Serija predavanja

„FER Business Talks”: Kako je jedan diplomski rad pretvoren u uspješno poduzeće?

FER Business Talks

Kako bi ohrabrio studente da se upuste u svoju poduzetničku priču, osnivač Entrija prepričat će svoj karijerni put u KSET-u te će ih upozoriti na sve ono što im se na tom putu može naći.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva pokrenuta je serija predavanja FER Business Talks namijenjena približavanju pojma poduzetništva studentima svih fakulteta te svima zainteresiranima. Iduće predavanje održat će se u KSET-u, 14. svibnja, s početkom od 18 sati, kada će Berislav Marszalek, osnivač Entrija, moderne ticketing agencije, prisutnima ispričati sve o svom poduzetničkom putu.

Posjetitelji će saznati kako je jedan diplomski rad pretvoren u uspješno poduzeće. Na kraju predavanja imat će priliku postaviti pitanja i tako saznati sve o pokretanju vlastite poduzetničke priče.

Cilj je u opuštenoj atmosferi s predavačima koji imaju dugoročno iskustvo u poslovnom svijetu pružiti uvid u uspješan razvoj vlastitih ideja. Predavanja su informativnog karaktera uz primjere iz prakse, a naglasak je stavljen upravo na vlastita iskustva te na eventualne pogreške i način na koji su pridonijele razvoju i uspješnosti određenog poduzeća.

Svoju priliku za izlaganje već su dobili Matija Kopić, osnivač Gideon Brothersa, Goran Vrabec, osnivač poduzeća Volim ljuto te Luka Fućek, jedan od osnivača sve poznatijeg STEMI-ja. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Meri Bura

Predavanje „Hrana kao lijek”

Poboljšajte svoju prehranu uz savjete dr. Meri Bura

Predavanje je namijenjeno studentima medicine i svima koje zanimaju prirodno liječenje i zdrava prehrana. Pitanja na koje će doktorica Bura u svom predavanju su, između ostalih, zašto se debljamo i kako hranom možemo liječiti bolesti.

Boris Jokić na Ekonomskom fakultetu, Rijeka

Predavanje na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Boris Jokić o zapuštenom hrvatskom obrazovnom sustavu

– Potrebno je da ponovno dođe do zamaha koji smo imali prije dvije godine kada je 500 ljudi iz struke radilo na reformi i ni jedna osoba iz politike nije utjecala na naš rad. – ustvrdio je dr. sc. Jokić.

Lemax

Put do uspjeha

„ICT Supergirls”: Ambiciozne poduzetnice dokazale da u ICT sektoru ima mjesta za žene

Talentirane žene podijelile su svoje putove pune uspona i padova te male tajne kako uspješno plivati u poduzetničkim vodama. Svoja iskustva prenijele su gošćama i uputile mnoge savjete kako preživjeti okrutan svijet „businessa”.

Ana Buljan

Intervju s restauratoricom Anom Buljan

„Za sve se u životu treba potruditi, tako je i ova vila tome dokaz”

Ana Buljan restaurirala je staro plemićko imanje u Dobrinju na otoku Krku i pretvorila ga u luksuznu vilu. Pothvatom je zavrijedila titulu mlade i uspješne poduzetnice, a činjenicom da nema ni 30 godina, postaje uzor i motivacija. Ana svojom vilom dokazuje kako se uspjeh ne nalazi samo u inozemstvu.

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

Projekt „Most prema uspjehu”

Besplatne radionice razvoja poduzetničkih vještina namijenjene mladima

U sklopu projekta „Most prema USPJEHU” sudionici će steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća. Prijave za prvi susret otvorene su do 7. ožujka.