LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Promocija znanja

Kako je folk postao turbo, jedna je od tema prve Noći znanja

Nove načine razmišljanja o društveno zanimljivim temama nudi prva Noć znanja koja će se 15. rujna održati u organizaciji Sveučilišta VERN'.

Nove načine razmišljanja o društveno zanimljivim temama nudi prva Noć znanja koja će se 15. rujna održati u organizaciji Sveučilišta VERN'.

Zanima li vas kako o aktualnim temama u znanosti i društvu promišljaju vrhunski domaći znanstvenici i stručnjaci, poput člana škotske akademije Royal Society of Edinburgh, uglednog dirigenta i profesora na Muzičkoj akademiji ili inovativnog profesora arhitekture? Ako je vaš odgovor potvrdan, ne propustite prvu Noć znanja koja će se 15. rujna održati u organizaciji Sveučilišta VERN'. Događanje će, kroz formu 45-minutnih doku-predavanja, ponuditi posjetiteljima nove načine razmišljanja o društveno zanimljivim temama.

Želja sudionika i organizatora promocija je znanja i približavanje znanosti zainteresiranoj javnosti. O temama kao što su Preživljavanje ljudske vrste, Svemirska era čovječanstva, Pravni aspekti sharing economy u EU, Kako je folk postao turbo, Gradovi budućnosti, Novi svjetski poredak, Porez na nekretnine, Potreba čovjeka za stalnom promjenom identiteta govorit će prof. dr. sc. Igor Rudan, Ante Radonić, dr. sc. Goran Selanec, dirigent Mladen Tarbuk, prof. dr. sc. Idis Turato, prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, dr. sc. Sandra Švaljek, književnik Zoran Ferić i drugi ugledni stručnjaci i profesori.

Sveučilište VERN' će u sklopu događaja biti otvoreno za javnost ovoga petka od 18:30 do 23:30 sati na lokaciji Importanne Galleria, Iblerov trg 10, 1. i 2. kat. Ulaz je slobodan. Detaljne informacije nalaze se na službenoj internetskoj stranici.

FOTO: FLICKR