LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Postanite glumačka zvijezda

Dramska skupina riječkog Filozofskog fakulteta traži pojačanje

Riječki glumački entuzijasti u svoju skupinu primaju nove studente zainteresirane za dramsku umjetnost. Prijave traju do 15. siječnja 2019.

Riječki glumački entuzijasti u svoju skupinu primaju nove studente zainteresirane za dramsku umjetnost. Prijave traju do 15. siječnja 2019.

Studiranje je razdoblje u kojemu imate najviše vremena u svom odraslom životu kako biste se okušali u svim hobijima i aktivnostima koje su vas oduvijek privlačile te otkrili mnogo toga o sebi, ali i stekli vještine koje će vam kasnije koristiti bez obzira na to čime se bavili. Jednu takvu priliku nudi i Studentski zbor Filozofskoga fakulteta u Rijeci – pozivaju sve zainteresirane studente da se priključe njihovoj dramskoj skupini.

Nije potrebno zadovoljiti nikakve posebne uvjete; iz dramske skupine poručuju da nije potrebno imati dara, nego da je važna motivacija za iskazivanjem kreativnosti i maštovitosti. Zauzvrat ćete dobiti priliku družiti se sa skupinom mladih ljudi s kojima ćete dijeliti ljubav prema kazališnim daskama te zasjati kao glumačka zvijezda, a možda se okušati i u stvaranju scenarija, scenografija ili postati majstori rasvjete.

Prijave traju do 15. siječnja 2019. Za više pojedinosti o njihovu radu ili podnošenje same prijave možete im se javiti na njihovu Facebook stranicu ili na adresu e-pošte: szffri@gmail.com.

FOTO: PIXABAY