Dan otvorenih vrata

Iza vrata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Osim prilike da upoznate praktični dio studiranja na PBF-u, njegovi će vam studenti biti na raspolaganju i za sva pitanja oko organizacije studija.

Studenti Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, u suradnji s profesorima, pripremili su bogat program radionica i predavanja te otvaraju vrata mnogih laboratorija. Imat ćete priliku zaviriti u svijet biokemije, procesnog inženjerstva, poznavanja i kontrole sirovina. Riječ je o Danu otvorenih vrata PBF-a koji će se održati 14. lipnja od 10 do 16 sati.

Dio radionica bit će zatvorenog tipa. Kako biste se na vrijeme prijavili za sudjelovanje na istima, organizatori vas pozivaju da pratite službeni Facebook event na kojem će se naći više informacija. Osim prilike da upoznate praktični dio studiranja na PBF-u, njegovi će vam studenti biti na raspolaganju i za sva pitanja oko organizacije studija.

Srednjoškolcima će sigurno dati dobre i korisne savjete kako uspješno diplomirati u sklopu ove institucije. A da je zabavno na ovakvim događanjima, dokazuje video:

Komentari na članak

Vezani članci

Parov Stelar

Ususret zagrebačkom koncertu

Parov Stelar izvodi u Zagrebu „ludu mješavinu svih mogućih žanrova“

Zagrebačko-bečki bend Roppongi Red odabran je za predgrupu Parovu Stelaru na nadolazećem koncertu u Domu sportova. Uz to, Parov Stelar ima novi singl koji će hrvatska publika uživo moći čuti 7. travnja.

Note

Dan otvorenih vrata

Ri Rock i Savez udruga Molekula otvaraju svoja vrata, a posjetiteljima peku i pizze

Kroz par zanimljivih programa posjetitelji će moći poslušati probe za Music BOX (Ri Rock), poslušati prezentaciju o novom projektu Ri:Use i razgledati prostor radione, uživati u glazbenim poslasticama Radija Roža te se upoznati s akterima organizacija.

cohen

"Žurke bez harmonike"

VIDEO: Glazbena godina u znaku Bowieja i Cohena

Teško je odrediti najbolje glazbene albume 2016. godine, a kamoli ih rangirati, stoga smo vam „nabacali" u nastavku glazbene velikane koji su obilježili 2016., a i one glazbenike koji su manje poznati.

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Na današnji dan

VIDEO: Recept za brzo i jednostavno učenje jezika

Svake se godine 26. rujna diljem Europe obilježava Europski dan jezika. Tim povodom donosimo vam recept za brzo i jednostavno učenje jezika koji otkriva najpoznatiji svjetski poliglot, Matthew Youlden.

Facebook

Facebook zna kakve ljude želi u svom timu

Otkriveno pitanje koje najviše vole postavljati na intervjuu za posao u Facebooku

Facebook je jedno od najpoželjnijih mjesta na svijetu za zapošljavanje. Sada imaju oko 13 000 zaposlenih, a da biste došli do posla u Facebooku, morate zadovoljiti odgovorom na jedno jednostavno pitanje.