LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za volontere

Institut za razvoj obrazovanja u potrazi za studentima(icama)

IRO traži 4 volontera, odnosno volonterke za komunikacije i marketing, 1 za obrazovno savjetovanje, 2 za obavljanje administrativnih poslova i 1 za praćenje javnih politika visokog obrazovanja.

IRO traži 4 volontera, odnosno volonterke za komunikacije i marketing, 1 za obrazovno savjetovanje, 2 za obavljanje administrativnih poslova i 1 za praćenje javnih politika visokog obrazovanja.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) traži studente suradnike i suradnice za volontiranje u razdoblju od 7. siječnja 2019. do 20. prosinca 2019. Od njih se traži osmosatni angažman na tjednoj bazi u području komunikacija i marketinga, obrazovnog savjetovanja, administracije i praćenja politika visokog obrazovanja, a prijave su otvorene do 3. prosinca 2018.

Što je IRO?

Riječ je o nevladinoj, neprofitnoj organizaciji koja se bavi politikama visokog obrazovanja. Njen se tim sastoji od 10 veoma motiviranih pojedinaca koji strastveno vjeruju da visoko obrazovanje treba biti kvalitetno i dostupno svima. Provodi nacionalne i EU projekte te pruža usluge informiranja i savjetovanja o mogućnostima studiranja i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako volontirati u IRO-u?

Svake se godine objavljuje natječaj za jednogodišnje volontiranje u IRO-u. Traže se studenti za volonterski rad u razdoblju od siječnja do prosinca, s ljetnom pauzom u srpnju i kolovozu, u trajanju od 8 sati tjedno.

Ovog će puta angažirati:

  • 4 volontera/ke za komunikacije i marketing
  • 1 volontera/ku za obrazovno savjetovanje
  • 2 volontera/ke za obavljanje administrativnih poslova (od čega 1 za financijsko-administrativne poslove)
  • 1 volontera/ku za praćenje javnih politika visokog obrazovanja

Postupak prijave:

  • obavezan dio prijave: životopis na hrvatskom jeziku i kratko objašnjenje motivacije za prijavu (do 100 riječi) na hrvatskom i engleskom jeziku
  • prijave se šalju e-poštom na kkovacic@iro.hr
  • u naslovu e-pošte potrebno je naznačiti za koju se volontersku poziciju prijavljujete.
FOTO: IRO