Natječaj namijenjen pojedincima i organizacijama

Još nekoliko dana traju prijave za nagradu Nikole Tesle

Nikola Tesla

Pokažite svoje znanje iz fizike, opće znanje o Nikoli Tesli te ostalim projektima iz područja proširenog Teslinog djelovanja i osvojite vrijedne nagrade.

Natječaj Godišnja nagrada Nikola Tesla – Genij za budućnost 2018.  otvoren je devetu godinu zaredom. Riječ je o jedinstvenom projektu koji objedinjuje znanost, inovativnost, kreativnost i umjetnost kroz lik i djelo najpoznatijeg izumitelja svih vremena. 

Nagrada će se dodjeljivati pojedincima i organizacijama koji se pokažu najboljima u tri kategorije:

 • 1. Kviz znanja iz fizike i općeg znanja o Nikoli Tesli. U ovu kategoriju uključeni su kandidati iz osnovne škole, srednje škole i fakulteta.
 • 2. Kreativni i inovativni proizvod, uporabni predmet ili suvenir inspiriran likom i djelom Nikole Tesle ili replika nekog Teslinog izuma koji se ističe jedinstvenim imidžom, funkcionalnošću, kvalitetom te tržišnim prihvaćanjem.
 • 3. Projekt iz područja Teslinog proširenog djelovanja:
  • čisti planet
  • zaštita okoliša
  • korištenje novih obnovljivih izvora energije
  • edukativni projekti o tome kako pobuditi inovativnost i kreativnost svakog pojedinca
  • edukacija o pripremi svijesti za uspjeh, kako biti s vlastitom istinom
  • projekt koji potiče i poziva na toleranciju spolnih, rasnih, religijskih, kulturoloških i socioloških različitosti kao temelja mira u svijetu.

Dodjela nagrada najboljima u ovim kategorijama bit će održana 10. srpnja 2018. u Zagrebu u sklopu obilježavanja rođendana izumitelja na manifestaciji pod nazivom Tesla&friends.
 

Izvor: Unt-genius

Natječaj traje do 1. ožujka 2018. a za prijave i ostale informacija posjetite službenu stranicu.

Komentari na članak

Vezani članci

Diplomanti s togama i kapama

Natječaj za stručno osposobljavanje

Šibensko-kninska županija traži pripravnike za stručno osposobljavanje

Šibensko-kninska županija objavila je natječaje za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa na nekoliko radnih mjesta. Pogledajte jeste li kandidat kojega traže i možda vam se nasmiješi potrebno stažiranje!

Nagradni natječaj

Što se rukom piše, vrijedi više!

Prijavite se na izbor najljepšeg rukopisa i osvojite vrijedne nagrade

Večernji list pokrenuo je nagradni natječaj na kojem se bira najljepši hrvatski rukopis, a prikladno ga je nazvao „Što se rukom piše, vrijedi više!“.

teh

Radionica o računalnoj sigurnosti

Studenti iz EESTEC-a pomažu drugim studentima zaustaviti hakere

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Zagrebu da se pridruže radionici te da nauče koristiti sve osnovne alate za ofenzivno i defenzivno testiranje aplikacija te računalnih sustava i mreža. Prijave se zaprimaju do 12. ožujka.

Završen natječaj

projekt „Mali pokretači promjena”

Završen ISUM-ov natječaj za najkreativniji rad

Završio je natječaj na temu „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom” koji se održavao u sklopu projekta Instituta za stručno usavršavanje mladih „Mali pokretači promjena”.

ERFUSS

Međunarodni kongres studenata

ERFUSS '18. poziva studente svih struka da daju svoj doprinos edukacijsko-rehabilitacijskoj

Od 13. do 15. travnja u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta održat će se treće izdanje ERFUSS-a, a prijave za aktivne sudionike svih struka zaprimaju se do 9. ožujka.