Hrvatska studentska asocijacija

„HSA week" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

hrvatska studentska asocijacija ima regrutaciju

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj.

Studentska udruga Hrvatska studentska asocijacija ovaj tjedan organizira studentski projekt „HSA week“ koji će se deset dana odvijati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. „HSA week“ zamišljen je kao veliki promotivni tjedan udruge koji počinje u ponedjeljak 14. ožujka, a glavni cilj je zainteresirati studente za rad udruge, upoznati ih s njenim aktivnostima i postojećim projektima te najaviti i provesti ovogodišnju regrutaciju novih članova.

Projekt će imati edukativno-informativnu svrhu. Organiziranim prezentacijama o dosadašnjim projektima te direktnom komunikacijom sa svim zainteresiranima, potencijalne članove nastojat će se upoznati sa svim mogućnostima i prednostima koje donosi volontiranje u jednoj studentskoj udruzi. Uz to, tijekom HSA weeka, najavit će se nekoliko nadolazećih projekata udruge.

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj. HSA week objedinit će promociju nekoliko studentskih projekata koji su u pripremi poslije 18. ožujka, a to su: Spring wake up party, projekt koji se već dugi niz godina održava u sklopu poznatog, internacionalnog projekta International Week 2016, zatim DriveIN kino Zagreb, projekt udruge koji će se četvrtu godinu zaredom, tradicionalno, održavati dva vikenda te humanitarni projekt Play & run for AIDS awareness.

Ovakvom zajedničkom promocijom projekata Hrvatske studentske asocijacije nastojat će se informirati studente o raznolikosti projekata te mogućnostima koje udruga nudi u radu na pojedinim projektima. Sve informacije vezane uz spomenute studentske projekte posjetitelji će moći dobiti na Info pultu, koji se nalazi u predvorju Ekonomskog fakulteta. Na taj način, uz provođenje regrutacije, udruga želi informirati studente o načinu rada studentskih udruga s Ekonomskog fakulteta, a neposredna komunikacija s aktualnim članovima Hrvatske studentske asocijacije, može im uvelike pomoći pri odluci o priključivanju u rad udruge, u kojoj, sudjelujući na raznovrsnim projektima i družeći se s ostalim studentima razvijaju svoje potencijale.

Posjeti HSA Week na Info pultu u predvorju EFZG-a, upitaj što god te zanima i prijavi se na regrutaciju do nedjelje 20. ožujka na e-mail: ljudski.potencijali@hsa.hr. Prijava uključuje CV sa slikom i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

DriveIn kino

DriveIn Kino Zagreb

Osjetite dašak američke kulture u Hrvatskoj i uživajte u projekcijama filmova iz svojih „limenih ljubimaca”

Poseban je osjećaj pogledati film iz udobnosti automobila pod zvjezdanim nebom ili udobno smješteni na travi u blizini platna, a ova po mnogočemu posebna tradicija to i omogućuje.  

ESN Split, regrutacija

Regrutacija članova

ESN Split želi da postaneš njegovim dijelom

Ako uz studiranje želiš raditi i na vlastitom profesionalnom i socijalnom razvoju, upoznavati ljude iz različitih zemalja koji će ti postati obitelj, upoznavati njihove kulture i tradiciju, naučiti ponešto o mobilnosti i prilikama koje ti se pružaju – ESN je mjesto za tebe.

Plakat za regrutaciju

Budi i ti dio proaktivnog tima

Ekonomska klinika traži nove članove!

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti nude besplatna ekonomska savjetovanja, provodi regrutaciju novih članova za akademsku godinu 2015./2016.

Volonteri

Regrutacija

ESN Zagreb prima nove entuzijastične članove

– ESN mi je pružio toliko prilika za vlastiti razvoj i učenje. – rekla je Petra Kerep, novoizabrana predsjednica.

regrutacija Studentski.hr

#TebeTražimo na Studentskom.hr

Praksom kod nas stekni iskustvo koje će ti pomoći kod zapošljavanja!

Obogati se novim znanjima i vještinama u području koje te zanima (HR, community management, marketing, lektori i dr.). Trud i rad svih naših članova nagrađen je više puta te smo pomogli velikom broju ljudi da steknu odličnu praksu koja im je pomogla kod zapošljavanja, a sada želimo pomoći i tebi.