Studentsko natjecanje

Ecotrophelia 2019: Studenti i ove godine stvaraju eko-inovativne prehrambene proizvode

Zdrava prehrana naslovna

Šesto po redu studentsko natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda održat će se u lipnju, a prijave timova od dva do sedam članova otvorene su do 10. travnja.

Udruga studenata Probion i ove godine organizira natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda – Ecotrophelia. Šesto će se nacionalno izdanje održati 11. lipnja 2019, a Ecotrophelia Europe zakazana je za listopad.

Ciljevi su ovog studentskog natjecanja poticanje inovativnosti i kreativnosti, stvaranje novih eko-inovativnih proizvoda temeljenih upravo na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu. Njime se potiče multidisciplinarnost timova te povezivanje znanja iz različitih područja – prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, ekonomije, dizajna i marketinga.

Prijaviti se mogu timovi od dva do sedam članova i to do 10. travnja. Predaja dokumentacije moguća je do 31. svibnja. Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

FOI, pobjednički tim

Uspjesi studenata

FOI-jevci ponovno najbolji na hackathon natjecanjima

Za pobjedničko rješenje tima CodeBonobos Stefano Kliba osmislio je par funkcionalnosti prikazane kroz dvije Android aplikacije koje je samostalno napisao u 24 sata hackathona.

EBEC Zagreb

Studentsko inženjersko natjecanje

EBEC Zagreb: Dani inženjera

EBEC Zagreb - Dani inženjera studentima nude 5 dana treninga, radionica i natjecanja, ali i mogućnost ostvarivanja kontakta s tvrtkama u kojima bi mogli raditi u struci.

Kongres studenata biotehnologije 2019

Kongres na PBF-u

Proglašenjem pobjednika Biotehnološke olimpijade završen Kongres studenata biotehnologije

„Uz druženje, zabavu i stjecanje novih i važnih poznanstava, kongres su obilježila predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja biotehnoloških znanosti i predavanja mladih znanstvenika”, kažu iz PROBIONA.

Erasmus+ Info dan

Organize Your Talk

Studenti EFZG-a natječu se u prezentacijama na engleskom i njemačkom jeziku

Studenti Poslovne ekonomije i Ekonomije na engleskom i njemačkom jeziku prezentirat će neku temu iz područja ekonomije, a u kontekstu Europske unije. Time će se boriti za posjet institucijama EU-a u Bruxellesu i druge vrijedne nagrade.

Glavni cilj TVZ Mc2-a je pripremiti studente za tržište rada

Studentsko natjecanje

Glavni cilj TVZ Mc2-a je pripremiti studente za tržište rada

– Kvaliteta ulaganja u startup poduzetništvo počinje već u najranijim danima fakultetskog obrazovanja. – ističe Ivana Čuljak, voditeljica TPZ-a.