Jednogodišnji program pripravništva

INA prima nove Growww pripravnike; nudi im poticajnu radnu okolinu, stimulativna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja

Growww 2018, naslovna

Do 28. travnja INA zaprima prijave za sudjelovanje u njenom jednogodišnjem programu pripravništva. Diplomante naftnog inženjerstva, geologije, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike, strojarstva i građevine očekuju poticajna radna okolina, stimulativna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja.

INA, vodeća kompanija u srednjoj i istočnoj Europi, otvorila je prijave za jubilarno 10. izdanje Growww programa. Riječ je o jednogodišnjem pripravničkom programu koji za poslovni svijet priprema studente koji završavaju diplomski studij, a nemaju radnog iskustva ili imaju najviše godinu dana radnog iskustva. Primaju se kandidati iz različitih područja: naftnog inženjerstva, geologije, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike, strojarstva i građevine.

– Želimo privući najbolje od vas, a već smo godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. U proteklih deset godina zaposlili smo više od 650 stručnjaka te im pomogli da proplivaju u poslovnim vodama. Radom u Ini također postaješ dijelom međunarodne mreže MOL Grupe te ćeš imati priliku upoznati se i s poslovanjem ostalih kompanija unutar Grupe. – poručuju iz Ine.

Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima. Dosadašnji podaci pokazuju kako 90% kandidata ostaje raditi u kompaniji po završetku programa.

Kako bi im se olakšalo uplovljavanje u poslovne vode te kako bi tijekom svojih 12 mjeseci pripravništva maksimalno napredovali, svim će pripravnicima na raspolaganju biti mentori koji će ih pratiti u radu i pomoći im u svladavanju izazovnih poslovnih ciljeva. Imat će i svoje buddyje koji će se pobrinuti da se što brže prilagode novoj radnoj okolini. K tome, očekuje ih i program edukacije s ciljem upoznavanja svih aktivnosti kompanije i razvoja njihovih stručnih i osobnih vještina.

Ako i ti želiš biti dijelom jubilarne desete generacije, pošalji svoju prijavu do 28. travnja. Dodatne informacije o postupku prijave, ali i o samom Growwwu, dostupne su na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Minerali

Raw Materials University Day

Saznajte sve o zapošljavanju i karijeri u sektoru neenergetskih mineralnih sirovina

Program uključuje obilazak 14 laboratorija i 6 zbirki, 12 interaktivnih pokaznih vježbi i 21 predavanje s 12 primjera industrijskih ili institucijskih partnera.

Kako najefikasnije predstaviti svoju poslovnu ideju

Put do uspjeha

Najefikasniji način kako predstaviti svoju poslovnu ideju i oduševiti poslodavca

Naučite osnove pisanja poslovnog sažetka kako biste vaše ideje jasno i efikasno prezentirali vašim potencijalnim poslodavcima i suradnicima.

Growww 2017

Pripravnički program

INA ponovno zapošljava mlade talente kroz Growww 2017.

– U Ini smo veoma ponosni na Growww, zahvaljujući kojem smo u proteklih sedam godina zaposlili više od 550 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. Naši Growwwovci dobivaju svakodnevne prilike za rast i razvoj pod vodstvom iskusnih stručnjaka. – istaknula je gđa Vladimira Senčar Perkov.

Maja Banovac Barić

Bernaysov Centar za razvoj karijera i suradnju s tržištem

INTERVJU: Tajna uspjeha Edward Bernays Visoke škole komunikacijskog menadžmenta je u spajanju teorije i prakse

Bernays je prva visokoobrazovna institucija koja je uvela ovakav tip prakse te koja svojim studentima od prve godine studija omogućava praktičan uvid u svakodnevicu odnosa s javnošću.

Job Fair 2018, fotka s prošlogodišnjeg predavanja

Sajam karijera na FER-u

Ovogodišnji „Job Fair” pokazuje pravo lice izbora karijera u tehnološkoj industriji

Organizatori „Job Faira” još su jednom pripremili bogat program koji ovog puta uključuje i vrlo vrijedne radionice. Sudeći prema objavljenom programu, zabave također neće nedostajati.