Potraga za novim članovima

Duh studentske razmjene i zajedništva u kulturnoj raznolikosti osjetite prijavom u ESN Zadar

ESN Zadar traži nove članove

Priključite se mladima u udruzi ESN Zadar i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju „Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus“. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Erasmus Student Network (ESN) najveća je volonterska studentska organizacija u Europi koju čini više od 500 lokalnih podružnica u 40 zemalja i okuplja više od 39 000 volontera na više od 900 visokoobrazovnih ustanova. Mreža je orijentirana mladima, studentima i volonterima koji ju svojim angažmanom svakodnevno osnažuju. ESN Hrvatska obuhvaća šest lokalnih podružnica u gotovo svim sveučilišnim gradovima, pa tako i u Zadru. Lokalne podružnice okupljaju kreativne, ambiciozne i aktivne mlade ljude koji su zainteresirani za rad u internacionalnom okruženju, željni novih poznanstava i iskustava, spremni na stjecanje novih znanja i vještina.

Njihov se rad temelji na principu studenti pomažu studentima koji omogućuje širenje kulturnih vidika i vlastito usavršavanje na akademskoj, profesionalnoj i društvenoj razini. ESN Zadar zastupa ono na čemu se temelji budućnost obrazovanja – mobilnost studenata i njihovo implementiranje u različite kulture, obrazovne metode, profesionalno usavršavanje, društveni život i slično. Cilj je udruge pružiti što kvalitetniji boravak studenata koji dolaze na razmjenu pomažući im od samog dolaska i pronalaska smještaja pa sve do organizacije putovanja, zabava, sportskih aktivnosti, kulturnih događanja. Također, udruga potiče i podržava neformalno obrazovanje – njihovi članovi stječu znanja i vještine u zabavnom i prijateljskom okruženju koje kasnije mogu iskoristiti u svojoj karijeri.

FOTO: ESN Hrvatska

ESN Zadar trenutno je u potrazi za novim članovima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko online obrasca. Ujedno si u kalendaru zabilježite 10. ožujka kada će se u Studentskom klubu održati Info dan gdje ćete se moći detaljno upoznati s radom udruge ESN Zadar i o mogućnostima koje vam volontiranje pruža.

Priključite se udruzi i preko raznih aktivnosti osjetite duh studentske razmjene, mobilnosti, zajedništva u kulturnoj raznolikosti, europskog identiteta i otkrijte fenomen koji Erasmus studenti nazivaju Jednom Erasmus, zauvijek Erasmus. Napravite korak koji će vam zasigurno promijeniti život i omogućiti internacionalizaciju kod kuće.

Komentari na članak

Vezani članci

Hrvatska radiotelevizija

Od novinara do glazbenika

Prijavi se i odradi stručno osposobljavanje na HRT-u!

Hrvatska radiotelevizija objavila je javni poziv za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnoga odnosa u trajanju od 12 mjeseci. Otvorena su 33 mjesta, a prijave se primaju do 6. listopada 2015.

https://pixabay.com/en/engagement-couple-romance-bike-1718244/

Tajne uspješnih kratkih veza

Postoje veze koje ne traju zauvijek i nisu kao iz filmova

Maštanje o tome kako ćete život provesti zauvijek zajedno i filmska ljubav nisu za svakoga. Ponekad su u životu potrebnije veze koje imaju kraj, a fokusiraju se na sadašnjost. Neke osobe ipak više brinu o karijeri ili fakultetu nego o tome što će odgovoriti kada ih zaustave na ulici i pitaju o stanju njihovoga ljubavnog života.

Konferencija književnosti

Studenti komparativne književnosti

Prijavite se na studentsku konferenciju ''Perspektive suvremene komparatistike: sociologija književnosti''

Konferencija će otvoriti pitanja kulturnih pristupa književnosti, prijavite se i/ili sudjelujte!

Trčanje

Splitski sveučilišni sportski savez

Splitski se studenti natječu u UnisportST Marjanskoj ligi

U organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza kroz travanj će se održati natjecanje u trčanju za studente. Natjecanje se sastoji od tri utrke po pet kilometara.

Soči

Traju prijave za festival u Sočiju

Besplatan boravak u Rusiji na Svjetskom festivalu mladih i studenata

Ako govorite ili učite ruski jezik, ovo je idealna prilika za vas, koja vam ne smije pobjeći kroz prste!