LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Širenje horizonata

"Erasmus Street Festival" promovirao mobilnost i raznolikost kultura

Dubrovački studenti i studenti na razmjeni iz dvanaest zemalja predstavili su svoje kulture na projektu "Erasmus Street Festival".

Dubrovački studenti i studenti na razmjeni iz dvanaest zemalja predstavili su svoje kulture na projektu "Erasmus Street Festival".

Nikada nije bilo lakše upoznati različite kulture i kušati raznoliku hranu. To su dokazali članovi ESN-a Dubrovnik održavanjem Erasmus Street Festivala proteklog petka i subote, 18. i 19. studenoga, u klubu mladih Orlando.

Erasmus Street Festival događaj je kroz koji studenti na razmjeni iz 12 zemalja, kao i lokalni studenti, imaju priliku predstaviti svoje kulture. Kroz razne radionice i prezentacije saznali su ponešto o povijesti, tradicijama i legendama svih zemalja koje sudjeluju u projektu.

Održao se i Food Festival na kojemu su se mogle kušati razne delicije specifične za pojedinu zemlju, a studenti su ih sami pripremali. Studenti i posjetitelji pokazali su također svoje znanje na Nacionalnom kvizu.

Ovaj je projekt financirao Erasmus+ Student and Alumni Association. Naime, radilo se o idealnoj prilici za širenje horizonata i poticanje na mobilan način života uz ugodno društvo i raznovrsnu hranu.

FOTO: ESN DUBROVNIK