Testiranje za upise

Filozofski fakultet produžio rok za prijavu za prijemni ispit

FFZG izvana

Ispunjene obrasce za prijavu s potrebnim prilozima potrebno je dostaviti u Infocentar Filozofskog fakulteta ili ih poslati poštom na adresu Fakulteta do 6. lipnja, do kraja dana.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu produžio je rok za prijavu testiranja za upise zbog velikog broja upita. Prema tome, zaprimat će se do četvrtka, 6.lipnja, uključujući taj dan. 

Ispunjene obrasce za prijavu s potrebnim prilozima potrebno je dostaviti u Infocentar Filozofskog fakulteta radnim danom od 9 do 14 sati ili ih poslati poštom na adresu Fakulteta (Prijave za testiranje, Ivana Lučića 3, 10 000 Zagreb). Potvrda o primitku prijave stići će povratno poštom, a moguće ju je preuzeti i osobno u Infocentru, najkasnije na dan testiranja, odnosno dva sata prije početka prijemnog ispita. 

Podsjetimo, prijemni ispit, odnosno test intelektualnih sposobnosti održat će se 29. lipnja. Točan raspored testiranja po dvoranama bit će naknadno objavljen na mrežnim stranicama Fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Željko Jovanović i zgrada FFZG-a

Javna rasprava između Plenuma Filozofskog fakulteta u Zagrebu i Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta

Plenum protiv Vlade

Iako je svjetonazorski lijevi Plenum izvrsno detektirao probleme vladajuće lijeve koalicije, kao i šupljikavost i neodrživost njihovih programa, nisu ponudili nikakav konkretan plan djelovanja ili alternativu programima vladajućih.

FFZG

Dan otvorenih vrata

Filozofski fakultet pokazuje što ga čini jedinstvenim na zagrebačkom sveučilištu

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane, s posebnim naglaskom na maturante, da se 23. i 24. veljače pridruže profesorima i studentima istog i saznaju sve pojedinosti o studiju na jednom od najvećih fakulteta u Hrvatskoj.

Protesti u Cambridgeu 1968. godine

Povijest studentskih prosvjeda

Od krčme, preko maslaca do politike

Gledano kroz povijest, studentska sfera imala je afirmiranu poziciju u društvu. Pod time, naravno, podrazumijevam studente kao osobe koje su bile nositelji kulturnih promjena i pokretači društvenih procesa. Nama treba nešto masovno, nešto što će ispuniti ulice, što će u starijim ljudima zapaliti onu staru vatru koja je gorjela kada su svi bez pardona izlazili na ulice i osjećali se ispunjeno jer su bili ujedinjeni u jednom cilju

Concordia discors

Concordia discors

Božićni koncert zbora Concordia discors u BiH

„Pozivamo sve ljubitelje zborske glazbe da s nama pjesmom dočekaju božićne blagdane. Radujemo se gostovanju te smo sretni što možemo uveličati proslavu ovih blagdana u dragoj nam BiH”.

Concordia discors

Članstvo u akademskom zboru

Concordia discors prima nove pjevače, audicije su na Filozofskom fakultetu

Audicije za nove članove mješovitog pjevačkog zbora koji okuplja studente mnogih zagrebačkih fakulteta održat će se 16. i 21. listopada.