Serija predavanja

„FER Business Talks”: Kako je jedan diplomski rad pretvoren u uspješno poduzeće?

FER Business Talks

Kako bi ohrabrio studente da se upuste u svoju poduzetničku priču, osnivač Entrija prepričat će svoj karijerni put u KSET-u te će ih upozoriti na sve ono što im se na tom putu može naći.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva pokrenuta je serija predavanja FER Business Talks namijenjena približavanju pojma poduzetništva studentima svih fakulteta te svima zainteresiranima. Iduće predavanje održat će se u KSET-u, 14. svibnja, s početkom od 18 sati, kada će Berislav Marszalek, osnivač Entrija, moderne ticketing agencije, prisutnima ispričati sve o svom poduzetničkom putu.

Posjetitelji će saznati kako je jedan diplomski rad pretvoren u uspješno poduzeće. Na kraju predavanja imat će priliku postaviti pitanja i tako saznati sve o pokretanju vlastite poduzetničke priče.

Cilj je u opuštenoj atmosferi s predavačima koji imaju dugoročno iskustvo u poslovnom svijetu pružiti uvid u uspješan razvoj vlastitih ideja. Predavanja su informativnog karaktera uz primjere iz prakse, a naglasak je stavljen upravo na vlastita iskustva te na eventualne pogreške i način na koji su pridonijele razvoju i uspješnosti određenog poduzeća.

Svoju priliku za izlaganje već su dobili Matija Kopić, osnivač Gideon Brothersa, Goran Vrabec, osnivač poduzeća Volim ljuto te Luka Fućek, jedan od osnivača sve poznatijeg STEMI-ja. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

LEAP summit 2016

LEAP Summit

Organizatori najvećeg međunarodnog događaja za mlade u Hrvatskoj pripremili dodatna iznenađenja

Bliži se LEAP summit, veliki međunarodni događaj za mlade koji žele zakoračiti u svijet poduzetništva. Organizatori su pripremili predstavljanje summita kroz nekoliko radionica i predavanja na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Let 3 perje

Pripreme već počele

Ovogodišnja Brucošijada FER-a zakazana za 4. studenog

Brucošijada FER-a najveći je događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade. Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo u prostorima fakulteta.

FOI - zgrada fakulteta

Festival znanosti u Varaždinu

FOI otkrio osnovnoškolcima kako izraditi robotsku ruku na daljinsko upravljanje

Na Fakultetu organizacije i informatike održava se Festival znanosti. Osim što su pratili demonstracije, pristigli učenici eksperimentirali su s Littlebits tehnologijom.

Darko Rundek

„Dani hrvatskog filma“

Darko Rundek o filmskoj glazbi na ADU-u; prijave za sudjelovanje u tijeku

Do 10. lipnja traju prijave za ekskluzivni „masterclass“ jednog od naših najnagrađivanijih glazbenika i filmskih skladatelja koji potpisuje filmsku glazbu u petnaestak različitih produkcija.

Summer Jam Croatia

Summer Jam Croatia

Međunarodni ljetni skup za buduće poduzetnike u Pakoštanima

Ovo je jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.