LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna studentska konferencija

Jezik: uputstva za upotrebu

Pozvani su svi zainteresirani studenti da prijave svoje radove na međunarodnu studentsku konferenciju „Jezik: uputstva za upotrebu” koja će se održati u Puli od 8. do 11. svibnja 2014. godine.

Pozvani su svi zainteresirani studenti da prijave svoje radove na međunarodnu studentsku konferenciju „Jezik: uputstva za upotrebu” koja će se održati u Puli od 8. do 11. svibnja 2014. godine.

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Interdisciplinarna udruga talijanista „Apertis Verbis” organiziraju međunarodnu studentsku konferenciju pod nazivom „Jezik: uputstva za upotrebu” koja će se održati od 8. do 11. svibnja 2014. godine

Svi studenti iz Hrvatske i inozemstva pozvani su na sudjelovanje na konferenciji, a zainteresirani mogu prijaviti svoje autorske radove koji se dotiču tema jezika, od lingvističkog aspekta do gledišta prirodnih znanosti. Rok za prijavu i slanje sažetka rada je 31. siječnja 2014., za predaju rada i uplatu kotizacije (10€) 31. ožujka 2014. te za potvrdu dolaska 15. travnja 2014. Prijaviti se možete na službenoj stranici konferencije.

Radovi će se moći predstaviti na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku. Izlaganja će biti podjeljena na nekoliko sekcija koje će objediniti radove sa sličnom tematikom, a na kraju će se svi radovi tiskati u zborniku radova. Broj, vrsta i nazivi sekcija ovisit će o broju i temama prijavljenih radova.

Osim prezentacijskog dijela organizirat će se i okrugli stolovi, izlaganja stručnjaka koji će govoriti o svojim istraživanjima i iskustvima te brojne popratne aktivnosti, poput kulturno-zabavnih aktivnosti i organiziranog izleta po Puli i Istri. Svi sudionici, aktivni i pasivni, dobit će potvrdu o sudjelovanju.

Cilj ove konferencije je poticanje studenata na sudjelovanje u izvan sveučilišnim projektima, promicanje internacionalne suradnje među studentima i sveučilištima, stjecanje iskustva te razvijanje svijesti o jeziku.

FOTO: WIKIPEDIA