Studentsko natjecanje

Doznajemo tko je impresionirao poduzeća u završnici „Case Study Competitiona”

Završnica Case Study Competitiona 2017.

Proglašeni su pobjednički timovi koji su najviše impresionirali poduzeća svojim kreativnim i inovativnim idejama, ali i prezentacijom istih u završnici „Case Study Competitiona”. Donosimo vam imena najboljih.

U Kazalištu Gavella u četvrtak, 25. svibnja, održala se 13. po redu završnica Case Study Competitiona (CSC). Riječ je o  vodećem regionalnom studentskom natjecanju u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva koje organizira udruga eSTUDENT. Trud koji su uložili svi sudionici natjecanja, od voditelja Ive Kovačić i Matije Krajačića, predstavnika 11 renomiranih poduzeća koja su ponudila svoje slučajeve do natjecatelja, konačno je došao do trenutka koji su svi željno iščekivali – proglašenja pobjednika.

Na završnici su proglašeni pobjednički timovi koji su najviše impresionirali poduzeća svojim kreativnim i inovativnim idejama, ali i prezentacijom istih. Ukupno je sudjelovalo 360 timova, odnosno oko 1500 studenata, dok se u finalu natjecalo između 5 do 10 timova za svako poduzeće. Nagrađena su po tri najbolja rješenja svakog poslovnog slučaja: 10 000 kuna za prvo mjesto, 5000 kuna za drugo mjesto te 3000 kuna za treće mjesto. Osim novčane nagrade za pobjednike, svi sudionici natjecanja dobili su priliku povezati se s poduzećima iz različitih sektora djelatnosti kao potencijalnim poslodavcima.

Prva mjesta osvojili su sljedeći timovi:

1. Adacta – Mirna Nikolašević, Ivana Vrdoljak, Valentina Hrgovčić, Kristijan Jakopović

2. Carlsberg Croatia (PAN) – Leona Bortas, Ina Nikolić i Marina Dominiković

3. Hrvatski Telekom – Luka Marić, Matija Sekulić, Nikola Miličić i Lucija Grubišić

4. INA – Franka Kelava, Ivona Kalinić, Franka Klekar, Klara Klapač

5. L’Oreal Adria – Filip Šmalcelj i Ana Monika Šmalcelj

6. Pliva – Marin Simić, Marija Škrlec, Lucija Šćur

7. Privredna banka Zagreb – Tibor Pavić, Mihaela Matić, Andro Bunić, Jakov Bajić

8. Reebok (Adidas Croatia) – Lucija Drača i Karla Knežević

9. Samsung Electronics Adriatic – Nikola Greb, Barbara Sabo, Robi Špoljarić, Sabina Lojen

10. Zagrebačka banka –  Ivana Vrdoljak, Martina Martinić

11. Zagrebačka pivovara – Ivan Josipović, Kristijan Keleminić

Za nastavak ugodne atmosfere odgovoran je raznovrsni zabavni program sačinjen od raznih plesnih, pjevačkih i komičarskih nastupa. Nakon proglašenja pobjednika, u opuštenoj atmosferi je Ivana Vrdoljak, članica dva različita pobjednička tima, rekla:

– Svakome bih preporučila upuštanje u ovakvo natjecanje i pri tome bih istaknula da se uživljenost u projekt, maštovitost i originalnost itekako isplate. I na kraju, nije bitno predznanje nego koliko si spreman učiti i raditi, a pri tome je jako bitan i izbor tima (zahvalila bih eSTUDENT timu Poslovno savjetovanje, koji su pomogli da ja kao ekonomski neznalica počnem samostalno sastavljati rdg, novčani tok...) –

Komentari na članak

Vezani članci

Organizatori TVZ

Izrada mobilnih aplikacija

Organizatori TVZ Mc2 natjecanja nagrađeni medaljom Veleučilišta

Na sjednici stručnog vijeća Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, organizatori najvećeg studentskog natjecanja i edukacije u izradi mobilnih aplikacija dobili su priznanje i medalju Veleučilišta.

1. mjesto na Startup Weekendu

Startup Weekend Zagreb obilježio početak Globalnog tjedna poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa

Pobjednik 4. Startup Weekenda Zagreb – WIVU kreativna aplikacija

Pozitivna atmosfera nabijena natjecateljskim duhom okupila je preko šezdesetak inovativnih ambicioznih ljudi koji su došli na Startup Weekend kako bi predstavili svoje poduzetniče ideje, napravili poslovne planove te pronašli potencijalne partnere u novom poslu, ali i ostvarili prijateljstva te naučili kako raditi u timu.

Održano natjecanje farmaceuta u konzultacijskim vještinama

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatska

Održano natjecanje farmaceuta u konzultacijskim vještinama

Održano je tradicionalno natjecanje u konzultacijskim vještinama za studente farmacije. Pobjednicom je proglašena Martina Drljanovčan, studentica pete godine.

Badminton ilustracija

Sveučilišno prvenstvo u badmintonu i krosu

Natjecanje u badmintonu i krosu za studente grada Zagreba

Započele su prijave za Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba za badminton i kros.

Općina Vižinada, pobjednički tim

"Istrian Tourism Competition"

Nagrađeni najuspješniji studenti u rješavanju poslovnih slučajeva

"Istrian Tourism Competition" iznjedrio je pobjedničke timove u rješavanju poslovnih slučajeva. Osim što su studenti bogato nagrađeni, započinje njihova suradnja s poduzećima – partnerima natjecanja.