Sveučilište u Splitu

Dobitnici stipendija moraju se pridružiti svečanom potpisivanju ugovora; nedolazak potrebno opravdati

Sveučilište u Splitu

U srijedu, 14. ožujka, u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici održat će se svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendije za sve ovogodišnje stipendiste. Oni koji se neće moći pridružiti trebaju to javiti Službi za nastavu, kvalitetu i kulturu.

Svi splitski studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj godini 2017/18. trebali bi se pridružiti svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli stipendije Sveučilišta u Splitu. Održat će se 14. ožujka s početkom u 11 sati u multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice smještenoj na adresi Ruđera Boškovića 31. Tom će se prilikom stipendistima obratiti i rektor Splitskog sveučilišta prof. dr. sc. Šimun Anđelinović.

Sveučilište u Splitu također moli sve dobitnike koji zbog opravdanih razloga neće moći prisustvovati potpisivanju ugovora da se jave Službi za nastavu, kvalitetu i kulturu na broj telefona 558-214 ili na e-mail adresu: silvija.rancic@unist.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Logo Ministarstva znanosti ,obrazovanja i sporta

Konačni Pravilnik

MZOS: Novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanju prava na državne stipendije

Novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju stupio je na snagu 20. studenog.

Euro

Financijska podrška

INA/MOL Grupa otvara prijave za stipendije od 3000 eura za inženjerke

S ciljem osnaživanja mladih žena da postanu budući vođe i kako bi utjecale na naftnu i plinsku industriju, INA/MOL Grupa poziva kandidatkinje s 29 odabranih sveučilišta i fakulteta u šest zemalja da se prijave za stipendiju do 2. ožujka 2018.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu, posjetitelji

Studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu

Izdvajamo 5 razloga za posjet Sajmu stipendija i visokog obrazovanja

Ako ste i pomislili zaobići popularni sajam koji se održava u Zadru, donosimo vam razloge zbog kojih ga sigurno nećete propustiti.

Kanada

Prihvatite izazov

Nastavite svoje obrazovanje u Kanadi!

Dodjeljuju se stipendije za programe diplomskog studija poslovnog upravljanja, poslovne administracije i turističkog menadžmenta. Iznose do 11 000 dolara po studentu.

Erasmus+

Sveučilište u Splitu

Info dan o Erasmus+ mogućnostima

Erasmus+ godinama omogućuje studentima i mladima da upoznaju druge države svijeta. U Splitu se organizira Info dan za sve zainteresirane studente koji žele saznati nešto više.