Hrvatska studentska asocijacija

„HSA week" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

hrvatska studentska asocijacija ima regrutaciju

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj.

Studentska udruga Hrvatska studentska asocijacija ovaj tjedan organizira studentski projekt „HSA week“ koji će se deset dana odvijati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. „HSA week“ zamišljen je kao veliki promotivni tjedan udruge koji počinje u ponedjeljak 14. ožujka, a glavni cilj je zainteresirati studente za rad udruge, upoznati ih s njenim aktivnostima i postojećim projektima te najaviti i provesti ovogodišnju regrutaciju novih članova.

Projekt će imati edukativno-informativnu svrhu. Organiziranim prezentacijama o dosadašnjim projektima te direktnom komunikacijom sa svim zainteresiranima, potencijalne članove nastojat će se upoznati sa svim mogućnostima i prednostima koje donosi volontiranje u jednoj studentskoj udruzi. Uz to, tijekom HSA weeka, najavit će se nekoliko nadolazećih projekata udruge.

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj. HSA week objedinit će promociju nekoliko studentskih projekata koji su u pripremi poslije 18. ožujka, a to su: Spring wake up party, projekt koji se već dugi niz godina održava u sklopu poznatog, internacionalnog projekta International Week 2016, zatim DriveIN kino Zagreb, projekt udruge koji će se četvrtu godinu zaredom, tradicionalno, održavati dva vikenda te humanitarni projekt Play & run for AIDS awareness.

Ovakvom zajedničkom promocijom projekata Hrvatske studentske asocijacije nastojat će se informirati studente o raznolikosti projekata te mogućnostima koje udruga nudi u radu na pojedinim projektima. Sve informacije vezane uz spomenute studentske projekte posjetitelji će moći dobiti na Info pultu, koji se nalazi u predvorju Ekonomskog fakulteta. Na taj način, uz provođenje regrutacije, udruga želi informirati studente o načinu rada studentskih udruga s Ekonomskog fakulteta, a neposredna komunikacija s aktualnim članovima Hrvatske studentske asocijacije, može im uvelike pomoći pri odluci o priključivanju u rad udruge, u kojoj, sudjelujući na raznovrsnim projektima i družeći se s ostalim studentima razvijaju svoje potencijale.

Posjeti HSA Week na Info pultu u predvorju EFZG-a, upitaj što god te zanima i prijavi se na regrutaciju do nedjelje 20. ožujka na e-mail: ljudski.potencijali@hsa.hr. Prijava uključuje CV sa slikom i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

ESN Split, regrutacija

Regrutacija članova

ESN Split želi da postaneš njegovim dijelom

Ako uz studiranje želiš raditi i na vlastitom profesionalnom i socijalnom razvoju, upoznavati ljude iz različitih zemalja koji će ti postati obitelj, upoznavati njihove kulture i tradiciju, naučiti ponešto o mobilnosti i prilikama koje ti se pružaju – ESN je mjesto za tebe.

Komunikacija_galeb i ljubav; izvor: Pixabay

Regrutacija u timu odnosa s javnošću

Svatko treba naučiti strateški komunicirati

Svatko je pozvan da se pridruži radu PR tima portala Studentski.hr, doprinese nekim novim suradnjama, i ono najvažnije – stekne iskustvo u planskom komuniciranju.

Fb cover

Tražimo kompetentne i odgovorne osobe

Multimedia tim, marketing i vođenje oglasnog prostora

Kako bi se naše napredovanje nastavilo ubrzano prema glavnom cilju, neophodno nam je pojačanje u vidu ambicioznih, mladih osoba koje imaju iskustva, znanja i vještina u sljedećim poljima: multimedia, marketing i vođenje oglasnog prostora.

Regrutacija

Prijavi se, popuni svoj životopis i sudjeluj u brojnim projektima!

AIESEC regrutira nove članove

Želiš li raditi i organizirati zanimljive projekte, steći nova poznanstva, poboljšati znanje stranih jezika te razviti svoje potencijale? Želiš li otkriti lidera u sebi i naučiti raditi u timu? Vrijeme je da se prijaviš u AIESEC!

Regrutacija 2015

Udruga Studenti za studente

Pažnja! Pažnja! S4S ponovno regrutira!

Udruga S4S prima nove članove u svoje aktivistički motivirane redove, a regrutacija traje od 13. listopada do 26. listopada.