LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
7. sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske

Izabrani predsjednik, zamjenici predsjednika, tajnici te voditelji ureda Vijeća

Zbog iznimnih rezultata i načina vođenja, svi članovi Vijeća jednoglasno su stali iza istog vodstva koje je Vijeće vodilo u prošlogodišnjem mandatu.

Zbog iznimnih rezultata i načina vođenja, svi članovi Vijeća jednoglasno su stali iza istog vodstva koje je Vijeće vodilo u prošlogodišnjem mandatu.

U subotu, 26. listopada, je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu održana sedma sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske (VIVS RH) na kojoj su izabrani predsjednik, zamjenici predsjednika, tajnici te voditelji ureda Vijeća.

Za predsjednika je izabran novi/stari predsjednik Toni Ganjto. Funkciju tajnice Vijeća još će jednu godinu obnašati Marijana Kraljević, dok su zamjenici predsjednika ostali Karlo Kolesar i Petar Jandrlić.

 "Zbog iznimnih rezultata i načina vođenja, svi članovi Vijeća jednoglasno su stali iza istog vodstva koje je Vijeće vodilo u prošlogodišnjem mandatu", stoji u priopćenju Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske.

U svrhu što bolje funkcionalnosti Vijeća kao koordinacijskog tijela, na jučerašnjoj sjednici su dosadašnji odbori odnosa s javnošću, udruga i studentskih projekta, kvalitete i studentskog standarda, međunarodne suradnje, društvenih aktivnosti i studentskog pravobranitelja zamijenjeni uredima te su izabrani voditelji pojednih ureda:

1. Voditelj Ureda studentskog pravobranitelja je Alen Softić
2. Voditelj Ureda za odnose s javnošću je Maro Alavanja
3. Voditelica Ureda za udruge i studentske projekte je Tina Miličić
4. Voditelj Ureda za kvalitetu i studentski standard je Veljko Nenadić
5. Voditelj Ureda za međunarodnu suradnju je Filip Radulović
6. Voditeljica Ureda za društvene aktivnosti je Katarina Brezak

 

FOTO: VIJEĆA STUDENATA VELEUČILIŠTA I VISOKIH ŠKOLA REPUBLIKE HRVATSKE