Regrutacija članova

ESN Rijeka traži pojačanje!

ESN Rijeka, članovi

Riječki ogranak ESN-a traži nove mentore, suradnike za odnose s medijima, grafičke dizajnere, fotografe, osobe zadužene za društvene medije, suradnike za organizaciju evenata i putovanja, financijske savjetnike.

Riječki ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi je za novim članovima. Pozicije za koje su otvorene prijave su:

  • Buddy (mentor)

Buddy je osoba koja je prvi kontakt Erasmus studentima prije dolaska i pri dolasku u Rijeku. Pomaže pri smještaju, administrativnim obavezama studenta, prilagođavanju u novom gradu i drugim problemima s kojima se Erasmus student može susresti.

  • Suradnik za odnose s javnošću (grafički dizajneri, fotografi, osobe zadužene za društvene medije i odnose s medijima)

Radi se o timu medijskih entuzijasta koji osiguravaju da se dobar glas pročuje daleko – od Erasmus studenata do lokalaca.

  • Suradnik za organizaciju evenata i putovanja

Budući da ESN Rijeka redovito organizira događaje različitih tematika – od zabavnih preko edukativnih i kulturnih do putovanja – potrebno je proširivanje tima za organiziranje evenata i putovanja.

  • Financijski savjetnik

Kako bi se kvalitetno realizirali eventi i putovanja, dobro organiziranje budžeta od velike je važnosti, čemu će pridonijeti financijski savjetnik.

Ako se priključe, studenti ovako dobivaju priliku za praksu rada u Udruzi, edukaciju, CV koji više nije samo običan papir, učenje stranih jezika, putovanja u druge države, prijatelje u drugim gradovima Hrvatske i Europe koji možda postanu i poslovni suradnici. 

ESN je najveća studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 180 000 studenata. Vodeći se principom studenti pomažu studentima, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene. ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u šest gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Rijeci, koja je otvorila priliku za učlanjivanje. Prijavnica se nalazi na poveznici.

Biti dijelom ovakve organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa već i za osobni napredak što se tiče tolerancije, uključivosti, multikulturalnosti i internacionalnosti. Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta.

Komentari na članak

Vezani članci

Bujinkan Seishin Dojo Split

Japanske ratničke vještine

Ninjutsu škola u Splitu upisuje nove članove

Splitska podružnica škole Bujinkan Seishin Dojo Croatia vrši upis novih članova kako bi ponovno formirala početnu grupu. Moguće je odraditi i probni trening.

Happy birthday

Na današnji dan

Studentski.hr upalio 5 svjećica na torti

Danas središnji studentski portal slavi svoj 5. rođendan prisjećajući se uspjeha postignutih suradnjom preko 500 volontera i otvarajući vrata novim generacijama željnima prakse.

SUBOS cover

Hrvatska akademska sportska udruga

Znojenjem u SUBOS-u do boljih rezultata na fakultetu

Hrvatska akademska sportska udruga – SUBOS prima nove članove. Budući da se radi o socijalno osjetljivoj udruzi, pristupačna je apsolutno svima. Učlanite se jer vas očekuju kvalitetno znojenje i druženje s izvrsnom ekipom.

regrutacija Studentski.hr

#TebeTražimo na Studentskom.hr

Praksom kod nas stekni iskustvo koje će ti pomoći kod zapošljavanja!

Obogati se novim znanjima i vještinama u području koje te zanima (HR, community management, marketing, lektori i dr.). Trud i rad svih naših članova nagrađen je više puta te smo pomogli velikom broju ljudi da steknu odličnu praksu koja im je pomogla kod zapošljavanja, a sada želimo pomoći i tebi.

regrutacija

Regrutacija

Udruga mladih AIESEC ponovno otvara vrata novim članovima

Postani dio najveće međunarodne organizacije koja djeluje u preko 120 zemalja svijeta i razvij svoje vještine na raznim područjima.