LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Budi i ti dio proaktivnog tima

Ekonomska klinika traži nove članove!

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti nude besplatna ekonomska savjetovanja, provodi regrutaciju novih članova za akademsku godinu 2015./2016.

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti nude besplatna ekonomska savjetovanja, provodi regrutaciju novih članova za akademsku godinu 2015./2016.

U prvih šest mjeseci rada Ekonomska klinika riješila je više od 50 slučajeva te organizirala nekoliko radionica namijenjenih različitim društvenim skupinama. Zbog povećanja broja upita te širenja programarada Ekonomske klinike, udruzi su potrebni dodatni ambiciozni članovi koji žele primijeniti svoja znanja i pomoći zajednici.

Ovogodišnji plan i program rada Ekonomske klinike, uz besplatna savjetovanja namijenjena zainteresiranim građanima, mladim poduzetnicima i neprofitnim organizacijama, fokusira se na projekte koji imaju za cilj poticanje poduzetništva mladih i socijalnog poduzetništva te podizanje opće razine financijske pismenosti u javnosti.

Regrutacija traje do 24. listopada 2015., a zainteresirani studenti mogu se prijaviti na mrežnoj stranici. Predstavljanje plana i programa Ekonomske klinike održat će se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 22. listopada 2015. u 17 sati gdje će svi zainteresirani imati priliku čuti više o planiranim projektima i radu Ekonomske klinike za sljedeću akademsku godinu. Pozivaju se svi studente željni iskustva i novih znanja da se pridruže timu!

 

FOTO: Ekonomska klinika

Ekonomska klinika neprofitna je organizacija koja okuplja tim proaktivnih studenata koji u suradnji s mentorima i vanjskim partnerima žele pomoći društvu i zajednici u kojoj žive. Usmjerena je na besplatno pružanje usluga savjetovanja privatnim osobama, neprofitnim organizacijama i poduzetnicima s naglaskom na mlade poduzetnike i socijalne poduzetnike. Osnovni cilj udruge, izuzev usluga savjetovanja navedenih skupina, je povećanje opće razine ekonomske i financijske pismenosti svih skupina društva te podupiranje razvoja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj.