LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dogovorena nova suradnja

Informacije o AIESEC-ovim studentskim praksama i projektima odsad pratite na Studentskom.hr

Saznajte iz prve ruke sve o studentskim volonterskim i stručnim praksama preko AIESEC-a.

Saznajte iz prve ruke sve o studentskim volonterskim i stručnim praksama preko AIESEC-a.

Portal Studentski.hr od samog je početka zamišljen kao mreža ili zajednica koja će okupljati studente iz cijele Hrvatske pružajući im na jednom mjestu sve relevantne i potrebne informacije, između ostalog i o studentskim udrugama i projektima. Brojnim udrugama koje su već pronašle svoj kutak na portalu, priključila se i AIESEC Hrvatska, ogranak najveće međunarodne studentske organizacije AIESEC koja djeluje u 124 države i teritorija.

Cilj AIESEC-a je pružanje mogućnosti studentima i mladima za odlazak na volonterske i stručne prakse diljem svijeta kako bi stekli praktično iskustvo u interkulturalnom okružju te po povratku u Hrvatsku implementirali stečeno znanje za boljitak našeg društva i gospodarstva.

AIESEC Hrvatska trenutno ima podružnice u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu te se radi na daljnjim širenjima kako bi što više mladih ljudi dobilo priliku za usvajanje praktičnog znanja i novih vještina. Zahvaljujući ovoj suradnji, informacije o praksama i projektima koje AIESEC generira na razini Hrvatske biti će dostupne svim studentima na našem portalu.

FOTO: DANIJEL ŽGANEC