LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
15. sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH

Izabrano novo predsjedništvo za 45 tisuća studenata

Na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću ovih su dana izabrani novi voditelji Vijeća, a svoje funkcije preuzimaju za mjesec dana.

Na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću ovih su dana izabrani novi voditelji Vijeća, a svoje funkcije preuzimaju za mjesec dana.

U prostorima Veleučilišta Baltazar smještenog u Zaprešiću održana je 15. sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH, predstavničkog tijela 45 000 studenata državnog i privatnog stupa stručnog obrazovanja.

Na prvom dijelu sjednice koji je bio otvoren za javnost obratili su se i svojim govorom podržali te se zahvalili na dosadašnjem radu Vijeća pomoćnica ministra znanosti obrazovanja i sporta, prof. dr. sc. Ružica Beljo Lučić, prodekan Veleučilišta Baltazar, dr. sc. Milan Jurina te Željko Turk, gradonačelnik Grada Zaprešića.

Nakon pozdravnih govora, pohvala i zahvala, uslijedio je zatvoreni dio sjednice tijekom kojeg je jednoglasno izabrano novo vodstvo Vijeća studenata.

15. sjednica Vijeća studenata

Na mjesto predsjednika Vijeća izabran je Karlo Kolesar s Veleučilišta Vern. Funkcije zamjenika preuzeli su Alen Softić s Veleučilišta u Rijeci te Tena Vujasin s visoke škole Effectus, dok je novi tajnik Vijeća Domagoj Bunčić s visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays.

Za voditelje Ureda Vijeća izabrani su s Veleučilišta Vern Filip Mikić (voditelj Ureda za razvoj projekata i studentske udruge) i Maja Krčelić (voditeljica Ureda za društvene aktivnosti).

15. sjednica Vijeća studenata 1
 

Studentske pravobranitelje koordinirat će Diana Sliško s Veleučilišta Baltazar, a za voditelja Ureda za odnose s javnošću izabran je Maro Alavanja, s visoke škole Edward Bernays, kojemu je to ujedno i treći mandat. 

Svoje funkcije novoizabrani će preuzeti za otprilike mjesec dana na sjednici koja će se održati na Veleučilištu Vern povodom inauguracije novog predsjednika.

FOTO: FACEBOOK