Produljena regrutacija

Još uvijek stigneš postati član redakcije Studentskog.hr i obogatiti svoj životopis

novinari

Još uvijek možeš postati novinar Studentskog.hr ako svoju prijavu pošalješ najkasnije do 24. ožujka!

Potraga za novim novinarima portala Studentski.hr produljuje se do 24. ožujka pa sada imaš priliku poslati svoju prijavu ako to nisi stigao učiniti ranije. Ako voliš upoznavati nove ljude, testirati svoje granice, među prvima saznati novosti i misliš da bi ih zatim mogao pretočiti u članak pa ih tako podijeliti s drugima, sigurno ćeš se dobro uklopiti u redakciju.

Možda si baš ovih dana čuo vijest koja bi privukla pažnju svih studenata, a koja bi bila idealna tema za članak koji ćeš priložiti uz svoju prijavu. Potrebne zadatke za prijavu možeš riješiti iz kreveta, kuhinje, parka ili gdje već možeš uhvatiti Wi-Fi, a tako će uglavnom izgledati i tvoje volontersko iskustvo uz povremene partije, teambuildinge i sastanke ako si iz Zagreba. U novinarskome svijetu poprilično je dinamično, konstantno se susrećeš s novim problemima i vijestima, ali upravo zbog toga postat ćeš ekspert u gotovo svemu što se tiče života jednoga studenta.

Od tebe tražimo da do spomenutog datuma ispuniš ova tri zadatka:

  • Pronađi relevantne informacije o nekoj od studentskih aktualnosti te ih pretvori u vijest koja se može objaviti na portalu. Možda baš to bude tvoj prvi članak na portalu Studentski.hr.

  • Obradi vijest s linka na vlastiti način i pokaži nam kako bi ovaj članak izgledao da ga prenosiš za portal Studentski.hr.

  • Željeli bismo odmah znati nešto više o tebi i tvojem iskustvu pa prijavi priloži i CV.

Rješenja zadataka i životopis trebaš poslati e-mailom s naznakom Želim biti novinar! na adresu ljudski.resursi@studentski.hr. Prijave su otvorene do 24. ožujka 2019. u 23:59. Više detalja možeš pronaći na poveznici. Ako te zanima kako izgleda iskustvo volontiranja u redakciji Studentskog.hr, klikni na link!

Komentari na članak

Vezani članci

Tb

Iskustva volontera koji su radili u više timova

„U SIK-u ništa nije isključivo, mogućnost uvijek postoji, samo ju trebaš uloviti za rukav”

Studentski informativni kutak regrutira članove u svojih devet timova, a detalje o CM-u, PR-u i web-administraciji otkrili su naši članovi Andrej Soldo, Lana Krnic, Tea Tizaj i Dávid Karácsonyi.

TV Student logo

TV Student traži pomoć

TV Student pokrenuo „crowdfunding” za kupnju blesimetra, pomozite i vi!

Da bi program koji se marljivo stvara bio što kvalitetniji, studenti ovise o skupoj opremi.

Coke Summership

Poslovno iskustvo

Najbolja prilika za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj, a praksa će se u razdoblju od 18. lipnja do 27. srpnja odvijati u uredima Coca-Cole HBC Hrvatska u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i drugim hrvatskim gradovima.

Graduation

Rješavanje praktičnih problema

Praktični kolegiji koje bismo trebali imati na fakultetu

Kada uspješno završimo studij, tek smo na početku. Života. Tražimo posao, stan, kupujemo „odjeću za odrasle", učimo kuhati, rješavati financijske probleme i biti samostalni. Bi li nam taj prijelaz mogao biti jednostavniji da neke vještine stječemo na fakultetu?

Mateja Špoljar, Erasmus+

Erasmus+ iskustvo iz Portugala

„Portugalci imaju odličnu glazbu, hranu i vino, a gdje ima toga, zabava je zagarantirana”

Mateja Špoljar je zahvaljujući Erasmus+ programu provela semestar u Portugalu. S nama je podijelila svoja iskustva i dala savjete kako boravak u inozemstvu iskoristiti na najbolji mogući način.