Studentski poslovi

Ice Wonderland zapošljava studente tijekom cijele godine; ponajviše u vrijeme adventa

Ice Wonderland klizalište u Bjelovaru

Ice Wonderland tvrtka je koja tijekom cijele godine nudi razne poslove, a u vrijeme adventa zapošljava brojne studente. U tom periodu oni rade na montaži klizališta, sudjeluju u radu nakon otvorenja, iznajmljuju opremu, održavaju led i vode unaprijed dogovorene događaje.

Za brojne studente nadolazeće vrijeme adventa jedno je od najaktivnijih razdoblja za studentske poslove. Ono je ujedno i završno vrijeme priprema za sezonu klizališta i ledenih parkova, omiljenih lokacija brojnih posjetitelja svih generacija na blagdanskim manifestacijama.

Brojna atraktivna klizališta diljem Hrvatske djelo su tvrtke Ice Wonderland, jedne od vodećih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i montažom klizališta i ledenih parkova kao i vođenjem klizališta, organiziranjem evenata, sportskih događanja te škole klizanja i/ili hokeja i brojnih drugih animacija i programa. Njen vrijedni tim cijelu godinu radi na pripremi kako bi na dan početka adventa isporučili klizališta na području cijele Hrvatske – od Vinkovaca do Dubrovnika, preko Slavonije, središnje Hrvatske, Kvarnera, Dalmacije i otoka.  

Natko Bošnjak, poduzetnik i vlasnik tvrtke Ice Wonderland, i sam se sjeća svog studiranja koje i nije bilo tako davno, a za vrijeme kojeg je radio studentske poslove. Upravo imajući na umu svoja iskustva sa šefovima i voditeljima poslova, radne uvjete i atmosferu rada, upamtio je što bi želio promijeniti – ono što danas u radu s brojnim studentima koji su zaposleni u sklopu Ice Wonderlanda tijekom cijele godine nastoji provoditi.

Želiš priliku, evo ti je, dokaži se.

Ice Wonderland tvrtka je koja tijekom cijele godine nudi razne poslove; od onih povezanih s proizvodnjom, preko održavanja i skladištenja opreme, uredskog posla uz vodstvo mentora koje se sastoji od pripremanja reklamnih materijala, slanja e-mailova, izrade baza podataka, analize i evaluacije proteklih sezona, razvoja marketinških planova, istraživanja novih tržišta i izrada planova za nova tržišta do studentima najzanimljivijeg područja – rada na klizalištima i ledenim parkovima, gdje je najveća potreba za studentskim snagama za vrijeme sezone klizanja.

To je najaktivniji period kada studenti rade na montaži klizališta, sudjeluju u radu nakon otvorenja, iznajmljuju opremu, održavaju led i vode unaprijed dogovorene evente. Ono što oni posebno ističu jest otvorenost Ice Wonderland vodstva za nove ideje i prijedloge za koje se uvijek nađe sluha.

– Mi volimo čuti mlade ljude i najsretniji smo kada nam zaposlenici dođu s prijedlogom, primjerice, svog eventa, odnosno kada su studenti samoinicijativni u poslu. Oni su ti koji su u izravnoj komunikaciji s našim klizačima, oni su naša produžena ruka koja osluškuje komentare, želje i potrebe naših posjetitelja za koje ih potičemo da ih zajedno sa svojim idejama predlažu nama. Velik dio toga zaista uvijek bude odobren. Vjerujemo da je to važno kako za njihov osobni i profesionalni razvoj tako i za radnu motivaciju. Dosad smo s tim imali samo pozitivna iskustva koja su pokazala da se zaposlenici zbilja još više potrude i doživljavaju to kao nešto svoje. – pojasnio je Natko Bošnjak.

Komentari na članak

Vezani članci

Advent u Osijeku

Advent u srcu Slavonije

Osijek će ponovno zablistati u božićnom ruhu

Advent u Osijeku ove se godine vraća još raskošniji. Treću godinu zaredom u srcu Slavonije oživljava se duh Božića uz mnoštvo popratnog sadržaja za sve posjetitelje.

https://pixabay.com/en/money-money-tower-coins-euro-2180330/

Moguće povećanje minimalne plaće u RH

Ponovno bi trebala rasti minimalna satnica za obavljanje studentskih poslova kao i naknada za SOR

Na sjednici Vlade predloženo je povećanje minimalne plaće u Hrvatskoj, zbog čega bi trebala porasti i minimalna satnica za studentski rad za nešto manje od dvije kune, ali i naknada za SOR-ovce.

Festival "Biljke i svirke"

Zimsko izdanje festivala

Besplatna adventska doza „biljki” i „svirki”

Interaktivni glazbeni festival „Biljke i svirke“ omogućit će posjetiteljima da i tijekom prosinca uživaju u simbiozi prirode i zvukova glazbenih instrumenata.

Advent u Zagrebu - Naslovna

Bogat adventski program

FOTO: Zagreb se „obukao“ u veličanstveno adventsko ruho

Otkrivamo što sve ovog adventa Zagreb nudi svom stanovništvu i posjetiteljima. Kako je proteklo otvorenje, najbolje će vam dočarati fotogalerija koju smo vam pripremili.

Peristil u Splitu

Sunčani grad u božićnom ruhu

Split pripremio pregršt događanja ovog adventa

Split ponovno nudi iznimno bogatu adventsku ponudu za sve svoje stanovnike i posjetitelje. Dok se gradom širi miris bakalara, trgovi se pretvaraju u pozornice. Pravom božićnom ugođaju doprinosi mnoštvo kulturnih i zabavnih programa.