LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Postani/ostani poduzetnik

Dolaskom na konferenciju zakorači u svijet poduzetništva

Profesor kreativnog poduzetništva Andy Penaluna stiže na završnu konferenciju projekta Postani/ostani poduzetnik. Prijave za sudjelovanje traju do 5. srpnja.

Profesor kreativnog poduzetništva Andy Penaluna stiže na završnu konferenciju projekta Postani/ostani poduzetnik. Prijave za sudjelovanje traju do 5. srpnja.

Prijavite se na završnu konferenciju projekta Postani/ostani poduzetnik pod nazivom Zakorači u svijet poduzetništva. Održat će se 7. srpnja s početkom u 9 sati u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb.

Gost na završnoj konferenciji bit će jedan od najboljih svjetskih profesora kreativnog poduzetništva. Profesor na University of Wales Andy Penaluna predstavit će najnovije trendove i važnost učenja za uspjeh u poduzetništvu.

Također, u sklopu događaja predstavit će se rezultati projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji je za cilj imao promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i startup poduzetništva te učenja za isto. Pobjednici studentskog Business Plan natjecanja projekta prezentirat će svoje inovativne poslovne planove.

Zatim će relevantne institucije predstaviti svoje mjere za poticanje poduzetništva. Jedna od njih je program predakceleracije Startup Factory Zagreb, koji su pokrenuli Razvojna agencija Zagreb i Grad Zagreb u sklopu Tehnološkog parka Zagreb. Riječ o prvom javno financiranom no equity programu ove vrste na području Grada i šire, kojem je cilj izgradnja ekosustava koji potiče razvoj startup poduzetništva.

Pridružite se, proširite svoje vidike i saznajte koje su sve mjere dostupne za poticanje poduzetništva u 2016. godini. Prijaviti se možete na elektroničku adresu: pop@raza.hr, najkasnije do utorka, 5. srpnja.

FOTO: RAZVOJNA AGENCIJA ZAGREB