Potraga za novim članovima

Duh studentske razmjene i zajedništva u kulturnoj raznolikosti osjetite prijavom u ESN Zadar

ESN Zadar traži nove članove

Priključite se mladima u udruzi ESN Zadar i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju „Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus“. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Erasmus Student Network (ESN) najveća je volonterska studentska organizacija u Europi koju čini više od 500 lokalnih podružnica u 40 zemalja i okuplja više od 39 000 volontera na više od 900 visokoobrazovnih ustanova. Mreža je orijentirana mladima, studentima i volonterima koji ju svojim angažmanom svakodnevno osnažuju. ESN Hrvatska obuhvaća šest lokalnih podružnica u gotovo svim sveučilišnim gradovima, pa tako i u Zadru. Lokalne podružnice okupljaju kreativne, ambiciozne i aktivne mlade ljude koji su zainteresirani za rad u internacionalnom okruženju, željni novih poznanstava i iskustava, spremni na stjecanje novih znanja i vještina.

Njihov se rad temelji na principu studenti pomažu studentima koji omogućuje širenje kulturnih vidika i vlastito usavršavanje na akademskoj, profesionalnoj i društvenoj razini. ESN Zadar zastupa ono na čemu se temelji budućnost obrazovanja – mobilnost studenata i njihovo implementiranje u različite kulture, obrazovne metode, profesionalno usavršavanje, društveni život i slično. Cilj je udruge pružiti što kvalitetniji boravak studenata koji dolaze na razmjenu pomažući im od samog dolaska i pronalaska smještaja pa sve do organizacije putovanja, zabava, sportskih aktivnosti, kulturnih događanja. Također, udruga potiče i podržava neformalno obrazovanje – njihovi članovi stječu znanja i vještine u zabavnom i prijateljskom okruženju koje kasnije mogu iskoristiti u svojoj karijeri.

FOTO: ESN Hrvatska

ESN Zadar trenutno je u potrazi za novim članovima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko online obrasca. Ujedno si u kalendaru zabilježite 10. ožujka kada će se u Studentskom klubu održati Info dan gdje ćete se moći detaljno upoznati s radom udruge ESN Zadar i o mogućnostima koje vam volontiranje pruža.

Priključite se udruzi i preko raznih aktivnosti osjetite duh studentske razmjene, mobilnosti, zajedništva u kulturnoj raznolikosti, europskog identiteta i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Connect 2015

Imaš svoj start up i spreman si predstaviti se investitorima? 

Prijavi se na start up natjecanje Zagreb Connect 2015! 

Ukoliko želite predstaviti svoj projekt potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i povezati se s ljudima iz start up svijeta prijavite se na pitch natjecanje!

Predavanje "Probudi se"

Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

Susret Hrvatskog nadzemlja: Di će ti duša

Okupljanje katoličke mladeži

Mladi iz Hrvatskog nadzemlja okončali ovogodišnje susrete pričom o raju, čistilištu i paklu

– Don Ivan Terze kroz svoje je izlaganje jezgrovito opisao raj, čistilište i pakao, u cjelini se dotičući svake odrednice posebno. – istaknula je Katarina Eranović.

Izložba u Klubu Zona

Produljen rok za prijave na natečaj

Klub Zona omogućava grupne i individualne izložbe mladih umjetnika

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

Šalata – bazeni

Udruga ZAMISLI

Besplatan ulaz na bazene povodom Međunarodnog dana mladih

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.