LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna edukacija za sve studentske udruge

FOTO: Ekipa portala Studentski.hr održala radionicu o PR objavama

Ekipa portala Studentski.hr prošli je tjedan održala radionicu o PR objavama.

Ekipa portala Studentski.hr prošli je tjedan održala radionicu o PR objavama.

Prošli vikend, 19. i 20. prosinca 2015., djevojke sa Studentskog.hr i gostujući predavač su predstavnicima studentskih udruga održali predavanja i radionicu o tome kako što uspješnije stvarati i održavati sliku o svojoj organizaciji u medijima.

Glasnogovornica portala Studentski.hr Ana Vlah izlaganjem o PR alatima savjetovala je o uočavanju razlike između odnosa s javnošću i odnosa s medijima. Kratko je prikazala kako se piše, a kako šalje priopćenje za medije.

Maro Alavanja iz Vijeća studenata veleučilišta i visokih učilišta na vlastitom primjeru pokazao je kako izgleda case study u stvaranju marketinške strategije o nekom događaju te što glasnogovornik i PR stručnjak rade.

Glavna urednica Studentskog.hr Leona Slatković Harčević pokazala je dobre i loše primjere mailova i priopćenja za medije koje je dobila na portalu. Istaknula je što voli primati u svoj sandučić. 

Voditeljica tima za marketing i komunikaciju Sanja Kočiš istaknula je neke uspješne i neuspješne Facebook-objave našeg portala te je prokomentirala o čemu uspješnost ovisi. 

Na kraju predavačkog dijela, poslije pauze, sudionici su dobili zadatak: napisati priopćenje za medije i objavu na društvenim mrežama za projekt na kojem trenutno rade.

U pripremi su potvrde, odnosno zahvalnice za sudionike.

FOTO: DARJAN GRILEC/FOTOSEKCIJA KSET-A