Obrazovno savjetovanje

IRO priprema učenike za studiranje u SAD-u

SAD

„StudyUSA Club” je program obrazovnih savjetovanja i praktičnih radionica koje će učenicima pružiti detaljne informacije, savjete i individualnu potporu u pripremi za prijavu i upis na američka sveučilišta.

IRO poziva srednjoškolce da se prijave za sudjelovanje u StudyUSA Club-u, programu obrazovnog savjetovanja za upis na preddiplomski studij u SAD-u. Održat će se od 5. do 29. rujna 2017. godine

StudyUSA Club je program obrazovnih savjetovanja i praktičnih radionica koje će učenicima pružiti detaljne informacije, savjete i individualnu potporu u pripremi za prijavu i upis na američka sveučilišta. Obuhvaća pet ključnih koraka do upisa na studij u SAD-u: izbor sveučilišta, pronalazak financijske potpore za studij, sastavljanje uspješne prijave i polaganje potrebnih testova te pripremu na odlazak na studij u SAD-u. Provodit će ga stručna obrazovna savjetnica EducationUSA mreže, i to dva puta tjedno – utorkom i četvrtkom u večernjim satima, s početkom u 19 sati u Institutu za razvoj obrazovanja, na adresi Trg Nikole Zrinskog 9.

Broj sudionika programa ograničen je na ukupno 20 učenika. Zainteresirani kandidati trebaju popuniti predbilježbu za sudjelovanje najkasnije do 3. rujna 2017. na poveznici.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) već 18 godina pruža besplatne i nepristrane informacije o mogućnostima studiranja i financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu. EducationUSA okuplja više od 400 centara u 170 zemalja koji pružaju točne, sveobuhvatne i aktualne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. State Department-a

Komentari na članak

Vezani članci

SIA

Social Impact Award

Posljednja radionica Impact Huba Zagreb

Radionica započinje u petak u 18 sati

Grand Canyon

Na današnji dan

Grand Canyon proglašen američkim nacionalnim spomenikom

Grand Canyon danas je poznat kao jedno od sedam svjetskih čuda prirode te kao najveći i najdublji klanac na svijetu, čije strme litice svjedoče o skoro dvije milijarde godina povijesti zemlje i ljudskoj prilagodljivosti u jako negostoljubivom okolišu.

Remi

Tvornica kulture

The Converse Rubber Tracks radionica uz članove Elementala

S više od 17 godina “staža” na glazbenoj sceni, šest studijskih albuma te nebrojeno hitova i nagrada iza sebe zagrebački Elemental više su nego kvalificirani pričati o procesima nastanka pjesme.

Poslovna komunikacija

Razvoj osobnih vještina

CINAZ organizira soft skills radionicu, sudjelovanje besplatno

– Ova radionica upravo želi potaknuti taj razvoj osobnih vještina koje mladima mogu omogućiti prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao, koje su bitne pri zapošljavanju općenito, a koje se ujedno uvelike odražavaju i na kvalitetu svih ostalih aspekata života. – poručuju iz CINAZ-a.

Ljetna decoupage radionica

Klub mladih KLOOZ

Salvetnom tehnikom učinite odbačene predmete unikatnima

Radionica salvetne tehnike održat će se 27. srpnja u Klubu mladih KLOOZ. Prijave traju do dana održavanja u 12 sati.