Potraga za novim članovima

Duh studentske razmjene i zajedništva u kulturnoj raznolikosti osjetite prijavom u ESN Zadar

ESN Zadar traži nove članove

Priključite se mladima u udruzi ESN Zadar i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju „Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus“. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Erasmus Student Network (ESN) najveća je volonterska studentska organizacija u Europi koju čini više od 500 lokalnih podružnica u 40 zemalja i okuplja više od 39 000 volontera na više od 900 visokoobrazovnih ustanova. Mreža je orijentirana mladima, studentima i volonterima koji ju svojim angažmanom svakodnevno osnažuju. ESN Hrvatska obuhvaća šest lokalnih podružnica u gotovo svim sveučilišnim gradovima, pa tako i u Zadru. Lokalne podružnice okupljaju kreativne, ambiciozne i aktivne mlade ljude koji su zainteresirani za rad u internacionalnom okruženju, željni novih poznanstava i iskustava, spremni na stjecanje novih znanja i vještina.

Njihov se rad temelji na principu studenti pomažu studentima koji omogućuje širenje kulturnih vidika i vlastito usavršavanje na akademskoj, profesionalnoj i društvenoj razini. ESN Zadar zastupa ono na čemu se temelji budućnost obrazovanja – mobilnost studenata i njihovo implementiranje u različite kulture, obrazovne metode, profesionalno usavršavanje, društveni život i slično. Cilj je udruge pružiti što kvalitetniji boravak studenata koji dolaze na razmjenu pomažući im od samog dolaska i pronalaska smještaja pa sve do organizacije putovanja, zabava, sportskih aktivnosti, kulturnih događanja. Također, udruga potiče i podržava neformalno obrazovanje – njihovi članovi stječu znanja i vještine u zabavnom i prijateljskom okruženju koje kasnije mogu iskoristiti u svojoj karijeri.

FOTO: ESN Hrvatska

ESN Zadar trenutno je u potrazi za novim članovima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko online obrasca. Ujedno si u kalendaru zabilježite 10. ožujka kada će se u Studentskom klubu održati Info dan gdje ćete se moći detaljno upoznati s radom udruge ESN Zadar i o mogućnostima koje vam volontiranje pruža.

Priključite se udruzi i preko raznih aktivnosti osjetite duh studentske razmjene, mobilnosti, zajedništva u kulturnoj raznolikosti, europskog identiteta i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Komentari na članak

Vezani članci

keramika

Objava natječaja

Hrvatski umjetnici mogu prijaviti svoje radove za četvrto hrvatsko triennale keramike

Izložba keramičkih umjetničkih djela bit će postavljena u Rijeci. Na izložbi će biti izloženi radovi hrvatskih umjetnika i grupa.

Cover FB Kampusijada

Kampusijada 2014.

Prijavite se za natjecanje na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Kampusijada 2014. održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 29. svibnja. Prijave su otvorene za čak devet sportova koji su podijeljeni u ekipne i pojedinačne sportove.

Sociološka večer

Sociološke večeri

Istražuju se stavovi mladih o građanskom odgoju

Imaginacija organizira Sociološke večeri kroz koje će tražiti empirijsku podlogu za izradu upitnika za potrebe istraživanja o stavovima mladih o građanskom odgoju.

https://c1.staticflickr.com/4/3890/14977281788_c3724d718b_z.jpg

Prednosti neizlaska

22 razloga zašto je subotu navečer bolje provesti kod kuće nego vani

Kako godine odmiču, shvaćamo da je subotu navečer puno ljepše provesti kod kuće nego vani. Ako to još dosad niste shvatili, donosimo vam čak 22 razloga koji će vas uvjeriti.

Besplatni seminar

Besplatna edukacija

Seminar za stjecanje novinarskih vještina ponovno na proljeće

Nestranačka i neprofitna udruga Val nove generacije (VANG)na proljeće će organizirati drugi besplatni seminar za stjecanje novinarskih vještina namijenjen mladima, a podijeljen je u tri cjeline: radijsko novinarstvo, TV novinarstvo i novinarstvo u tisku i na portalima.