Dan otvorenih vrata

Iza vrata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Osim prilike da upoznate praktični dio studiranja na PBF-u, njegovi će vam studenti biti na raspolaganju i za sva pitanja oko organizacije studija.

Studenti Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, u suradnji s profesorima, pripremili su bogat program radionica i predavanja te otvaraju vrata mnogih laboratorija. Imat ćete priliku zaviriti u svijet biokemije, procesnog inženjerstva, poznavanja i kontrole sirovina. Riječ je o Danu otvorenih vrata PBF-a koji će se održati 14. lipnja od 10 do 16 sati.

Dio radionica bit će zatvorenog tipa. Kako biste se na vrijeme prijavili za sudjelovanje na istima, organizatori vas pozivaju da pratite službeni Facebook event na kojem će se naći više informacija. Osim prilike da upoznate praktični dio studiranja na PBF-u, njegovi će vam studenti biti na raspolaganju i za sva pitanja oko organizacije studija.

Srednjoškolcima će sigurno dati dobre i korisne savjete kako uspješno diplomirati u sklopu ove institucije. A da je zabavno na ovakvim događanjima, dokazuje video:

Komentari na članak

Vezani članci

Video igre

Igranje video igara u umjerenim količinama

VIDEO: Pozitivni i negativni učinci igranja video igara

Prema riječima brojnih stručnjaka igranje video igara nije toliko štetno kao što se prikazuje, naprotiv, dobro je igrati video igre, ali ne prekomjerno.

Undress me video

Undress me

VIDEO: Nakon poljubaca, stranci se skidaju

Ovaj su put u fokusu stranci pred koje je stavljen zahtjev da se skinu do donjeg rublja i legnu u krevet.

Plakat u Karlovcu

21. Filmska revija mladeži i 9. Four River Film Festival

Otvorenje karlovačkog filmskog maratona uz svjetlosni spektakl na vodenom zidu

– Festival ide u prilog Karlovca kao grada susreta i grada mladih. Iz godine u godinu povećava se broj sudionika i broj država sudionica. – ističe Andreja Navijalić.

Apocalyptica

Koncert u KD "Lisinski"

Virtuozna Apocalyptica priprema dvosatni Metallica "show"

Dvosatni Metallica "show" u zagrebačku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog dolazi 3. travnja, a zanimljivo će biti vidjeti i hoće li Apocalyptica u set listu uvrstiti i neke skladbe sa svježe objavljenog novog studijskog albuma Metallice.

Matt Damon i Ice Bucket Challenge

Domišljato!

VIDEO: Matt Damon riješio problem prolijevanja vode u ALS Ice Bucket Challengeu na zanimljiv način

S obzirom na to da je Damon jedan od osnivača organizacije water.org, koja se bavi upravo problemima nedostatka vode među čovječanstvom, ovo je njegovo rješenje.