LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTudent poziva na

Finale Mozgala: unaprijedi svoja analitička znanja i vještine

Dođite 2. lipnja na Matematički odsjek PMF-a gdje se održava finale studentskog natjecanja u rudaranju podataka - Mozgalo.

Dođite 2. lipnja na Matematički odsjek PMF-a gdje se održava finale studentskog natjecanja u rudaranju podataka - Mozgalo.

Rudarenje podataka (eng. data mining) u posljednje vrijeme dobiva sve veću važnost u poslovnoj primjeni te budi interes i kod sve većeg broja studenata.

Jedna od najaktivnijih studentskih udruga u Hrvatskoj, eSTUDENT, ove godine po prvi puta održava edukativno studentsko natjecanje u rudarenju podataka - Mozgalo. Cilj projekta je potaknuti interes studenata za ovo područje te unaprijediti analitička znanja i vještine.

U ponedjeljak, 2.6. u 17h, u dvorani A102 na Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, održat će se finale Mozgala, gdje će finalisti natjecanja predstaviti svoja rješenja te će se među njima izabrati tri najbolja tima koji će biti nagrađeni novčanim nagradama od 8000, 4000 i 2000 kn.

U sklopu finalne faze natjecanja, Zagrebačka banka predstavit će vlastiti data mining sektor. Uz prezentacije finalista i proglašenje pobjednika, goste će pozdravitipredsjednica udruge eSTUDENT, Petra Podobnik.

Ovaj događaj je izvrsna prilika za stjecanje novih znanja s područja rudarenja podataka te odličan poticaj svim znatiželjnim i proaktivnim studentima na sudjelovanje iduće akademske godine

Svi zainteresirani pozvani su da 2. lipnja dođu na Matematički odsjek PMF-a i prisustvuju finalu Mozgala.