LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Geotehnički fakultet raspisao natječaj za poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Inženjerstvo okoliša

U tijeku je natječaj za upis na Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Inženjerstvo okoliša koji je raspisao Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

U tijeku je natječaj za upis na Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Inženjerstvo okoliša koji je raspisao Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Raspisan je natječaj za upis studenata na Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Inženjerstvo okoliša u akademskoj godini 2019/2020. Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2019, a raspisuje ga Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Studij traje tri godine i ekvivalentan je opterećenju od 180 ECTS bodova, a po završetku studija stječe se akademski stupanj doktora znanosti. Studij će moći upisati pristupnici koji su završili sljedeće studije:

  • sveučilišni diplomski studij ili dodiplomski studij u području tehničkih znanosti na domaćem ili inozemnom sveučilištu

  • sveučilišni diplomski studij Inženjerstva okoliša

  • sveučilišni diplomski studij Geoinženjerstva

  • sveučilišni dodiplomski studij Geotehnike.

Upis se također može odobriti onima koji su završili sveučilišni diplomski studij iz znanstvenih polja različitih od onih utvrđenih studijskim programom, no u tome slučaju bit će potrebno polagati razlikovne kolegije. Pristupnici moraju imati minimalni prosjek ocjena 3,50 ili, u iznimnim slučajevima, tj. ako je prosjek niži od minimalnog, preporuke dvaju profesora.

Ostale detalje o samome natječaju i prijavi moguće je pronaći ovdje.

FOTO: STUDENTSKI.HR