Natječaj za stipendije

Europska komisija nudi priliku za studij u Firenci

Promocija studenata

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta pružiti studentima vještine koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje. Stipendija iznosi 3600 eura, a rok za prijave istječe 30. lipnja 2016.

Na spomen Firence mnogi pomisle na predivnu renesansnu arhitekturu, Dantea, Michelangela, obitelj Medici i da Vincija. Ako si jedan od onih koji sanjare o ljepotama Firence, a k tome si završio preddiplomski studij u području društvenih znanosti, prijava na natječaj koji otvara Europska komisija sigurno će te zanimati.

Prilika za diplomski studij europskog planiranja i menadžmenta nudi se studentima koji imaju sveučilišnu diplomu i odlično znanje engleskog jezika. Stipendija iznosi 3600 eura, a njome se pokrivaju troškovi participacije na studiju, svi materijali i organizacija međunarodne prakse.

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta poučiti studente vještinama koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje pritom koristeći sredstva koja osigurava Europska komisija. Međunarodna je praksa integralni dio ovog diplomskog studija; slijedi nakon dvomjesečnog studija u Firenci i traje tri mjeseca.

Prijaviti se možete do 30. lipnja 2016. godine Više informacija o popunjavanju prijavnog formulara i studiju pronađite na mrežnoj stranici EuroPlan.

Komentari na članak

Vezani članci

Gledanje letka

Druženje tražitelja posla i poslodavaca

5. regionalni Virtualni dani karijera i znanja – prijave do danas!

Moj-posao.net organizirao je predavanja na kojima će poslodavci iz poznatijih tvrtki, kao što su: Nestle, Pliva i Podravska banka, ukratko objasniti kako u njihovoj tvrtki najlakše dobiti. Drugim riječima, tijekom svojih predavanja predstavit će na koji se način odvija selekcijski proces te što je potrebno kako bi menadžeri ljudskih potencijala odabrali baš vas kao savršenog kandidata.

Grad Šibenik

Brucoši navalili na novi preddiplomski studij u Šibeniku

Novi šibenski studij energetike apsolutni hit

Upisna kvota od 50 studenata na ljetnom upisnom roku popunjena je s njih 23, od kojih je samo 11 iz Šibenika. 

Poezija

Preporuke poezije

Pjesme koje bi svaki student trebao pročitati

Za vas smo odabrali nekoliko pjesama hrvatskih i svjetskih autora koje su, prema našem mišljenju, više nego vrijedne čitanja. Mnoge ste od njih zasigurno već pročitali. Ipak, nije naodmet podsjetiti na njih.

Stipendija Japan

Financijska podrška

Vlada Japana dodjeljuje stipendije studentima u Hrvatskoj

Svi kandidati za stipendiju japanskog ministarstva potrebnu dokumentaciju trebaju poslati do 16. veljače, a daljnje će se testiranje obaviti 22. veljače u veleposlanstvu.

Izvor: INA, Inicijativa za mlade

Privatni sektor

Osigurano preko 600 studentskih praksi u različitim tvrtkama i velikim kompanijama

Ne znaš kud bi sa sobom ovo ljeto? Uz mentore i vrhunske stručnjake INE ovo ljeto možeš odlično iskoristiti učeći i razvijajući nova znanja i vještine, a sve to u skladu s najboljim europskim standardima.