LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi projekt Luke Klancira i Filipa Rafajeca

Ekipa Hrvatskog Bitcoin Portala osvojila Social Impact Award s projektom Coinsulter

Pokretači Hrvatskog Bitcoin Portala, Luka Klancir i Filip Rafajec, pobjedili su na natjecanju Social Impact Awarda sa svojim projektom Coinsulter.

Pokretači Hrvatskog Bitcoin Portala, Luka Klancir i Filip Rafajec, pobjedili su na natjecanju Social Impact Awarda sa svojim projektom Coinsulter.

Pokretači Hrvatskog Bitcoin Portala, Luka Klancir i Filip Rafajec, pobijedili su na natjecanju Social Impact Awarda sa svojim projektom Coinsulter u kategoriji Community Voting.


Riječ je o projektu kojemu je cilj približiti svijet kriptovaluta korisnicima, a istovremeno ih i savjetovati u pogledu investicija, trgovanja i implementacije istih u svoje poslovanje. Projekt je krenuo s realizacijom aplikacije i sustava, a krajnji cilj mu je razviti konzultantsku tvrtku koja će pružati edukaciju, konzalting i ICT rješenja s područja Bitcoin tehnologije i digitalnih valuta.

Coinsulter logo
 
Coinsulter logo; FOTO: Luka Klancir
 
 


Luka Klancir ističe kako je upravo Hrvatski Bitcoin Portal odigrao veliku ulogu u pobjedi jer su imali podršku čitatelja, fanova i cijele Bitcoin zajednice prilikom glasovanja za njihov projekt.
„Coinsulter, projekt proizašao iz „garaže“ ekipe s Hrvatskog Bitcoin Portala, osigurao je svoju nagradu pobjedom u kategoriji „Community Voting“ i osvojio novčanu nagradu u iznosu od 1.500€, inkubaciju i co-working prostor tijekom ljetnih mjeseci u Impact Hubu Zagreb i dva internacionalna okupljanja pobjednika svih SIA zemalja“, ističe Klancir koji se ujedno i zahvaljuje svima koji su podržali projekt.

Slogan Coinsultera
 
Slogan Coinsultera; FOTO: Luka Klancir
 
 


U svoj tim  Luka Klancir i Filip Rafajec uključili su studenta sa Sveučilišta Sjever, Vinka Horvata.
„Tim Coinsulter okuplja Luku Klancira i Filipa Rafajeca, studente 3. godine s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu te novopridošlog trećeg člana Vinka Horvata, studenta sa Sveučilišta Sjever koji nam se priključio na svim projektima, a mnogi još dolaze pod okriljem njegove vlastite branding i digital marketing agencije eSentio. Također, potrebno je spomenuti i našeg mentora dr. sc. Tonimira Kišasondija koji nas i dalje podržava i mentorira u svim smjerovima razvoja.“

Hrvatski Bitcoin Portal
 
Hrvatski Bitcoin Portal; FOTO: crobitcoin.com
 
 


S Hrvatskog Bitcoin Portala poručuju:
„Pratite nas, prisutni smo na Facebooku i naravno na Hrvatskom Bitcoin Portalu gdje možete pronaći sve novosti vezane uz projekt Coinsulter, a još mnogo toga uzbudljivog tek dolazi!“

FOTO: LUKA KLANCIR