Jednogodišnji program pripravništva

INA prima nove Growww pripravnike; nudi im poticajnu radnu okolinu, stimulativna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja

Growww 2018, naslovna

Do 28. travnja INA zaprima prijave za sudjelovanje u njenom jednogodišnjem programu pripravništva. Diplomante naftnog inženjerstva, geologije, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike, strojarstva i građevine očekuju poticajna radna okolina, stimulativna primanja i mogućnost stalnog zaposlenja.

INA, vodeća kompanija u srednjoj i istočnoj Europi, otvorila je prijave za jubilarno 10. izdanje Growww programa. Riječ je o jednogodišnjem pripravničkom programu koji za poslovni svijet priprema studente koji završavaju diplomski studij, a nemaju radnog iskustva ili imaju najviše godinu dana radnog iskustva. Primaju se kandidati iz različitih područja: naftnog inženjerstva, geologije, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike, strojarstva i građevine.

– Želimo privući najbolje od vas, a već smo godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. U proteklih deset godina zaposlili smo više od 650 stručnjaka te im pomogli da proplivaju u poslovnim vodama. Radom u Ini također postaješ dijelom međunarodne mreže MOL Grupe te ćeš imati priliku upoznati se i s poslovanjem ostalih kompanija unutar Grupe. – poručuju iz Ine.

Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima. Dosadašnji podaci pokazuju kako 90% kandidata ostaje raditi u kompaniji po završetku programa.

Kako bi im se olakšalo uplovljavanje u poslovne vode te kako bi tijekom svojih 12 mjeseci pripravništva maksimalno napredovali, svim će pripravnicima na raspolaganju biti mentori koji će ih pratiti u radu i pomoći im u svladavanju izazovnih poslovnih ciljeva. Imat će i svoje buddyje koji će se pobrinuti da se što brže prilagode novoj radnoj okolini. K tome, očekuje ih i program edukacije s ciljem upoznavanja svih aktivnosti kompanije i razvoja njihovih stručnih i osobnih vještina.

Ako i ti želiš biti dijelom jubilarne desete generacije, pošalji svoju prijavu do 28. travnja. Dodatne informacije o postupku prijave, ali i o samom Growwwu, dostupne su na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.facebook.com/877547485662539/photos/a.909065789177375.1073741828.877547485662539/1604797909604156/?type=3&theater

Projekt Start Up udruge

Career Booster: Putokaz do karijere, vrhunski predavači i mladi na jednom mjestu u Rijeci

Kroz predavanja, radionice i ostale aktivnosti vrhunski će predavači davati savjete mladim osobama za uspješno razvijanje karijera. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se zaključno s 5. ožujkom.

Growww 2017

Pripravnički program

INA ponovno zapošljava mlade talente kroz Growww 2017.

– U Ini smo veoma ponosni na Growww, zahvaljujući kojem smo u proteklih sedam godina zaposlili više od 550 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. Naši Growwwovci dobivaju svakodnevne prilike za rast i razvoj pod vodstvom iskusnih stručnjaka. – istaknula je gđa Vladimira Senčar Perkov.

Natali Dizdar_KKL

Kastafsko kulturno ljeto

Na vrhuncu karijere Natali Dizdar objedinjuje proteklih 13 godina rada pred kastavskom publikom

Svrstana među najcjenjenije vokale u zemlji, Natali Dizdar stiže s novim albumom pred publiku Kastafskog kulturnog leta, u čijem će programu i objediniti svojih proteklih 13 godina rada.

Growww 2017

Program poslovne edukacije

INA pripremila dobrodošlicu za čak 55 Growww pripravnika

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. – istaknuo je Ivan Sesar, novi Growww pripravnik.

ured slika

Veliko istraživanje

Studente se pita koliku plaću očekuju i kakvo radno vrijeme žele!

Studenti u istraživanju CareerCentra imaju priliku istaknuti koju razinu plaće očekuju, koji ih benefiti privlače kod poslodavaca, kako donose odluke oko prijave na posao te što ih motivira u radu.