Regrutacija članova

ESN Rijeka traži pojačanje!

ESN Rijeka, članovi

Riječki ogranak ESN-a traži nove mentore, suradnike za odnose s medijima, grafičke dizajnere, fotografe, osobe zadužene za društvene medije, suradnike za organizaciju evenata i putovanja, financijske savjetnike.

Riječki ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi je za novim članovima. Pozicije za koje su otvorene prijave su:

  • Buddy (mentor)

Buddy je osoba koja je prvi kontakt Erasmus studentima prije dolaska i pri dolasku u Rijeku. Pomaže pri smještaju, administrativnim obavezama studenta, prilagođavanju u novom gradu i drugim problemima s kojima se Erasmus student može susresti.

  • Suradnik za odnose s javnošću (grafički dizajneri, fotografi, osobe zadužene za društvene medije i odnose s medijima)

Radi se o timu medijskih entuzijasta koji osiguravaju da se dobar glas pročuje daleko – od Erasmus studenata do lokalaca.

  • Suradnik za organizaciju evenata i putovanja

Budući da ESN Rijeka redovito organizira događaje različitih tematika – od zabavnih preko edukativnih i kulturnih do putovanja – potrebno je proširivanje tima za organiziranje evenata i putovanja.

  • Financijski savjetnik

Kako bi se kvalitetno realizirali eventi i putovanja, dobro organiziranje budžeta od velike je važnosti, čemu će pridonijeti financijski savjetnik.

Ako se priključe, studenti ovako dobivaju priliku za praksu rada u Udruzi, edukaciju, CV koji više nije samo običan papir, učenje stranih jezika, putovanja u druge države, prijatelje u drugim gradovima Hrvatske i Europe koji možda postanu i poslovni suradnici. 

ESN je najveća studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 180 000 studenata. Vodeći se principom studenti pomažu studentima, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene. ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u šest gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Rijeci, koja je otvorila priliku za učlanjivanje. Prijavnica se nalazi na poveznici.

Biti dijelom ovakve organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa već i za osobni napredak što se tiče tolerancije, uključivosti, multikulturalnosti i internacionalnosti. Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta.

Komentari na članak

Vezani članci

Volontiranje

Stjecanje novih znanja

Splitska volonterska organizacija ESN u potrazi za novim članovima

Studenti se mogu priključiti kulturološkom, sport, PR, HR i drugim timovima udruge ESN Split, a prijave se zaprimaju do 15. rujna.

Studentski.hr novi logo

Tebe tražimo!

7 razloga zbog kojih se trebaš pridružiti redakciji portala Studentski.hr

Ako ste još neodlučni i treba vam dodatni razlog da nam se pridružite, pogledajte što sve možete naučiti radom u našoj redakciji. 

Ljudi rade

Put izvrsnosti

I eSTUDENT prima nove članove

– Dok ste mladi, sad su prilike pred vama koje možete isprobati i testirati i iskoristite ih dok su tu. – poručila je Martina Radanović.

Regrutacija udruge Poduzetnici bez granica

Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.

Timski rad, posao

Djelovanje mladih

Rotaract Club Osijek prima nove članove

Rotaract Club Osijek otvara vrata novim mladim snagama. Cilj je, uz brojna druženja, pomaganje zajednici i razvijanje profesionalnih sposobnosti članova.