Sveučilište u Splitu

Dobitnici stipendija moraju se pridružiti svečanom potpisivanju ugovora; nedolazak potrebno opravdati

Sveučilište u Splitu

U srijedu, 14. ožujka, u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici održat će se svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendije za sve ovogodišnje stipendiste. Oni koji se neće moći pridružiti trebaju to javiti Službi za nastavu, kvalitetu i kulturu.

Svi splitski studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj godini 2017/18. trebali bi se pridružiti svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli stipendije Sveučilišta u Splitu. Održat će se 14. ožujka s početkom u 11 sati u multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice smještenoj na adresi Ruđera Boškovića 31. Tom će se prilikom stipendistima obratiti i rektor Splitskog sveučilišta prof. dr. sc. Šimun Anđelinović.

Sveučilište u Splitu također moli sve dobitnike koji zbog opravdanih razloga neće moći prisustvovati potpisivanju ugovora da se jave Službi za nastavu, kvalitetu i kulturu na broj telefona 558-214 ili na e-mail adresu: silvija.rancic@unist.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Europski forum Alpbach

Za studente i one koji su diplomirali

Europski forum Alpbach dodjeljuje stipendije!

Prijaviti se mogu svi studenti i oni koji su diplomirali na jednom od hrvatskih fakulteta, uz uvjet da nisu stariji od 30 godina.

Kune

Ususret Sajmu stipendija i visokog obrazovanja

Istraživanje pokazalo tko sve prima stipendiju i u kojem iznosu; prosječna iznosi 949 kn mjesečno

Nakon što su se istraživanjem EUROSTUDENT detektirale ranjive skupine studenata s izazovima u pronalaženju dostatnih prihoda za pokrivanje troškova studija, nadolazeći Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci pružit će detaljne podatke o stipendiranju.

Kune

Ususret sajmu stipendija u Zadru

Tko dobiva stipendije u Hrvatskoj?

Nadolazeći Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru pružit će detaljne podatke o stipendiranju studenata te otvoriti dijalog o unapređivanju studentskog standarda.

Split

UniSport prvenstva

Sveučilište u Splitu organizira sportska natjecanja tijekom lipnja

Ekipe mogu sačinjavati studenti s različitih fakulteta. Prijave su otvorene do 13. lipnja.

foto

Financijska potpora

Stipendije za učenike i studente s prebivalištem na dubrovačkom području

Državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Grada Dubrovnika mogu ostvariti stipendiju u iznosu od 320 do 1000 kuna. Prijave se zaprimaju do 14. studenoga 2017. godine.