LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija u tijeku

Hrvatska studentska asocijacija u potrazi za novim članovima

Prva dva tjedna ožujka rezervirana su za regrutaciju Hrvatske studentske asocijacije na Ekonomskom fakultetu, na kojoj su dobrodošli svi studenti željni novog poznanstva i iskustva.

Prva dva tjedna ožujka rezervirana su za regrutaciju Hrvatske studentske asocijacije na Ekonomskom fakultetu, na kojoj su dobrodošli svi studenti željni novog poznanstva i iskustva.

Regrutacija Hrvatske studentske asocijacije održava se dva puta godišnje, jednom u zimskom te jednom u ljetnom semestru, a prijaviti se mogu svi studenti koje zanima sudjelovanje u izradi projekata, International week-ovima, sklapanju novih prijateljstava i ostalih zanimljivosti koje nudi članstvo u udruzi. Posebno su dobrodošli studenti sa poznavanjem rada u Photoshopu, fotografskim i snimateljskim vještinama.

Hrvatska studentska asocijacija udruga je koja već više od 20 godina okuplja mlade ambiciozne ljude različitih profila te tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući razne projekte i radionice. HSA osnovana je od strane samih studenata, a zalaganje za studentski razvoj, studentske interese i mogućnosti, njezin je temeljni cilj..

Udrugu čini šest timova – Međunarodna suradnja, Stručno usavršavanje, Odnosi s javnošću, Kultura, zabava i sport, Ljudski potencijali i Financije. Svaki tim već redovito vodi neke od poznatih projekata kao što su:  Međunarodni tjedan – International week, Brucošijada, Dani EU, Marketing Madness, Ženska posla, Santa sending S.o.S. i mnogi drugi. Najstariji projekt udruge je časopis Manager koji izlazi već skoro devetnaest godina.

Kako bi se prijavili, potrebno je poslati motivacijsko pismo, CV sa slikom na mail ljudski.potencijali@hsa.hr. Prijaviti se možete i na štandu za regrutaciju koji će se nalaziti u auli Ekonomskog fakulteta od 4. do 9.  ožujka. Svi koji se prijave morati će proći dva kruga intervjua. Kako bi se mogli dodatno informirati o radu udruge, 6. ožujka će biti organiziran informativni sastanak.

Svi zainteresirani, pošaljite svoje prijave što prije kako bi postali dio iskustva koje se ne zaboravlja. Više informacija potražite na službenoj stranici ili na Facebook stranici.

FOTO: HSA