LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

FOTO: Izložba radova studenata Odjela za umjetnost i restauraciju

Do 23. prosinca u prostorima dubrovačkog sveučilišnog kampusa možete pogledati izložbu studenata Odjela za umjetnost i restauraciju.

Do 23. prosinca u prostorima dubrovačkog sveučilišnog kampusa možete pogledati izložbu studenata Odjela za umjetnost i restauraciju.

Izložba radova studenata Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku svečano je otvorena 16. prosinca u sveučilišnom kampusu.

Na izložbi se mogu vidjeti predmeti narodnog veza koje su restaurirali studenti tekstila uza stručni nadzor dr. sc. Danijele Jemo te keramički predmeti koji potječu iz 1850. godina pr. Kr., a koje su studenti keramike konzervirali i restaurirali uz pomoć doc. dr. art. Kristine Kojan Goluža.

Također, izložen je čitav niz drvenih predmeta i skupocjenog namještaja na kojima su studenti obavljali radove uz stručno vodstvo asistentice Margarite Bego.

Ako se prošetate hodnicima kampusa, vidjet ćete niz reljefa i slikarskih radova nastalih pod mentorstvom mr. art. Iris Lobaš Kukavičić.

Vrijedni papirni dokumenti koji potječu potkraj 19. stoljeća, a vlasništvo su Općinskog suda u Stonu, konzervirani su pod mentorstvom restauratorice Sanje Serhatlić i asistentice Tanje Dujaković.

U 19. stoljeće vodi vas metalna bajuneta čije je radove vodila stručna suradnica Sonja Đuraš, mag. art.

Izložba se može razgledati do 23. prosinca i to radnim danom od 9 do 18 sati .

FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU