Potraga za novim članovima

Duh studentske razmjene i zajedništva u kulturnoj raznolikosti osjetite prijavom u ESN Zadar

ESN Zadar traži nove članove

Priključite se mladima u udruzi ESN Zadar i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju „Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus“. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Erasmus Student Network (ESN) najveća je volonterska studentska organizacija u Europi koju čini više od 500 lokalnih podružnica u 40 zemalja i okuplja više od 39 000 volontera na više od 900 visokoobrazovnih ustanova. Mreža je orijentirana mladima, studentima i volonterima koji ju svojim angažmanom svakodnevno osnažuju. ESN Hrvatska obuhvaća šest lokalnih podružnica u gotovo svim sveučilišnim gradovima, pa tako i u Zadru. Lokalne podružnice okupljaju kreativne, ambiciozne i aktivne mlade ljude koji su zainteresirani za rad u internacionalnom okruženju, željni novih poznanstava i iskustava, spremni na stjecanje novih znanja i vještina.

Njihov se rad temelji na principu studenti pomažu studentima koji omogućuje širenje kulturnih vidika i vlastito usavršavanje na akademskoj, profesionalnoj i društvenoj razini. ESN Zadar zastupa ono na čemu se temelji budućnost obrazovanja – mobilnost studenata i njihovo implementiranje u različite kulture, obrazovne metode, profesionalno usavršavanje, društveni život i slično. Cilj je udruge pružiti što kvalitetniji boravak studenata koji dolaze na razmjenu pomažući im od samog dolaska i pronalaska smještaja pa sve do organizacije putovanja, zabava, sportskih aktivnosti, kulturnih događanja. Također, udruga potiče i podržava neformalno obrazovanje – njihovi članovi stječu znanja i vještine u zabavnom i prijateljskom okruženju koje kasnije mogu iskoristiti u svojoj karijeri.

FOTO: ESN Hrvatska

ESN Zadar trenutno je u potrazi za novim članovima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko online obrasca. Ujedno si u kalendaru zabilježite 10. ožujka kada će se u Studentskom klubu održati Info dan gdje ćete se moći detaljno upoznati s radom udruge ESN Zadar i o mogućnostima koje vam volontiranje pruža.

Priključite se udruzi i preko raznih aktivnosti osjetite duh studentske razmjene, mobilnosti, zajedništva u kulturnoj raznolikosti, europskog identiteta i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Komentari na članak

Vezani članci

Europski seminar

Udruga Europski put

U Zagrebu održan Europski seminar

Zajedno s hrvatskom udrugom domaćinom Europski put, sudionici projekta stigli su iz devet drugih zemalja: Austrije, Bugarske, Estonije, Francuske, Italije, Latvije, Litve, Makedonije i Slovenije.

FPZG

Serija predavanja

Poticanje političke participacije, aktivizma i volontiranja na FPZG-u

Od 6. ožujka do 5. lipnja doc. dr. sc. Marta Zorko u suradnji s Udrugom Zamisli održat će niz predavanja za mlade od 15 do 30 godina.

CROZ Code Quest 2016

Natjecanje u programiranju

CROZ Code Quest: Izađi iz virtualnog labirinta

U edukacijskom centru Learn@CROZ održat će se peto po redu natjecanje u programiranju. Prijaviti se može samostalno ili u timu do 16. svibnja.

Internet

Žensko natjecanje

Njemački telekom s 3000 eura nagrađuje najbolji rad u STEM području

Ako dolazite s fakulteta znanosti, tehnologije, inženjerstva ili matematike, Njemački telekom ima izvrsnu priliku za vas. Prijavite svoj rad do 25. veljače. Osim što se najbolji nagrađuje s 3000 eura, najboljoj će se temi dodijeliti 500 eura.

SHKM Vukovar 2017.

SHKM Vukovar 2017.

FOTO i VIDEO: 25 000 mladih hodočasnika nade ispunilo Slavoniju radošću

U gradu heroju održao se jubilarni deseti Susret hrvatske katoličke mladeži na kojem su brojni mladi pokazali radost, ljubav, vjeru i nadu u Gospodina.