Serija predavanja

„FER Business Talks”: Kako je jedan diplomski rad pretvoren u uspješno poduzeće?

FER Business Talks

Kako bi ohrabrio studente da se upuste u svoju poduzetničku priču, osnivač Entrija prepričat će svoj karijerni put u KSET-u te će ih upozoriti na sve ono što im se na tom putu može naći.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva pokrenuta je serija predavanja FER Business Talks namijenjena približavanju pojma poduzetništva studentima svih fakulteta te svima zainteresiranima. Iduće predavanje održat će se u KSET-u, 14. svibnja, s početkom od 18 sati, kada će Berislav Marszalek, osnivač Entrija, moderne ticketing agencije, prisutnima ispričati sve o svom poduzetničkom putu.

Posjetitelji će saznati kako je jedan diplomski rad pretvoren u uspješno poduzeće. Na kraju predavanja imat će priliku postaviti pitanja i tako saznati sve o pokretanju vlastite poduzetničke priče.

Cilj je u opuštenoj atmosferi s predavačima koji imaju dugoročno iskustvo u poslovnom svijetu pružiti uvid u uspješan razvoj vlastitih ideja. Predavanja su informativnog karaktera uz primjere iz prakse, a naglasak je stavljen upravo na vlastita iskustva te na eventualne pogreške i način na koji su pridonijele razvoju i uspješnosti određenog poduzeća.

Svoju priliku za izlaganje već su dobili Matija Kopić, osnivač Gideon Brothersa, Goran Vrabec, osnivač poduzeća Volim ljuto te Luka Fućek, jedan od osnivača sve poznatijeg STEMI-ja. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Peter Sunde predavanje

Zanimljiv i edukativan vikend u Rovinju

Rekordno izdanje Dana komunikacija okupilo najveća imena komunikacijske industrije

Predavanje na kojemu se tražilo mjesto više bilo je i ono kontroverznog osnivača portala The Pirate Bay Petera Sundea.

YouthSpeak Forum u Sheratonu

Poduzetništvo, edukacija i društvena odgovornost

Postanite dio globalnog pokreta mladih na Youth Speak Forumu

Predavanja, rasprave i radionice o poduzetništvu i samozapošljavanju odvijat će se na Youth Speak Forumu. Konferencija se održava 29. travnja u Zagrebu.

Znanstveni kutak - prvo predavanje

Splitski studenti pokreću novi projekt

Prvo predavanje novog projekta „Znanstveni kutak”

Prvo predavanje bit će posvećeno dokazima u medicini, a održat će se u utorak, 10. veljače, u Klubu mladih Split.

Čuješ?! 2015.

KSET

"Čuješ?!" ponovo testira vaše bubnjiće

Otvaranje Čuješ?! pripada trima "stoner/noise/alt/rock" bendovima Moskau, Moř i From Another Mother

Cijepljenje

Predavanje u Klubu Sinjana

Je li cijepljenje važno ili apsurdno, otkriva Dijana Mayer

Predavanje pod nazivom „Cijepljenje: važnost, korist i dileme" održat će se u zagrebačkom Klubu Sinjana 14. veljače u 19 sati.