Produljena regrutacija

Još uvijek stigneš postati član redakcije Studentskog.hr i obogatiti svoj životopis

novinari

Još uvijek možeš postati novinar Studentskog.hr ako svoju prijavu pošalješ najkasnije do 24. ožujka!

Potraga za novim novinarima portala Studentski.hr produljuje se do 24. ožujka pa sada imaš priliku poslati svoju prijavu ako to nisi stigao učiniti ranije. Ako voliš upoznavati nove ljude, testirati svoje granice, među prvima saznati novosti i misliš da bi ih zatim mogao pretočiti u članak pa ih tako podijeliti s drugima, sigurno ćeš se dobro uklopiti u redakciju.

Možda si baš ovih dana čuo vijest koja bi privukla pažnju svih studenata, a koja bi bila idealna tema za članak koji ćeš priložiti uz svoju prijavu. Potrebne zadatke za prijavu možeš riješiti iz kreveta, kuhinje, parka ili gdje već možeš uhvatiti Wi-Fi, a tako će uglavnom izgledati i tvoje volontersko iskustvo uz povremene partije, teambuildinge i sastanke ako si iz Zagreba. U novinarskome svijetu poprilično je dinamično, konstantno se susrećeš s novim problemima i vijestima, ali upravo zbog toga postat ćeš ekspert u gotovo svemu što se tiče života jednoga studenta.

Od tebe tražimo da do spomenutog datuma ispuniš ova tri zadatka:

  • Pronađi relevantne informacije o nekoj od studentskih aktualnosti te ih pretvori u vijest koja se može objaviti na portalu. Možda baš to bude tvoj prvi članak na portalu Studentski.hr.

  • Obradi vijest s linka na vlastiti način i pokaži nam kako bi ovaj članak izgledao da ga prenosiš za portal Studentski.hr.

  • Željeli bismo odmah znati nešto više o tebi i tvojem iskustvu pa prijavi priloži i CV.

Rješenja zadataka i životopis trebaš poslati e-mailom s naznakom Želim biti novinar! na adresu ljudski.resursi@studentski.hr. Prijave su otvorene do 24. ožujka 2019. u 23:59. Više detalja možeš pronaći na poveznici. Ako te zanima kako izgleda iskustvo volontiranja u redakciji Studentskog.hr, klikni na link!

Komentari na članak

Vezani članci

Izvrsna prilika za stjecanje novinarskih vještina

Novinarska radionica Mate Prlića

Izvrsna prilika za stjecanje novinarskih vještina

Mate Prlić, urednik Dalmatinskog portala održava novinarsku radionicu u splitskoj Info zoni. S obzirom da ima bogato iskustvo, polaznici će dobiti priliku razviti svoje novinarske vještine i dokazati se potencijalnim poslodavcima.

Stažiranje u NATO-u

Objavljen javni natječaj

Prijavite se za stažiranje u NATO-u

NATO organizacija objavila je javni natječaj za stažiranje u 2017. godini. Prijave za stažiranje moguće su do 11. travnja.

Career Boot Camp slika 1

U tijeku su prijave za 4. Career Boot Camp

Iskustva s 3. Career Boot Campa – i ti se još stigneš prijaviti za četvrti!

Ako niste sigurni želite li se prijaviti, zasigurno će vam iskustva sudionika 3. Career Boot Campa pokazati sve pozitivne strane kampa.

„Psihologija posvojenja“ – polaznici kolegija s profesoricom

Filozofski fakultet u Zagrebu

Kolegij posvećen psihologiji posvojenja u potpunosti prilagođen metodi društveno korisnog učenja

Kolegij „Psihologija posvojenja“ omogućuje studentima da u radu s društvenim partnerima steknu praktično iskustvo te da utječu na pozitivne promjene u zajednici.

Seksi donje rublje

Nove dimenzije spolnosti

Studentski izlasci i seks za jednu noć

U seriji članaka „Nove dimenzije spolnosti” prvo se bavimo seksom za jednu noć. Prema iskustvima studenata, otkrivamo vam kakve veze imaju njihova dob i očekivanja u ovom kontekstu.