Dostignuća u 2017/2018.

Još nekoliko dana traju prijave za Rektorove nagrade Sveučilišta u Splitu

Pisanje, životopis, sastanak

Studenti svoju prijavu mogu poslati do 14. svibnja. Dodjela Rektorovih nagrada održat će se 14. lipnja u okviru proslave Dana Sveučilišta.

29. travnja 2019. Sveučilište u Splitu objavilo je da je rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Dragan Ljutić donio Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2018/2019. za dostignuća u akademskoj godini 2017/2018.

Prijave traju do utorka, 14. svibnja. Najkasnije tri dana prije dodjele Rektorove nagrade odluka o dobitnicima bit će objavljena na mrežnim stranicama Sveučilišta i njegovih sastavnica te na oglasnim pločama. Dodjela je zakazana za petak, 14. lipnja, a održat će se u okviru proslave Dana Sveučilišta.

Na poveznici možete pronaći prijavni obrazac, tekst Odluke i Pravila o Rektorovoj nagradi.

Komentari na članak

Vezani članci

rukomet, lopta, mreža, gol

Sveučilišno prvenstvo

Sudjelujte na rukometnom prvenstvu u Splitu; još je malo vremena za prijavu

Splitske studentice odmjerit će snage u rukometu 1. travnja, a studenti 3. i 5. travnja, no samo oni koji se za prvenstvo prijave do 29. ožujka u 12:00.

Ljetna škola građevinarstva

Sveučilište u Splitu

Steknite iskustvo interdisciplinarnog i multikulturalnog učenja na ljetnoj školi u Splitu

Studenti mogu birati između sedam različitih programa iz područja građevinarstva, arhitekture i geodezije. Škola će se održavati od 5. do 9. rujna, a prijaviti se možete do 20. lipnja.

Novi studentski dom i tereni

Subvencionirani smještaj

16. listopada krajnji je rok za potpisivanje Ugovora i smještaj u splitske studentske domove

Za one studente koji su svoje pravo na smještaj ostvarili snižavanjem bodovnog praga 16. listopada krajnji je rok za potpisivanje Ugovora i useljenje u splitske studentske domove.

Festival znanosti

Sveučilište u Splitu

Organizatori Festivala znanosti otvorili prijave za sudjelovanje

Glavna tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je vrijeme (kronološko i meteorološko). Studenti i nastavnici Sveučilišta u Splitu koji bi htjeli organizirati aktivnosti u okviru Festivala znanosti, mogu se prijaviti do 30. siječnja 2017. godine. 

http://www.unist.hr/Portals/0/EasyDNNNews/11728/1920900p2423EDNmainDE8A5161.jpg?w=880&mode=crop

Reputacije institucija

Splitsko sveučilište proglašeno najboljim u Hrvatskoj

Američka medijska kuća U.S. News & World Report objavila je rang listu najboljih svjetskih sveučilišta. Institucije su poredane s obzirom na rezultate iz 13 pokazatelja, a Splitsko je sveučilište briljiralo na poljima međunarodne suradnje. Osim njega, na listi su se još našla sveučilišta iz Zagreba i Rijeke.