Regrutacija članova

ESN Rijeka traži pojačanje!

ESN Rijeka, članovi

Riječki ogranak ESN-a traži nove mentore, suradnike za odnose s medijima, grafičke dizajnere, fotografe, osobe zadužene za društvene medije, suradnike za organizaciju evenata i putovanja, financijske savjetnike.

Riječki ogranak volonterske organizacije Erasmus Student Network (ESN) u potrazi je za novim članovima. Pozicije za koje su otvorene prijave su:

  • Buddy (mentor)

Buddy je osoba koja je prvi kontakt Erasmus studentima prije dolaska i pri dolasku u Rijeku. Pomaže pri smještaju, administrativnim obavezama studenta, prilagođavanju u novom gradu i drugim problemima s kojima se Erasmus student može susresti.

  • Suradnik za odnose s javnošću (grafički dizajneri, fotografi, osobe zadužene za društvene medije i odnose s medijima)

Radi se o timu medijskih entuzijasta koji osiguravaju da se dobar glas pročuje daleko – od Erasmus studenata do lokalaca.

  • Suradnik za organizaciju evenata i putovanja

Budući da ESN Rijeka redovito organizira događaje različitih tematika – od zabavnih preko edukativnih i kulturnih do putovanja – potrebno je proširivanje tima za organiziranje evenata i putovanja.

  • Financijski savjetnik

Kako bi se kvalitetno realizirali eventi i putovanja, dobro organiziranje budžeta od velike je važnosti, čemu će pridonijeti financijski savjetnik.

Ako se priključe, studenti ovako dobivaju priliku za praksu rada u Udruzi, edukaciju, CV koji više nije samo običan papir, učenje stranih jezika, putovanja u druge države, prijatelje u drugim gradovima Hrvatske i Europe koji možda postanu i poslovni suradnici. 

ESN je najveća studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija raspoređenih u 40 država pomažu više od 180 000 studenata. Vodeći se principom studenti pomažu studentima, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene. ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u šest gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Rijeci, koja je otvorila priliku za učlanjivanje. Prijavnica se nalazi na poveznici.

Biti dijelom ovakve organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa već i za osobni napredak što se tiče tolerancije, uključivosti, multikulturalnosti i internacionalnosti. Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta.

Komentari na članak

Vezani članci

Pisanje

Regrutacija u lektorskom timu

Pravopisci konačno složni: više se nečemo morati zamarati razlikovanjem problematićnih znakova

Pravopis nam neče više prestavljati problem. Bitno je samo da se medžusobno razumjemo.

Djevojčica s plišanim medvjedićem

Regrutacija

Traže se volonteri koji će pomagati djeci u projektu „Slatki servis”

„Slatki servis” projekt je podrške djeci s dijabetesom tipa 1 u fazi osamostaljenja. Traže se volonteri koji će s njima provoditi 20 sati mjesečno.

društvene mreže

Volonterska praksa

Ako želiš biti administrator ili upravljati društvenim mrežama portala Studentski.hr, tebe tražimo!

Središnji studentski portal u potrazi je za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu administratora ili na području komunikacija i upravljanja društvenim mrežama. Prijavi se do 15. ožujka!

Video na znakovnom jeziku, ESN Rijeka

Dani društvene uključenosti

ESN-ovci s Erasmusovcima snimili zanimljiv video na znakovnom jeziku

U sklopu Dana društvene uključenosti snimljena je pjesma „This Is Me” na znakovnom jeziku. Autorica videa Roma Đurić istaknula je da zadatak nije bio lagan, posebice zato što većina sudionika nije otprije poznavala znakovni jezik

Regrutacija 2015

Prijave do 16. listopada

Financijski klub prima nove članove

Financijski klub tijekom jesenske regrutacije prima između 30 i 40 novih članova, a zaista se nadamo da ćeš se upravo ti javiti.