Tebe tražimo

Još nije kasno – postani i ti SIK-ov volonter!

Tebe tražimo

SIK osvježava svoje redove, a za prijavu je ostalo još samo malo vremena. Izaberi jedan od devet timova i postani dio naše velike obitelji.

Regrutacija u redovima Studentskog informativnog kutka i portala Studentski.hr bliži se kraju, no još nije kasno. Prijave za nove volontere otvorene su do sutra, 24. ožujka, do 23:59. Sve što trebaš napraviti jest ispuniti par jednostavnih zadataka koje ćeš pronaći na poveznici. Požuri, jer upravo tebe tražimo!

Ukoliko voliš pisati, uvijek si u toku s aktualnim zbivanjima, a nije ti stran ni izlazak iz vlastite komfor-zone, naš novinarski tim željno te iščekuje. Nudi ti se prilika da otvoreno progovoriš o studentskim problemima, izneseš svoje mišljenje kao kolumnist, prisustvuješ raznim eventima i uz dobru zabavu i sjajnu ekipu izbrusiš svoje novinarske vještine. Vidimo se u redakciji!

Od zamjene ije i je diže ti se kosa na glavi, a nerazlikovanje č i ć izaziva ti blagi živčani slom? Ako je odgovor potvrdan, pravi si kandidat za naš lektorski tim. Iz udobnosti svoje stolice, u kojem se god kraju Lijepe Naše ona nalazila, pomozi nam ispraviti pogreške kako ne bi osvanule na portalu.

Ako ti je skrolanje po društvenim mrežama omiljena aktivnost, a smišljanje novih Instagram storyja uža specijalnost, postani naš community manager. Pobrini se da naša udruga na društvenim mrežama bude prikazana u najboljem svjetlu te nadogradi svoja znanja o svijetu online-komunikacija.

Želiš pomoći u održavanju naše web-stranice, omogućiti ostalim studentima da pronađu posao putem oglasa i u stanju si poštovati rokove? Naša web-administracija raduje se tvojoj prijavi! Sudjeluj u ažuriranju informacija i održavanju baze podataka te steci poznanstva i iskustva korisna za budućnost.

Zanima te organizacija eventa i komunikacija s javnosti? Pošalji svoju prijavu za PR tim te sudjeluj u organizaciji i provedbi projekata, pisanju priopćenja za medije i stjecanju prakse u odličnom okruženju SIK-ovaca.

Prijave su otvorene i za marketing i HR tim, društvenu suradnju te multimediju i dizajn. Ovisno o svojim interesima izaberi jedan od ponuđenih devet timova i postani dio velike SIK-ove obitelji. Požuri, čekamo te!

Osvajanje Petrove gore, FOTO: Studentski.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Financijska slika hrvatskog studenta

Financijska slika hrvatskog studenta

HPB odabrao najbolje prijedloge bankarskih usluga za studente

Istraživanju je pristupilo 1330 studenata, a njih četvero istaknulo se svojim originalnim idejama. Tko su oni i što su predložili Hrvatskoj poštanskoj banci, pročitajte u nastavku!

DAY

Regrutacija članova

FOTO: Iskustvo, vještine i puno dobre zabave – sve to dobit ćeš pridruživanjem SIK-u

Udruga Studentski informativni kutak regrutira članove, a prijaviti se u jedan od naših timova možeš do 21. listopada. Riješi zadatke i priključi se ekipi koja stječe iskustvo pritom se dobro zabavljajući i saznaj zašto su neki od članova u Udruzi već godinama.

Udruge

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Poziv udrugama na predstavljanje pozitivnih strana volontiranja i uspješnoga zaposlenja

„Informativni ponedjeljci” održavaju se jednom mjesečno, a u svibnju se bave temom volontiranja koje pomaže mladima da pronađu željeni posao. SIK poziva udruge da vlastitim primjerom i iskustvima predstave mladima pozitivne i uspješne strane volontiranja koje vode do profesionalnog uspjeha i zaposlenja.

Santa drinking

Uživajte u božićnom miksu

Redakcija portala Studentski.hr izabrala najbolje božićne pjesme

Iako nas snijeg nije zasuo pa se božićni duh pogubio, redakcija vašeg omiljenog portala izglasala je najveće božićne hitove koji će vam vratiti uzbuđenje u srca.

Nenad Bakić na PMF-u

Četvrti susret Maratona karijera

„Matematika razvija posebno važne karakterne osobine kao što su znatiželja i upornost"

Bivši student matematike, a danas poznati hrvatski investitor i poduzetnik Nenad Bakić razgovarao je s nama ususret četvrtom Maratonu karijera na njegovom bivšem fakultetu. Zavirite u intervju i doznajte zašto doći ovog četvrtka na Matematički odsjek PMF-a.