LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Velika konferencija za mlade

Javier Bajer novi je Leap Summit govornik

On je aktivni suradnik na RSA, i glavni urednik ''Strategic HR Review'', profesor za promjene u organizacijskoj kulturi Sveučilišta de San Andrés, kao i gostujući predavač na poslovnoj školi Sveučilišta Surrey.

On je aktivni suradnik na RSA, i glavni urednik ''Strategic HR Review'', profesor za promjene u organizacijskoj kulturi Sveučilišta de San Andrés, kao i gostujući predavač na poslovnoj školi Sveučilišta Surrey.

Organizacijski tim jedne od najvećih konferencija za mlade u Europi, LEAP Summit, koja se održava od 11. do 13. svibnja, u Zagrebu, je objavio ime prvog potvrđenog LEAP Summit govornika. Na LEAP Summit dolazi Javier Bajer, stručnjak za promjenu organizacijske kulture, koji je proveo posljednjih 20 godina pomažući kompanijama i gradovima da se odreknu starih navika, prihvate promjene i tako stvore produktivniju sredinu za rad.

S velikim teorijskim i praktičnim iskustvom u području razumijevanja zašto se ljudi ponašaju na određeni način, Javier je u svojoj karijeri kreirao niz nagrađivanih projekata koji su rezultirali velikim promjenama. Javier je osnivač ''The Talent Foundation'' i bivši generalni direktor Accenturea u Londonu. Trenutno radi s velikim brojem međunarodnih organizacija i kompanija, od HSBC-a do Buckinghamske palače, ali i s vladama i gradovima poput Buenos Airesa.

On je aktivni suradnik na RSA, i glavni urednik ''Strategic HR Review'', profesor za promjene u organizacijskoj kulturi Sveučilišta de San Andrés, kao i gostujući predavač na poslovnoj školi Sveučilišta Surrey. Javier je doktorirao na temu promjena u organizacijskoj kulturi, a magistrirao na temu neuroznanosti. Organizatori LEAP Summita će u narednom periodu objaviti imena i ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju LEAP Summit se mogu kupiti na službenoj web stranici konferencijePuna cijena karte je 200 eura, ali svi zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250 kuna za studente i mlade do 500 kuna za poduzetnike do 20. veljače.  Cijena karte uključuje pristup konferenciji tijekom sva tri dana konferencije, pristup na svih pet paralelnih pozornica u sklopu LEAP Summita, predavanja od strane vrhunskih svjetskih predavača, pristup svim radionicama, pristup neformalnom programu i dodatnim sadržajima poput Open mic sessiona te bogati zabavni program.

Internacionalna konferencija mladih profesionalaca i poduzetnika, LEAP Summit, održat će se od 11. do 13. svibnja 2017. godine u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, pod organizatorskom palicom Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije - HUKI.  Više o konferenciji LEAP Summit možete naći na službenoj web stranici konferencije.