LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

I tvoja karijera može započeti u Start-Up udruzi

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Postani i ti njenim dijelom i pošalji svoju prijavu do 31. listopada.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Postani i ti njenim dijelom i pošalji svoju prijavu do 31. listopada.

Start-Up udruga regrutira članove koji će sudjelovati u realizaciji različitih projekata. Odlična je to prilika da sudjeluju u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva ostalih članova ostvare vlastite ideje na najbolji mogući način. Novi članovi imat će priliku realizirati svoje ideje ili sudjelovati u organizaciji nekih od najvećih projektata za mlade u Hrvatskoj poput Inspire Me konferencije, Career Boostera, Regional Case Studyja i drugih. Također, moći će pisati EU projekte.

Start-Up udruga osnovana je 2010. godine s ciljem poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih različitih struka i usmjerenja. Od njenog osnivanja realizirano je 11 projekata u kojima je sudjelovalo preko 3000 studenata i mladih u 6 gradova u Hrvatskoj. Danas ima 65 članova i 30-ak volontera, od kojih su većina studenti fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Puli, Varaždinu, Dubrovniku, Koprivnici i Opatiji.

Članstvom u udruzi studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima. Odlična je to mogućnost za primjenu znanja stečenih tijekom formalnog obrazovanja, ali još bitnije prilika za stjecanje praktičnih znanja već za vrijeme studija. Također, svi koju postanu dio tima, radeći na različitim projektima udruge, u prilici su povezati se s poslodavcima i kolegama iz različitih struka. Međusobna razmjena znanja i iskustava omogućuje razvoj prijateljskih i poslovnih odnosa koji su od neprocjenjivog značaja u budućoj poslovnoj karijeri ili pokretanju vlastitog posla.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Također, mnogi studenti kroz sudjelovanje u projektima Udruge dobivaju posao u uspješnim kompanijama. Primjeri uspješnih priča nalaze se na YouTube kanalu udruge.

Za članstvo u udruzi prijaviti se mogu studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija s prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj Visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na adresu e-pošte start.up.udruga@gmail.com s naznakom Prijava za volontiranje najkasnije do 31. listopada. Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima koji neće biti u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti preko Skypea. Odabrani kandidati postat će dio jednog od sedam timova: Projekti, Financije, Marketing, IT, Dizajn, Multimedija, PR.

Više informacija nalazi se na stranicama udruge, a novosti možete pratiti i na Facebook stranici.

FOTO: START-UP UDRUGA