LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodno online natjecanje

GeCCo pruža priliku za rad u internacionalnim virtualnim timovima

Međunarodno "online" natjecanje GeCCo održat će se 12. i 13. studenog. Natjecatelji imaju 24 sata da riješe zadatak iz područja projekt menadžmenta.

Međunarodno "online" natjecanje GeCCo održat će se 12. i 13. studenog. Natjecatelji imaju 24 sata da riješe zadatak iz područja projekt menadžmenta.

GeCCo (Global eCollaboration Competition) međunarodno je online natjecanje. Podržava ga organizacija IPMA (International Project Management Association), a organizira ogranak te organizacije IPMA Young Crew (YC) koji okuplja menadžere do 35 godina. Svaka od 18 različitih zemalja bira sudionike iz svojih lokalnih YC-a. U Hrvatskoj djeluje IPMA Young Crew Croatia.

Sudionici ovog natjecanja imat će priliku steći nezaboravno iskustvo kroz rad u internacionalnim virtualnim timovima te se upoznati s predavanjima vrhunskih stručnjaka iz svijeta projekt menadžmenta. Koncept natjecanja pravi je izazov u 24 sata riješiti case study zadatak iz toga područja.

Na tom putu morate savladati i pokoju besanu noć, analizu rizika, komunikaciju na engleskom, provjeriti svoja teorijska znanja te pronaći najbolji način za izmjenu informacija. Trebate raditi s ljudima koje ste upoznali u online svijetu prije tek nekoliko dana te nadvladati moguću lošu internetsku vezu.

Natjecanje će se održati 12. i 13. studenog 2016., a prijave se zaprimaju do 20. listopada. Više informacija možete dobiti na poveznici.

FOTO: GECCO NATJECANJE