Studentski uspjeh

Studenti FOI-a u finalu L'Oreal Brandstorma

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Studenti Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu 3. su travnja 2019. godine sudjelovali na međunarodnom finalu natjecanja Adria Balkan L'Oreal Brandstorm. Katarina Ban, Anamarija Grkavac i Stjepan Rakarec ušli su u finale koje je uključivalo deset timova iz cijelog područja Adria Balkan regije.

Studenti Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu nedavno su sudjelovali u Adria Balkan L'Oreal Brandstormu, međunarodnom studentskom natjecanju koje se održava više od 25 godina u čak 64 države svijeta. Katarina Ban, Anamarija Grkavac i Stjepan Rakarec ušli su u finale koje je uključivalo deset timova iz cijelog područja Adria Balkan regije.

Zadatak je bio osmisliti cjelokupno poslovno rješenje osnivanja startupa kroz zadana četiri ključna kriterija: inovativnost, korisnost, ostvarivost i proširivost. Tim je odlučio spojiti znanja i vještine iz ekonomije i informatike te ljubav prema tehnologiji, marketingu, prestižnim brendovima i visokoj modi. U pripremi idejnog rješenja podršku su im pružali asistentica mag. oec. Ivana Đunđek Kokotec, doc. dr. sc. Petra Grd, dr. sc. Bogdan Okreša Đurić, doc. dr. sc. Martina Tomičić Furjan te Filip Novački.

Natjecanje se održalo u Zagrebu 3.travnja 2019. godine Cilj mu je bio postati inkubatorom studentskih inovacija, a posebno se cijenila inovativnost ideja.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentice

L'oreal Adria Balkan prvi puta organizira „Brandstorm”

Prijavi se na međunarodno studentsko natjecanje i osvoji nagradu od 10 000 eura

„Brandstorm“i L’Orealov brand „La Roche-Posay“ studentima nude priliku da se stave u ulogu marketinškog lidera i osmisle inovativnu digitalnu strategiju koja će privući generaciju potrošača „La Roche-Posay“ od 15 do 25 godina.

FOI: darivanje knjiga

Buđenje interesa za čitanje

Na FOI-ju obilježen Međunarodni dan darivanja knjiga

FOI je povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga organizirao akciju prikupljanja knjiga i slikovnica. Započela je 8. veljače i traje do 22. veljače.

FOI - zgrada fakulteta

Skup na Fakultetu organizacije i informatike

Digitalna ekonomija predstavlja ogroman potencijal za poduzetnike

Skup "Digitalna ekonomija i hrvatsko gospodarstvo" održao se na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike. Istaknut je problem nedostatka jedinstvenog digitalnog tržišta u Europi.

KSI Mate Balota

Stolni nogomet

Finale FABI lige u Gornjem Desincu

Gornji Desinec će ove subote biti domaćin finala FABI lige u stolnom nogometu.

FOI - zgrada fakulteta

Festival znanosti u Varaždinu

FOI otvorio vrata budućim studentima

U sklopu Festivala znanosti na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike održao se Dan otvorenih vrata. Zanimljiv program privukao je 70-ak posjetitelja iz cijele Hrvatske.