Radionica na „Maratonu karijera”

„Imaš minutu?”

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

Na trećem susretu „Maratona karijera” studenti će se okupiti na Filozofskom fakultetu 10. svibnja od 17:30 u dvorani D3. Prije glavnog gosta predavača Brune Šimleše posjetitelji će imati priliku od stručnjaka čuti kako najbolje organizirati vrijeme i povećati svoju produktivnost.

Maraton karijera, veliki projekt udruge Studentski informativni kutak, nastavlja svoj niz zanimljivih životnih priča i karijera na fakultetima Sveučilišta u Zagrebu. Nakon Fakulteta elektrotehnike i računarstva te Fakulteta političkih znanosti, Filozofski će fakultet upoznati studente s uspješnikom Brunom Šimlešom koji je također nekad ondje studirao. No, prije samog predavanja, za studente se priprema još jedna izvrsna radionica.

HalPet, partner projekta Maraton karijera, pripremio je za posjetitelje zanimljiv sadržaj. Vodeći centar poslovnih vještina i stranih jezika djeluje već 20 godina u zemlji i široj regiji. Premda je njihov tim navikao raditi s velikim, srednjim i malim kompanijama, ovaj je put pripremio radionicu za one koji će se u kompanijama tek zaposliti.

U tijeku je tako priprema radionice koju će HalPet Junior Consultant Nikola Greb održati za studente pod nazivom Imaš minutu? s početkom u 17:30. Kako pravilno koristiti tehnike i alate za uspješno upravljanje vremenom, kako podići svoju produktivnost u rješavanju obveza, povećati količinu slobodnog vremena i biti zadovoljniji svojim aktivnostima teme su radionice na Filozofskom fakultetu. Svim će sudionicima radionice HalPet omogućiti i kupnju online programa Upravljanje ciljevima po promotivnoj cijeni od 50 kn.

Pridružite se radionici i doznajte kako prikupiti vrijedne minute svoga vremena. Susret započinje 10. svibnja u 17:30 u dvorani D3 Filozofskog fakulteta, a svoje mjesto možete rezervirati na poveznici.

Dodatne informacije o samom događanju kao i o projektu općenito dostupne su na službenoj Facebook stranici Maratona karijera te Facebook eventu trećeg susreta na Filozofskom fakultetu.

Bruno Šimleša; izvor: Studentski informativni kutak
 

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/couple-love-friends-bench-park-791461/

Radionica u CINAZ-u

Budi sam svoj majstor, sam svoj psihoterapeut

Geštalt psihoterapeutkinja će u udruzi CINAZ održati radionicu „Kako biti svoj majstor/terapeut“. Prijavi se za sudjelovanje i naučiti osvijestiti svoje emocije i vjerovanja.

FFZG izvana

Filozofski fakultet u Zagrebu

Edukativna glazbena radionica Concordia discors

Radionica će sastojati od tri aktivnosti, a posebno je namijenjena studentima kroatistike i etnologije.

Foto: Studenstki informativni kutak / Lucija Adžić

Maraton karijera na FFOS-u

Antun Matanović: „Dobri programeri moraju izići iz svojih comfort zona.”

Antun Matanović održao je edukativno i zabavno predavanje o svojim ranim danima, o mentalnom treningu, ali i svemu onome što ga je dovelo do posla u Inchoou.

/

Predavanje na FPZG-u

Karizmatični dvojac s NewsBara otvorio drugi Maraton karijera

Drugi po redu Maraton karijera otvoren je na FPZG-u predavanjem koje su vodili Domagoj Zovak i Borna Sor, a prepuna jedvorana bila oduševljena njihovim humorom i drugačijim pogledom na svijet.

Nenad Bakić na PMF-u

Četvrti susret Maratona karijera

„Matematika razvija posebno važne karakterne osobine kao što su znatiželja i upornost"

Bivši student matematike, a danas poznati hrvatski investitor i poduzetnik Nenad Bakić razgovarao je s nama ususret četvrtom Maratonu karijera na njegovom bivšem fakultetu. Zavirite u intervju i doznajte zašto doći ovog četvrtka na Matematički odsjek PMF-a.