LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski.hr dobio podršku vodeće naftne kompanije u Hrvatskoj

INA d.d. i Studentski.hr sklopili suradnju

Studentski.hr, projekt pokrenut prije dvije godine koji u ovom trenutku okuplja više od 120 studenata-volontera s jedne strane, te preko 70 000 čitatelja mjesečno s druge strane sklopio je suradnju s vodećom hrvatskom naftnom tvrtkom INA-om.

Studentski.hr, projekt pokrenut prije dvije godine koji u ovom trenutku okuplja više od 120 studenata-volontera s jedne strane, te preko 70 000 čitatelja mjesečno s druge strane sklopio je suradnju s vodećom hrvatskom naftnom tvrtkom INA-om.

U nešto više od godinu dana rada, portal Studentski.hr postao je vodeći i najčitaniji studentski portal, a njegov uspjeh, a i sve što tek slijedi, prepoznala je i INA d.d. Studentski.hr, projekt koji u ovom trenutku okuplja više od 120 studenata-volontera s jedne strane, te preko 70 000 čitatelja mjesečno s druge strane, sklopio je suradnju s vodećom hrvatskom naftnom tvrtkom INA-om.

Na portalu se svakodnevno objavljuju studentima važne informacije: vijesti, materijali za učenje, oglasi za posao, studentski projekti te se obnavlja baza studentskih udruga. Također, Studentski.hr redovito i pravovremeno izvještava o svakodnevnim događajima zanimljivima mladoj populaciji te promjenama koje bi na njih mogle utjecati.

Ekipa Studentskog.hr pruža priliku svakom zainteresiranom studentu da sudjeluje u radu na portalu i unaprjeđuje svoje vještine korisne za život i budući rad.

INA d.d. već godinama podržava projekte korisne za zajednicu i potrebe društva. Ulaže u niz neprofitabilnih djelatnosti dragocjenih za ukupnu kvalitetu života, pogotovo za djecu i mlade, znanstvene, inovativne i kulturne projekte.

Iako se ne bavi istraživanjima i proizvodnjom nafte i plina, Studentski.hr redovito podržava studentske udruge zainteresirane za takvu tematiku.

INA d.d. i Studentski.hr, osim suradnje, imaju i još neke dodirne točke: ulaganje u ljudske resurse. Na portalu surađuju novinari, komunikolozi, lektori, ekonomisti, informatičari, a i Inini zaposlenici različitih su profesija i obrazovanja. INA u okviru svojih poslovnih aktivnosti posebnu pozornost daje edukaciji i stručnom usavršavanju svojih radnika na svim razinama. Surađuje s obrazovnim institucijama, a često angažira i svoje zaposlenike koji znanjima i vještima mogu pomoći kolegama. Takav prijenos znanja i mentorstvo svakodnevna su praksa i na portalu Studentski.hr.

Za kraj, veseli nas suradnja s Inom, od koje će svi profitirati. Studentski.hr moći će biti još bolji portal, prilagođeniji potrebama studenata, dok je INA pokazala da zna prepoznati sjajne projekte.