LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave do 16. listopada

Financijski klub prima nove članove

Financijski klub tijekom jesenske regrutacije prima između 30 i 40 novih članova, a zaista se nadamo da ćeš se upravo ti javiti.

Financijski klub tijekom jesenske regrutacije prima između 30 i 40 novih članova, a zaista se nadamo da ćeš se upravo ti javiti.

Financijski klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu poziva one koji žele preuzeti odgovornost i priliku za svoj uspjeh da se priključe Klubu, bez obzira bili oni zainteresirani za financije, marketing, trgovanje, menadžment ili koje drugo područje interesa. Ovo je 11. generacija koju Financijski klub prima.

Financijski klub je udruga studenata osnovana 2005. godine u cilju unaprjeđenja znanja iz ekonomije, a osobito iz područja financijske djelatnosti. Članovima pruža priliku za druženje, dodatnu edukaciju, projekte i prakse. Rad Kluba nagrađen je rektorovim i dekanovim nagradama, a rad članova praksama su nagradila vodeća poduzeća.

Svi zainteresirani koji se žele prijaviti za članstvo u Financijskom klubu, trebaju učiniti sljedeće:

1.Napisati svoj CV i kratko motivacijsko pismo (jedna A4 stranica max.)

2. Odabrati jednu do dvije skupine u kojima bi željeli biti

3. Poslati CV i motivacijsko pismo te naznaku željenih skupina na prijave@finance.hr

Rok za poslati prijavu je petak, 16. listopada, a prijaviti se mogu studenti svih godina. Nakon prijava, kontaktirat će vas skupina za Organizaciju i ljudski kapital kako bi odabrali termin intervjua, koji će trajati 10 do 15 minuta, a održava se uglavnom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Klub je unaprijed izrazio kako je vrlo fleksibilan što se tiče termina za intervju.

Nakon obavljenog intervjua, Financijski će klub do kraja mjeseca poslati povratnu informaciju o odluci jeste li primljeni.

Ukoliko želite saznati nešto više o Financijskom klubu i skupinama, 13. listopada će se na EFZG-u u dvorani 9 s početkom u 13 sati održati prezentacije i predstavljanje svake skupine.

Inače, Financijski klub tijekom jesenske regrutacije prima između 30 i 40 novih članova, a zaista se nadamo da ćeš se upravo ti javiti.