Novosti za sadašnje i buduće poduzetnike

Forum „Mladi u poduzetništvu” održava se u ponedjeljak u Rijeci i nudi korisna predavanja

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

Forum „Mladi u poduzetništvu” održava se u Rijeci u ponedjeljak, 18. studenog 2019, u Centru tehničke kulture Rijeka koji se nalazi na adresi Školjić 6, prizemlje. Ne zaboravite se prijaviti na ovaj besplatni program najkasnije do nedjelje, 17. studenog 2019, na stranici CTK-a.

Neupitna je važnost mladih poduzetnika u današnjem društvu. Produktivni i kreativni mladi ljudi, ali i svi zainteresirani, moći će čuti sve što ih zanima o ovoj gospodarskoj djelatnosti u ponedjeljak, 18. studenog 2019, u Centru tehničke kulture Rijeka. Ovaj je forum zamišljen kao sklop interaktivnih predavanja za sve zainteresirane, a donosimo i što vas sve čeka.

U 12:00 vidjet ćete Matiju Blaževića koji je sa suradnicima osmislio party-koncept Đir po starom gradu, posebno popularan i rastući trend među riječkom mladeži. Petnaest minuta kasnije Matija Lukanić predstavit će aplikaciju Jammeet koja spaja glazbenike i bendove

Vesna Bartolović Stančić predstavit će mogućnost kreditiranja Poduzetništvo mladih, žena i početnika u 12:30, dok će Rebeka Bulat, kao jedna od zadovoljnih korisnica iznad spomenutog kreditiranja i vlasnica privatne psihološke prakse, reći nešto o svojim poduzetničkim iskustvima. U 13:15 sati bit će petnaestominutna pauza, a zatim će Deni Grbac reći nešto o Potpori za samozapošljavanje koja se dodjeljuje nezaposlenim osobama.

Nakon toga izlagat će još i Petra Vukelić u 14:00 sati, a kao primjer izrazito uspješne poduzetnice predstavit će svoj brend Kalla koji se prodaje diljem svijeta te će u 14:15 Loris Rašpolić podijeliti sa zainteresiranima podatke vezane za pokretanje weba koji bi poduzetnicima mogli pomoći.

Bogat program trajat će od 12:00 do 14:30, a stručnjaka za šire i uže polje razvoja poduzetništva bit će pregršt. Kako ne biste propustili ovaj forum, prijavite se do nedjelje, 17. studenog 2019, na stranici Centra tehničke kulture gdje je dostupno i više informacija. Ulaz je slobodan na sva predavanja. 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Robotska ruka

Nove tehnologije

Prijavite se na 3D Akademiju STEM vještina u Rijeci

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

isto

Poduzetničko natjecanje

Get in the Ring uskoro u Splitu; osigurano 250 000 kn za nagrade

Do 4. prosinca u 20:00 zaprimaju se prijave startupova koji će se suočiti u boksačkom ringu. Za najbolje je osiguran nagradni fond od 250 000 kuna.

Hrvatski Burlesque and Cabaret Festival

Atraktivni festival

Specifični svijet burlesquea i cabareta okuplja se u Rijeci

Sve tri večeri Hrvatskog Burlesque and Cabaret Festivala ugostit će velika imena iz ovoga nadasve specifičnog svijeta. Publiku će očarati svojim nastupima i kostimima.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Stipendiranje redovitih studenata

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaje za stipendije

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dvije vrste mjesečnih stipendija. Požurite s prikupljanjem dokumenata jer natječaji vrijede do 23. prosinca.

Agjamal kolekcija ljeto 2017. poduzetnice Martine Kuntić

Svjetski uspjeh hrvatske poduzetnice

FOTO: Seksipilni i senzualni kupaći kostimi Martine Kuntić predstavljeni na Maldivima

Nova kolekcija kupaćih beach party kostima Agjamal za 2017. godinu mlade poduzetnice Martine Kuntić posebno je pogodna za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom.