Radionica na „Maratonu karijera”

„Imaš minutu?”

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

Na trećem susretu „Maratona karijera” studenti će se okupiti na Filozofskom fakultetu 10. svibnja od 17:30 u dvorani D3. Prije glavnog gosta predavača Brune Šimleše posjetitelji će imati priliku od stručnjaka čuti kako najbolje organizirati vrijeme i povećati svoju produktivnost.

Maraton karijera, veliki projekt udruge Studentski informativni kutak, nastavlja svoj niz zanimljivih životnih priča i karijera na fakultetima Sveučilišta u Zagrebu. Nakon Fakulteta elektrotehnike i računarstva te Fakulteta političkih znanosti, Filozofski će fakultet upoznati studente s uspješnikom Brunom Šimlešom koji je također nekad ondje studirao. No, prije samog predavanja, za studente se priprema još jedna izvrsna radionica.

HalPet, partner projekta Maraton karijera, pripremio je za posjetitelje zanimljiv sadržaj. Vodeći centar poslovnih vještina i stranih jezika djeluje već 20 godina u zemlji i široj regiji. Premda je njihov tim navikao raditi s velikim, srednjim i malim kompanijama, ovaj je put pripremio radionicu za one koji će se u kompanijama tek zaposliti.

U tijeku je tako priprema radionice koju će HalPet Junior Consultant Nikola Greb održati za studente pod nazivom Imaš minutu? s početkom u 17:30. Kako pravilno koristiti tehnike i alate za uspješno upravljanje vremenom, kako podići svoju produktivnost u rješavanju obveza, povećati količinu slobodnog vremena i biti zadovoljniji svojim aktivnostima teme su radionice na Filozofskom fakultetu. Svim će sudionicima radionice HalPet omogućiti i kupnju online programa Upravljanje ciljevima po promotivnoj cijeni od 50 kn.

Pridružite se radionici i doznajte kako prikupiti vrijedne minute svoga vremena. Susret započinje 10. svibnja u 17:30 u dvorani D3 Filozofskog fakulteta, a svoje mjesto možete rezervirati na poveznici.

Dodatne informacije o samom događanju kao i o projektu općenito dostupne su na službenoj Facebook stranici Maratona karijera te Facebook eventu trećeg susreta na Filozofskom fakultetu.

Bruno Šimleša; izvor: Studentski informativni kutak
 

Komentari na članak

Vezani članci

Filozofski fakultet u Zagrebu

Prijave u tijeku

Skup studenata psihologije - Psihozij

U tijeku su prijave za regionalni skup studenata psihologije - Psihozij.

Filozofski fakultet u Zagrebu

Događanja na Filozofskom fakultetu

Studenti solidarni s izbjeglicama; pripremaju predstavljanje inicijative uz glazbeni program

„Studenti za izbjeglice“ studentska je inicijativa koja se bavi edukacijom i povezivanjem volontera s akterima civilnog društva u radu s izbjeglicama. Uz predstavljanje, u njenoj organizaciji sve posjetitelje očekuje bogat glazbeni program na Filozofskom fakultetu.

FFZG izvana

Filozofski fakultet u Zagrebu

Edukativna glazbena radionica Concordia discors

Radionica će sastojati od tri aktivnosti, a posebno je namijenjena studentima kroatistike i etnologije.

Ciklus radionica "UMjetnost"

Ciklus radionica art terapije

Ima li psihoterapije bez frojdovskog kauča, saznajte na "UMjetnosti"

Udruga studenata psihologije Feniks (Hrvatski studiji) i STUP (Filozofski fakultet u Zagrebu) prvi put organiziraju niz predavanja i radionica o sve poznatijoj vrsti psihoterapeutske metode – art terapiji. Održat će se u subotu, 19. studenog.

Nenad Bakić i Zoran Vakula na PMF-u

Četvrti Maraton karijera

Nenad Bakić i Zoran Vakula inspiriraju studente PMF-a svojim karijerama

Nakon FER-a, FPZG-a i FFZG-a, Maraton karijera stiže na Prirodoslovno-matematički fakultet gdje će gosti predavači biti Nenad Bakić i Zoran Vakula, bivši studenti PMF-a. Ulaz je besplatan za sve zainteresirane, uključujući i studente drugih fakulteta.