu je 2. lipnja 2017, a sve dodatne informacije te kako se točno prijaviti možete pronaći na službenim stranicama sveučilišta na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

WP

Prijave u tijeku

Washington Post nudi plaćeno stažiranje studentima novinarstva

Studenti će primati novčanu naknadu čiji iznos još uvijek nije poznat, ali valja napomenuti kako je ljetos iznosila 750 dolara tjedno (oko 5 000 kuna).

Novinarska radionica u Zoni

Predavanja, zadaci i individualni rad

Renomirani novinari stižu na novinarske radionice u Klub Zona

U tijeku su prijave za tradicionalne novinarske radionice Mate Prlića u Klubu Zona. Održavat će se od 17. listopada do kraja mjeseca.

Adrian Mole

FAK organizira natječaj

Natječaj za najbolju recenziju „Matej Lovrić”: Gledajte, pišite, čitajte i idite besplatno u kino cijelu godinu

Gledajte filmove, osjetite inspiraciju, zagrijte stolac i potrudite se da vaš konj za utrku bude što pismeniji, stilski dotjeraniji te kvalitetno argumentiran.

EWoB Business Hackathon

Studentsko natjecanje

EWoB Business Hackathon: potraga za 1% najboljih studenata u Osijeku

U Poduzetničkom inkubatoru „BIOS” održat će se finalno natjecanje EWoB Businesss Hackathona za koji su prijave već nekoliko dana u tijeku. Pobjedniku je namijenjena nagrada od 1500 kuna.

Dekan FOI-ja Neven Vrček

Studentsko natjecanje

Ovogodišnji FOI CORE studente povezuje s poslodavcima i nagrađuje ih

FOI CORE studentsko je natjecanje koje se održava na FOI-ju. Sudionici se natječu rješavajući poslovni zadatak te se na taj način povezuju s poslodavcima i bore za vrijedne nagrade.