Hrvatska studentska asocijacija

„HSA week" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

hrvatska studentska asocijacija ima regrutaciju

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj.

Studentska udruga Hrvatska studentska asocijacija ovaj tjedan organizira studentski projekt „HSA week“ koji će se deset dana odvijati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. „HSA week“ zamišljen je kao veliki promotivni tjedan udruge koji počinje u ponedjeljak 14. ožujka, a glavni cilj je zainteresirati studente za rad udruge, upoznati ih s njenim aktivnostima i postojećim projektima te najaviti i provesti ovogodišnju regrutaciju novih članova.

Projekt će imati edukativno-informativnu svrhu. Organiziranim prezentacijama o dosadašnjim projektima te direktnom komunikacijom sa svim zainteresiranima, potencijalne članove nastojat će se upoznati sa svim mogućnostima i prednostima koje donosi volontiranje u jednoj studentskoj udruzi. Uz to, tijekom HSA weeka, najavit će se nekoliko nadolazećih projekata udruge.

U sklopu programa 17. i 18. ožujka na Ekonomskom fakultetu u dvorani 7. održat će se Poduzetništvo inovacija. U panel diskusijama i na gostujućim predavanjima, sudjelovat će ugledni hrvatski poduzetnici te studenti koji su svojim inovacijama ostvarili san o pokretanju vlastitog posla u Hrvatskoj. HSA week objedinit će promociju nekoliko studentskih projekata koji su u pripremi poslije 18. ožujka, a to su: Spring wake up party, projekt koji se već dugi niz godina održava u sklopu poznatog, internacionalnog projekta International Week 2016, zatim DriveIN kino Zagreb, projekt udruge koji će se četvrtu godinu zaredom, tradicionalno, održavati dva vikenda te humanitarni projekt Play & run for AIDS awareness.

Ovakvom zajedničkom promocijom projekata Hrvatske studentske asocijacije nastojat će se informirati studente o raznolikosti projekata te mogućnostima koje udruga nudi u radu na pojedinim projektima. Sve informacije vezane uz spomenute studentske projekte posjetitelji će moći dobiti na Info pultu, koji se nalazi u predvorju Ekonomskog fakulteta. Na taj način, uz provođenje regrutacije, udruga želi informirati studente o načinu rada studentskih udruga s Ekonomskog fakulteta, a neposredna komunikacija s aktualnim članovima Hrvatske studentske asocijacije, može im uvelike pomoći pri odluci o priključivanju u rad udruge, u kojoj, sudjelujući na raznovrsnim projektima i družeći se s ostalim studentima razvijaju svoje potencijale.

Posjeti HSA Week na Info pultu u predvorju EFZG-a, upitaj što god te zanima i prijavi se na regrutaciju do nedjelje 20. ožujka na e-mail: ljudski.potencijali@hsa.hr. Prijava uključuje CV sa slikom i motivacijsko pismo.

Komentari na članak

Vezani članci

Praksa te čeka_tebe tražimo

Prijave za volontersku praksu

Da, tebe tražimo, i to do 15. listopada!

Praktična znanja ono su što te razlikuje od tvojih vršnjaka. Ako za koju godinu želiš raditi kao novinar, PR-ovac, community manager, grafičar, lektor ili se pak želiš baviti marketingom, iskoristi priliku koju ti nudi Studentski.hr i postani novi volonter ovog portala.

HSA cover

Regrutacija u tijeku

Hrvatska studentska asocijacija u potrazi za novim članovima

Prva dva tjedna ožujka rezervirana su za regrutaciju Hrvatske studentske asocijacije na Ekonomskom fakultetu, na kojoj su dobrodošli svi studenti željni novog poznanstva i iskustva.

Paintball selfie

Otvoren natječaj za HR tim portala Studentski.hr

„Važno je biti savjestan, otvoren i pozitivan, ali bez proaktivnosti nećeš ništa napraviti"

Članovi odjela za upravljanje ljudskim potencijalima u pravilu su psiholozi, no HR-om se mogu baviti svi koji vole komunicirati s ljudima. Ostala znanja steći će ako to doista žele.

Postani dio tima

Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove

Jedna od najaktivnijih udruga za mlade regrutira nove članove. Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti svih fakulteta u RH, koji će tako imati priliku sudjelovati u realizacijih postojećih i osmišljavanju novih projekata.

Regrutacija udruge Poduzetnici bez granica

Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.