Natječaj za stipendije

Europska komisija nudi priliku za studij u Firenci

Promocija studenata

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta pružiti studentima vještine koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje. Stipendija iznosi 3600 eura, a rok za prijave istječe 30. lipnja 2016.

Na spomen Firence mnogi pomisle na predivnu renesansnu arhitekturu, Dantea, Michelangela, obitelj Medici i da Vincija. Ako si jedan od onih koji sanjare o ljepotama Firence, a k tome si završio preddiplomski studij u području društvenih znanosti, prijava na natječaj koji otvara Europska komisija sigurno će te zanimati.

Prilika za diplomski studij europskog planiranja i menadžmenta nudi se studentima koji imaju sveučilišnu diplomu i odlično znanje engleskog jezika. Stipendija iznosi 3600 eura, a njome se pokrivaju troškovi participacije na studiju, svi materijali i organizacija međunarodne prakse.

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta poučiti studente vještinama koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje pritom koristeći sredstva koja osigurava Europska komisija. Međunarodna je praksa integralni dio ovog diplomskog studija; slijedi nakon dvomjesečnog studija u Firenci i traje tri mjeseca.

Prijaviti se možete do 30. lipnja 2016. godine Više informacija o popunjavanju prijavnog formulara i studiju pronađite na mrežnoj stranici EuroPlan.

Komentari na članak

Vezani članci

Europske snage solidarnosti

Edukacija o pisanju ESS projekata

U tijeku prijave za edukaciju u sklopu programa Europske snage solidarnosti

Mladi te predstavnici udruga i javnih tijela imaju priliku prijaviti se za besplatnu edukaciju o pisanju u sklopu projekta Europske snage solidarnosti. Prijave se primaju do 30. kolovoza.

https://pixabay.com/en/key-home-house-estate-business-2323278/

Luka Basa

Najmodavci, iznajmljujete li stan studentima ili Billu Gatesu?

Nije lako pronaći dobrog stanodavca, ni dobrog podstanara, a još k tome studenta. I sam živim kao podstanar već tri godine, pa si zato s debelim razlogom dajem za pravo da komentiram ovakve stvari. Želudac mi se okrene za 360 stupnjeva svaki put kad vidim oglas u kojem najmodavac za šupu nabije cijenu.

sc

Studenti djeca hrvatskih branitelja Domovinskog rata

U jeku natječaja za smještaj, SC zahtijeva od studenata još jednu potvrdu

Studentski centar u Zagrebu izdao je obavijest o pribavljanju potvrde za studente koji su djeca hrvatskih branitelja Domovinskog rata, i to nakon što je natječaj aktivan već neko vrijeme.

Pisanje

Regrutacija u lektorskom timu

Pravopisci konačno složni: više se nečemo morati zamarati razlikovanjem problematićnih znakova

Pravopis nam neče više prestavljati problem. Bitno je samo da se medžusobno razumjemo.

natječaj_kune

Financijska podrška

Srce grada Osijeka dodjeljuje stipendije u iznosu od 18 tisuća kn godišnje

Dodjeljuje se 30 stipendija u iznosu od 18 tisuća kuna godišnje studentima s prebivalištem u Osijeku. Prijave na natječaj zaprimaju se do 9. studenog.