Hrvatska studentska asocijacija

„HSA week" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

hrvatska studentska asocijacija ima regrutaciju

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj.

Studentska udruga Hrvatska studentska asocijacija ovaj tjedan organizira studentski projekt „HSA week“ koji će se deset dana odvijati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. „HSA week“ zamišljen je kao veliki promotivni tjedan udruge koji počinje u ponedjeljak 14. ožujka, a glavni cilj je zainteresirati studente za rad udruge, upoznati ih s njenim aktivnostima i postojećim projektima te najaviti i provesti ovogodišnju regrutaciju novih članova.

Projekt će imati edukativno-informativnu svrhu. Organiziranim prezentacijama o dosadašnjim projektima te direktnom komunikacijom sa svim zainteresiranima, potencijalne članove nastojat će se upoznati sa svim mogućnostima i prednostima koje donosi volontiranje u jednoj studentskoj udruzi. Uz to, tijekom HSA weeka, najavit će se nekoliko nadolazećih projekata udruge.

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj. HSA week objedinit će promociju nekoliko studentskih projekata koji su u pripremi poslije 18. ožujka, a to su: Spring wake up party, projekt koji se već dugi niz godina održava u sklopu poznatog, internacionalnog projekta International Week 2016, zatim DriveIN kino Zagreb, projekt udruge koji će se četvrtu godinu zaredom, tradicionalno, održavati dva vikenda te humanitarni projekt Play & run for AIDS awareness.

Ovakvom zajedničkom promocijom projekata Hrvatske studentske asocijacije nastojat će se informirati studente o raznolikosti projekata te mogućnostima koje udruga nudi u radu na pojedinim projektima. Sve informacije vezane uz spomenute studentske projekte posjetitelji će moći dobiti na Info pultu, koji se nalazi u predvorju Ekonomskog fakulteta. Na taj način, uz provođenje regrutacije, udruga želi informirati studente o načinu rada studentskih udruga s Ekonomskog fakulteta, a neposredna komunikacija s aktualnim članovima Hrvatske studentske asocijacije, može im uvelike pomoći pri odluci o priključivanju u rad udruge, u kojoj, sudjelujući na raznovrsnim projektima i družeći se s ostalim studentima razvijaju svoje potencijale.

Posjeti HSA Week na Info pultu u predvorju EFZG-a, upitaj što god te zanima i prijavi se na regrutaciju do nedjelje 20. ožujka na e-mail: ljudski.potencijali@hsa.hr. Prijava uključuje CV sa slikom i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

Volontiranje 2

Regrutacija volontera

I zagrebački ogranak ESN-a prima nove članove u svojih 6 timova

Do 7. rujna zaprimaju se prijave za volontiranje u jednom od 6 timova zagrebačkog ogranka ESN-a. Ako niste sigurni trebate li se prijaviti, ne propustite infoprezentaciju 3. rujna.

Djevojčica s plišanim medvjedićem

Regrutacija

Traže se volonteri koji će pomagati djeci u projektu „Slatki servis”

„Slatki servis” projekt je podrške djeci s dijabetesom tipa 1 u fazi osamostaljenja. Traže se volonteri koji će s njima provoditi 20 sati mjesečno.

Student istražuje

Regrutacija članova

Otključaj svoju europsku budućnost u AEGEE-u

AEGEE-Zagreb je jedna od lokalnih podružnica AEGEE-a, najveće interdisciplinarne udruge mladih u Europi, koja godišnje organizira preko 200 događaja. Ako želiš biti njihovim dijelom, trebaš se samo učlaniti.

Marin pije

Marin Karadžija

Poticajno radno okruženje i tako to

Znaš sve prije svih, imaš svoje izvore, upoznaš ljude koji te upoznaju s drugim ljudima, ideš na te važne sastanke s ostalim šefovima, praviš se pametan, PR-ovcima se obraćaš s „ti“ jer si njuška.

Volontiranje

Stjecanje novih znanja

Splitska volonterska organizacija ESN u potrazi za novim članovima

Studenti se mogu priključiti kulturološkom, sport, PR, HR i drugim timovima udruge ESN Split, a prijave se zaprimaju do 15. rujna.