LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

Ekonomska klinika traži nove igrače i igračice

Ako misliš da si talentiran kao Luka Modrić, drag kao Ivan Rakitić i ambiciozan kao Ante Rebić, zaigraj za Ekonomsku kliniku. Na raspolaganju ti je odabir između četiri tima: financijski, EU tim, HR i marketing i PR.

Ako misliš da si talentiran kao Luka Modrić, drag kao Ivan Rakitić i ambiciozan kao Ante Rebić, zaigraj za Ekonomsku kliniku. Na raspolaganju ti je odabir između četiri tima: financijski, EU tim, HR i marketing i PR.

Student si s izraženim afinitetima i ambicijama prema stjecanju novih znanja? Zanima te rješavanje poslovnih slučajeva naših sugrađana? S druge strane, možda se znaš raspisati i napisati super projektnu prijavu, da nisi ni okom trepnuo? Znaš kako teambuildati ekipu od 40+ ljudi? Super raspolažeš vlastitim financijama i misliš da bi rasturio s koordinacijom sredstava i/ili prikupljanjem novih sredstava? Ili još bolje, rasturaš s programerske strane (web/aplikacije), a opet te zanima i dio ekonomije? Misliš da bi ovu objavu napisao bolje? Ako je tvoj odgovor na neka od prethodnih pitanja potvrdan, prijavi se za članstvo u Ekonomskoj klinici.

Ako misliš da si talentiran kao Luka Modrić, drag kao Ivan Rakitić i ambiciozan kao Ante Rebić, dođi igrati za repku ove udruge. Na raspolaganju ti je odabir između četiri tima:

  • Financijski tim
  • EU tim
  • HR (Ljudski potencijali)
  • Marketing & PR

Kao što gore spomenuti igrači asistiraju u ključnim trenucima, tako je i Klinici potrebna tvoja asistencija na nekoliko projekata gdje ćeš imati prilike steći različita iskustva poput uveseljavanja i učenja osnovnoškolaca, sudjelovanja u organizaciji Erasmus projekata, pokretanju OPG-a i/ili sudjelovanja u organizaciji raznih MeetUp-a.

Što ćeš još naučiti?

  • Razvijanje novih vještina i znanja, poput timskog rada, komunikacijskih vještina, analitičkog razmišljanja i proaktivnosti pri rješavanju problema
  • Pretvorbu teorijskih u praktična znanja i stjecanje relevantnog iskustva u stvarnome svijetu
  • Rad sa stručnjacima iz akademskog i poslovnog svijeta
  • Svojim znanjima i vještinama doprinosiš boljitku cjelokupne zajednice

Ekonomska klinika neprofitna je studentska udruga koja svojim projektima, edukacijama i savjetovanjima pomaže akademskoj i široj zajednici. Njen je glavni cilj prikupljanje proaktivnih, ambicioznih i odgovornih studenata koji će sudjelovati u rješavanju slučaja građana, radu na raznim projektima, stjecanju novih znanja i vještina te internim i eksternim edukacijama čime će Kliničari značajno popuniti svoj CV. Brzi klik na prijavu i odaberi svoj tim!

FOTO: FLICKR