Tebe tražimo

Još nije kasno – postani i ti SIK-ov volonter!

Tebe tražimo

SIK osvježava svoje redove, a za prijavu je ostalo još samo malo vremena. Izaberi jedan od devet timova i postani dio naše velike obitelji.

Regrutacija u redovima Studentskog informativnog kutka i portala Studentski.hr bliži se kraju, no još nije kasno. Prijave za nove volontere otvorene su do sutra, 24. ožujka, do 23:59. Sve što trebaš napraviti jest ispuniti par jednostavnih zadataka koje ćeš pronaći na poveznici. Požuri, jer upravo tebe tražimo!

Ukoliko voliš pisati, uvijek si u toku s aktualnim zbivanjima, a nije ti stran ni izlazak iz vlastite komfor-zone, naš novinarski tim željno te iščekuje. Nudi ti se prilika da otvoreno progovoriš o studentskim problemima, izneseš svoje mišljenje kao kolumnist, prisustvuješ raznim eventima i uz dobru zabavu i sjajnu ekipu izbrusiš svoje novinarske vještine. Vidimo se u redakciji!

Od zamjene ije i je diže ti se kosa na glavi, a nerazlikovanje č i ć izaziva ti blagi živčani slom? Ako je odgovor potvrdan, pravi si kandidat za naš lektorski tim. Iz udobnosti svoje stolice, u kojem se god kraju Lijepe Naše ona nalazila, pomozi nam ispraviti pogreške kako ne bi osvanule na portalu.

Ako ti je skrolanje po društvenim mrežama omiljena aktivnost, a smišljanje novih Instagram storyja uža specijalnost, postani naš community manager. Pobrini se da naša udruga na društvenim mrežama bude prikazana u najboljem svjetlu te nadogradi svoja znanja o svijetu online-komunikacija.

Želiš pomoći u održavanju naše web-stranice, omogućiti ostalim studentima da pronađu posao putem oglasa i u stanju si poštovati rokove? Naša web-administracija raduje se tvojoj prijavi! Sudjeluj u ažuriranju informacija i održavanju baze podataka te steci poznanstva i iskustva korisna za budućnost.

Zanima te organizacija eventa i komunikacija s javnosti? Pošalji svoju prijavu za PR tim te sudjeluj u organizaciji i provedbi projekata, pisanju priopćenja za medije i stjecanju prakse u odličnom okruženju SIK-ovaca.

Prijave su otvorene i za marketing i HR tim, društvenu suradnju te multimediju i dizajn. Ovisno o svojim interesima izaberi jedan od ponuđenih devet timova i postani dio velike SIK-ove obitelji. Požuri, čekamo te!

Osvajanje Petrove gore, FOTO: Studentski.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Veliki studentski party novi datum

NC Šalata

Veliki studentski party 7. ožujka!

S obzirom da je viša sila premjestila party za idući vikend (višu silu čitaj pod: isušena studentska tijela su odlučila otputovati doma i opskrbiti se tjednom zalihom hrane i revitalizirati se), on će se održati ni više, ni manje nego 7. ožujka.

Studentice

Regrutacija članova

Ekonomska klinika traži nove igrače i igračice

Ako misliš da si talentiran kao Luka Modrić, drag kao Ivan Rakitić i ambiciozan kao Ante Rebić, zaigraj za Ekonomsku kliniku. Na raspolaganju ti je odabir između četiri tima: financijski, EU tim, HR i marketing i PR.

Mozgaonica

Nagradna igra

Odgonetnite konačan rezultat i osvojite karte za Mozgaonicu

Kreativni izazovi i mnogo zabave očekuju one najoštroumnije. Odgonetnite rješenje zadatka i osvojite ulaznice za Mozgaonicu.

Suradnja

eSTUDENT i Studentski.hr

Dogovorena suradnja između eSTUDENT-a i portala Studentski.hr

Prošloga je tjedna dogovorena suradnja najveće hrvatske studentske udruge i najbrže rastućeg studentskog medija. Suradnja je bazirana na međusobnom prosljeđivanju informacija i objavljivanju sadržaja vezanih uz aktivnosti udruge eSTUDENT.

Literarne radionice

projekt „Mali pokretači promjena”

Završene literarne radionice o govoru ljubavi

U sklopu projekta održano je šest zanimljivih literarnih radionica o govoru ljubavi na kojima je sudjelovala i udruga SIK