Natječaj zaklade „Čujem, vjerujem, vidim"

Dodjeljuju se računala mladima i studentima s invaliditetom

Laptop

Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim” odlučila je napraviti još jedan korak prema ostvarenju potpune inkluzije osoba s invaliditetom u društvo dodjeljujući im prijenosna računala. Prijave na natječaj zaprimaju se do petka, 17. studenog.

Međunarodni dan osoba s invaliditetom, 3. studenog, dan je međunarodnog poštivanja koji se redovno obilježava od 1998. godine na inicijativu Ujedinjenih naroda. Cilj je posvećivanja određenog dana osobama s invaliditetom postizanje boljeg razumijevanja njihovih problema i ostvarenje zajamčenih im prava.

Iako u društvu još uvijek nije postignuta potpuna inkluzija osoba s invaliditetom, ovaj nas dan svake godine pokrene na ostvarivanje hvale vrijednih akcija. Jedna od takvih je i projekt zaklade Čujem, vjerujem, vidim koja namjerava dodijeliti prijenosna računala mladima i studentima s invaliditetom u dobi od 16. do 29. godine života.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju jest državljanstvo Republike Hrvatske. Važno je naglasiti da prijava mora sadržavati životopis kandidata, ispunjenu prijavnicu, kopiju važeće osobne iskaznice i kopiju rješenja o invaliditetu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Također, potrebno je priložiti potvrdu porezne uprave o visini primanja svakog člana kućanstva u razdoblju prvih šest mjeseci 2017. godine, a ako neki od članova obitelji ostvaruje određenu naknadu, primjerice naknadu Centra za socijalnu skrb, treba dostaviti i potvrdu o iznosu primljene naknade tijekom 2017. godine. Naposljetku, ključno je priložiti potvrdu o redovnom ili izvanrednom školovanju, što se odnosi na osobe uključene u obrazovni sustav. 

Prijave se zaprimaju do petka, 17. studenog, a nepotpune prijave neće se razmatrati. Šalju se na adresu e-pošte zakladacvv@gmail.com ili poštom na adresu Zaklade Andrije Medulića 16, 10000 Zagreb. Oni kandidati čije prijave budu prihvaćene, bit će obaviješteni najkasnije do 24. ovog mjeseca, a primopredaja će se održati 1. prosinca 2017. godine u 11 sati. Kontakt broj za sve dodatne informacije: 01/5510-092

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti u Nanobitu

Studentski poslovi

Nanobit traži "ozbiljne igrače" za testiranje videoigrica

Saznajte kako nastaju računalne igre u Hrvatskoj i kolika je mogućnost zapošljavanja studenata u jednoj od najuspješnijih game development kompanija i izvoznika u Hrvatskoj.

Peek&Poke

Tripadvisor potvrdio

Informatički muzej Peek&Poke dobio Tripadvisorov certifikat odličnosti

Davne 2007. godine nitko nije znao da će se otvoriti prvi muzej stare informatičke tehnologije u Hrvatskoj.

Vip alumni program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Vipnet pokrenuo natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti. Prijavi se i ti!

Vip alumni iskustvo

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Još se niste prijavili za Vip alumni program? Požurite!

Kandidatima za Vip alumni program poručujem da se potrude biti izabrani jer će kroz godinu dana steći jako bogato znanje i iskustvo. - rekao je Domagoj Rudeš, polaznik prvog Vip alumni programa.

IQ Barbie

Postani dio Studentski.hr tima

Postani kolumnist na portalu Studentski.hr!

Uvjeren si da si talentirani pisac, a to uvjerenje ne temeljiš na davnoj pohvali osnovnoškolske učiteljice za sastavak na temu „Kako sam proveo ljeto?“ ili...